counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

8 найнебезпечніших днів у квітні 2024 року


Переглядів: 14


8 найнебезпечніших днів у квітні 2024 року

Найважливішою цінністю в сучасному світі є інформація. Знаючи про те, які дні є у квітні місяці небезпечними, можна вдало спланувати справи та обійти стороною перешкоди.

У квітні буде аж вісім небезпечних днів, тобто майже одна четверта частина всіх днів місяця буде несприятливою. Це заявка на рекорд у 2024 році, тому будьте гранично обережними у всі ці дні.

1 квітня — початок ретроградного руху Меркурія

з 1 квітня 2024 року по 25 квітня 2024 року планета комунікації, інтелекту та інформації перебуватиме у ретроградному стані. У цей час можуть виникати проблеми з пам'яттю, негаразди в робочому процесі, любові та спілкуванні в цілому. У цей час особливо важливо бути уважним до деталей та уникати ухвалення спонтанних рішень. Будьте обережнішими в цей період, особливо 1 квітня — найперший і найнебезпечніший день ретроградного руху планети.

3 квітня — Венера у поєднанні з Нептуном

Цього дня більшість людей буде позбавлено потягу до дипломатії та пошуків компромісів. З високою ймовірністю. 3 число стане дуже і дуже несприятливим днем для спілкування та нових знайомств. Імовірність зустріти неприємну людину на роботі чи на вулиці, в магазині чи в інтернеті значно підвищиться.

5 квітня — перехід Венери в Знак Овна

Перший будинок відповідає за емоції, зовнішність, здоров'я. 5 квітня Венера перейде до першого будинку гороскопу, чим спровокує різкий сплеск негативної енергії. Це дуже сильно позначиться на нашому з вами ставленні до себе. Швидше за все, 5 числа нам здасться, що ми постаріли, стали якимись негарними, неправильними. Якщо вам здасться, що ви, наприклад, даремно ходили до спортзалу останні кілька тижнів, це не так. Ваше ставлення до себе 5 числа не відображатиме реальної суті. Те саме стосується й наступних пари-трійки тижнів.

8 квітня — повне сонячне затемнення в Овні

Найнебезпечніший і найнепередбачуваніший день квітня. Повне сонячне затемнення — це завжди погано, особливо у Знаку Овна. Це вказує на те, що ймовірність появи спонтанних і несподіваних негараздів підвищиться до краю. Астрологи та експерти  Настійно радять у цей день бути дуже і дуже обачними у всьому без винятку. Люди в цей день нестимуть погані звістки, негатив, неправдиву інформацію. Не вірте всьому, що побачите. Довіряйте здоровому глузду і не покладайтеся на інтуїцію, якщо не хочете потрапити у скрутне становище.

10 квітня — Марс у поєднанні з Сатурном

Цього дня наша з вами сила волі дасть тріщину. Люди стануть безвільними, слабкими, сумними, втратить мотивацію. Бажання виборювати своє щастя може різко зникнути. Це обіцяє зниження прибутку, втрату репутації на роботі та у бізнесі. У такий день дуже легко можна втратити те, що ви вибудовували місяцями чи навіть роками.

11 квітня — Сонце у поєднанні з Меркурієм

Створення нових зв'язків у цей день точно не приведе ні до чого хорошого. Меркурій у протиборстві із Сонцем не дасть можливості нормально сприймати критику. Люди перестануть розуміти одне одного. Це день сварок, негативу, лайки, лайки.

19 квітня — Меркурій у поєднанні з Венерою

Цього дня потреба людини у спілкуванні може різко впасти. Якщо з вами перестане хтось спілкуватися, не поспішайте відповідати тим самим. Просто розслабтеся і зачекайте, поки 19 квітня не перейде наступного дня, а Венера з Меркурієм не перестануть битися за право володіння нашою з вами душею та тілом. Ще це день дуже сильної втоми та повернення хвороб, погіршення самопочуття.

30 квітня — перехід Марса на Знак Тельця

У Тельці Марс почувається вкрай негативно. 30 квітня і в наступні кілька тижнів ми з вами можемо втратити потяг до втілення в життя цілей та бажань. Наші прагнення перетворяться на «гарбуз», а мотивація різко піде. Напористість зміниться зневірою і лінню. Це найнесприятливіший час для укладання важливих угод, для вирішення юридичних проблем.

Позитивний момент полягає в тому, що довготривалі наслідки будуть мати лише дві події — перехід Венери до Овна і перехід Марса до Тельця. Інші дні будуть вкрай несприятливими, але їхня енергетика досить швидко зійде нанівець.

ретроградного руху Меркурія


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,38257908821106-/ /-pc-/
Top