counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Ворожіння на кожен день: прості способи дізнатися про долю


Переглядів: 9


Ворожіння на кожен день: прості способи дізнатися про долю

Щоб дізнатися майбутнє чи отримати відповідь на хвилююче питання, зовсім не обов'язково вдягати на себе мантію астролога та проводити складні магічні ритуали. У народі існує безліч побутових ворожінь, які можна використовувати щодня, застосовуючи при цьому підручні матеріали та предмети.

Картопля допоможе швидко дізнатися відповідь на будь-яке запитання. Щоб дізнатися про вирішення будь-якої важливої справи чи питання, потрібно взяти сиру картоплю, розрізати її навпіл і поглянути на серцевину. Якщо розріз рівний, а серцевина біла – ndash; та справа скінчиться для вас добре. Якщо на картоплі будуть червоточини, гнилизна, а розріз буде нерівним, то можете очікувати не найкращого вирішення вашої ситуації.

Ворожіння на сірниках може відповісти на всі ваші запитання докладніше. Для цього необхідно взяти склянку чистої холодної води та два сірники. Зосередьтеся, задайте про себе питання, що цікавить вас, дивлячись на воду. Потім запаліть сірники та киньте їх у склянку з водою. Результат ворожіння криється у положенні сірників у воді. Якщо сірники лягли хрест на хрест, то на вашому шляху буде багато перешкод. Якщо сірники впали на дно і прийняли паралельне положення один до одного, то задумана справа здійснитися з найбільшою вигодою. Якщо від сірників відлітають маленькі частинки, це означає, що вам хтось перешкоджатиме і навмисно створювати проблеми. Перш ніж поставити наступне питання, необхідно поміняти воду. Після цього ворожіння на сірниках можна повторити.

На любов існує багато цікавих і правдивих ворожінь. Одне з них – ndash; це ворожіння на свічках. Воно дозволяє дізнатися про ваші взаємини із другою половинкою. Візьміть дві свічки червоного та білого кольору. Біла свічка символізуватиме ваші почуття, а червона – почуття обранця чи обраниці. Спочатку запаліть білу свічку, а від неї запаліть червону свічку. Поставте їх на відстані десять-п'ятнадцять сантиметрів один від одного і почніть спостерігати за тим, як вони горять. Якщо свічки горять рівно, це ознака спокійних і міцних відносин. Якщо ваша свічка починає плавитися у бік червоної свічки, це говорить про ваші сильні почуття та серйозні наміри. Якщо червона свічка оплавляється у бік білої – це показує справжні почуття вашої другої половники по відношенню до вас. Якщо обидві свічки плавляться один до одного – у вас взаємна пристрасть, прихильність та серйозні наміри. Якщо червона свічка оплавляється у зовнішній бік, це означає, що у вашого партнера є хтось на стороні або в думках.

За допомогою ворожіння на хлібі також можна дізнатися про майбутнє. Для цього візьміть хлібні крихти та білий рушник. Налаштуйтеся на ворожіння, візьміть у руку трохи хлібних крихт і сміливо висипайте їх на рушник. Далі необхідно інтерпретувати ворожіння, виходячи з розташування крихт. Якщо всі крихти згрупувалися, то на вас чекає неприємна новина або розставання з близькою людиною. Крихітки лягли навколо – попереду на вас чекає знайомство з дуже впливовою людиною, яка в майбутньому цілком може стати вашим другом або другою половинкою. Якщо крихти виявилися розкиданими по всьому рушнику, це означає, що на вас чекають зміни. Можливо, вони будуть пов'язані з переїздом чи зміною роботи. Якщо ви кинули крихти, але частина їх прилипла до ваших рук – це ознака фінансового успіху та стабільності.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Хара....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів
/-0,35587286949158-/ /-pc-/
Top