counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Гороскоп здоров'я: масаж за Знаком Зодіаку


Переглядів: 12


Гороскоп здоров'я: масаж за Знаком Зодіаку

Астролог у гороскопі стверджує, що для отримання максимальної користі від масажу робити його потрібно з урахуванням індивідуальних особливостей людини.

Вважається, що через дотик до певних точок на тілі можна вплинути на здоров'я та внутрішній стан людини. На тілі людини є свої енергетичні точки, масаж яких сприяє оздоровленню та відновленню енергії. Дізнатися про ці місця допоможе гороскоп здоров'я.

Овен

У процесі масаж для Овнів упор обов'язково має робитися на шию та голову. Розслаблення цих частин тіла допоможе заспокоїтися та повністю розслабитись представникам даного Знаку Зодіаку. Більше того, масаж голови та шиї допоможе нормалізувати роботу мозку і упорядкувати психо-емоційний стан.

Телець

Тельцям дуже корисний масаж грудей та шиї. Якщо при масажі звертати увагу на ці частини тіла, то можна підняти імунітет і назавжди забути про простудні захворювання.

Близнюки

Близнюкам гороскоп рекомендує масаж всього тіла із застосуванням ароматичних олій. Слабке місце людей цього сузір'я — нервова система, тому загальний розслаблюючий масаж піде їм на користь.

Рак

Кращий масаж для Раків — це масаж живота та грудей, тому що слабким місцем представників цього Знаку Зодіаку є легкі. Ракам необхідний постійний масаж цих частин тіла, тоді їхнє самопочуття покращиться в рази.

Лев

Левам дуже корисний масаж стоп. Він швидко зніме втому та відновить сили. А масаж енергетичних точок, розташованих на стопах, допоможе їм покращити роботу всього організму.

Діва

Дівам піде на користь масаж живота. Їхнє слабке місце — травна система. Масаж цієї частини тіла допоможе їм налагодити роботу шлунково-кишкового тракту.

Терези

Згідно з гороскопом, Терезам корисний масаж спини. Якщо його робити регулярно, то в майбутньому можна уникнути радикуліту та болю в попереку.

Скорпіон

Скорпіонам на користь піде масаж сідниць та низу живота. Це зміцнить не тільки їхнє фізичне здоров'я, а й психо-емоційний стан.

Стрілець

Стрільцям корисний масаж суглобів. Бажано застосування ароматичних олій. Такий масаж сприятливо вплине на стан кінцівок і позбавить болю.

Козеріг

Козерогам властиво страждати від частих стресів і перенапруг, до того ж вони часто страждають від мігрені. На користь представникам цього Знаку Зодіаку піде масаж голови. Він дасть приголомшливий цілющий ефект і підвищить енергетику Козерогів.

Водолій

Водоліям піде на користь загальний масаж з упором на ікри та гомілки. Це позбавить їх від частих судом та болів у ногах, а також підвищить енергетичний запас.

Риби

Згідно з гороскопом здоров'я, Риби часто страждають від простудних захворювань. Саме тому їм рекомендується проводити масаж спини, що розігріває, із застосуванням теплих масел.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Характер людини багато в чому відбивається на її зовнішності, і дізнатися про неї більше не важко, якщо придив....
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
Часом, коли в житті все йде навперейми, важливо довіритися своєму внутрішньому голосу Експерти виділяють кільк....
більше матеріалів
/-0,35023188591003-/ /-pc-/
Top