counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Нумерологія: дізнайтесь про головну проблему, яка заважає вашому щастю


Переглядів: 16


Нумерологія: дізнайтесь про головну проблему, яка заважає вашому щастю

Якщо ви часто зазнаєте невдач у житті і ніяк не можете зрозуміти, в чому причина неприємностей, слід звернутися за допомогою до нумерології. За допомогою цієї езотеричної науки ви зможете визначити свій найголовніший недолік характеру, який перешкоджає вашому щастю.

Для розрахунку кількості проблем потрібно кількість вашого народження. З цифр, що становлять це число, потрібно знайти різницю. Якщо воно двозначне, необхідно відняти від найбільшого значення найменше. Наприклад, якщо народилися 14 числа, то цифрою вашої проблеми буде 3 (4-1= 3). У тому випадку, якщо ваше число народження має однозначний символ (від 1 до 9), то в цьому випадку немає необхідності робити обчислення, оскільки ця цифра вже буде ключем до вашої проблеми.

Отримані результати тлумачаться так:

0 — у вас немає жодної проблеми. Ви абсолютно адекватна і розсудлива людина, яка здатна на об'єктивну оцінку свого життя. Не варто шукати причину невдач і копатися у собі. Ваше життя — у ваших руках. Потрібно лише зробити перший крок назустріч своїй долі, і тоді все складеться благополучно.

1 — ваша найголовніша проблема — це залежність. Вона заважає тверезо мислити, робити висновки, встановлювати цілі та йти вперед. Добре подумайте, що сковує вас і не дає свободи? Чи не час скинути ланцюги з рук і звільнитися від прихильності? Пам'ятайте, що речі, які не дають бути господарем становища, тягнуть вас назад.

2 — ваша найголовніша перешкода в житті — це невпевненість у собі. Ймовірно, ви недооцінюєте себе і навіть не можете уявити, що гідні набагато більшого. Перестаньте себе шкодувати та звинувачувати у всьому обставини та оточуючих людей. Не бійтеся помилятися та ризикувати. Життя у вас одне, так що не варто витрачати його на потурання своїм страхам та сумнівам.

3 — проблема полягає в тому, що ви не вмієте самовиражатися. Напевно, багато людей вас до кінця не розуміють, тому що вам складно донести до них свої думки та бажання. Будьте просто самим собою, не бійтеся виглядати смішно чи безглуздо.

4 — головна проблема — це ліньки. Вам складно мотивувати себе, ви швидко втомлюєтеся і втрачаєте інтерес до справи. Через лінощі можна багато втратити в житті. Можливо, немає мети, заради якої ви почали б щось робити. А, можливо, ви не на своєму місці.

5 — проблема — це страх перед змінами. Ви боїтеся змінити своє життя, хоч вас і не все влаштовує у ньому. Страх втратити те, що маєте приведе вас до краху. Прагніть на краще, і тоді відчуєте справжнє щастя.

6 — ви не любите відповідальності та зобов'язань. Ви все життя біжіть від цього, але не можете закінчити цей марафон. Чи не краще прийняти правила гри та стати більш серйозною та надійною людиною? Ставлення людей до вас відразу зміниться, що спричинить позитивні зрушення в житті.

7 — ви дуже нерішучі. Ваша натура, що сумнівається, часом доводить ситуацію до повного абсурду. Складно зробити вибір навіть у дрібницях. Не бійтеся ризикувати та приймати рішення. Ваша доля — у ваших руках, так що безглуздо давати будь-кому можливість керувати своїм життям.

8 — вам складно відрізнити чорне від білого, добре від поганого, добро від зла. Часом ви не бачите меж між дозволеним та аморальним. Це може призвести до сумних наслідків. Найчастіше прислухайтеся до своєї інтуїції, вона не підведе.

9 — ваша основна проблема полягає в тому, що ви не вмієте співчувати та співпереживати. Ймовірно, ваша натура надто жорстока та безпринципна. Не варто бути байдужим до проблем інших людей та навколишнього світу. Виявіть участь у хоч чиємусь житті, тоді відчуєте, як усе навколо почне змінюватися на краще.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,29115104675293-/ /-pc-/
Top