counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку


Переглядів: 13


Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку

Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку. Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж, і підтримати інтерес чоловіка, зміцнити сім'ю та розпалити почуття з новою силою.

Звертайте увагу на краще в людях, але при знайомстві можете згадати про вади та слабкості Знаків Зодіаку. Так ви легко дізнаєтеся, що ваш обранець любить усім серцем, до чого байдужий і в чому, можливо, не ідеальний.

Овен

У цих чоловіків генетична влюбливість. Вони схильні до експериментів та непостійні. Щоб сподобатися Овну та створити щасливу родину з ним, вам потрібно дати йому волю. Романтику Овни не визнають, хоча зрідка не проти келиха вина перед каміном та з гарною музикою. Будьте з ними простіше, і тоді все вийде. Не ходіть навкруги.

Телець

Представники цього Знаку дуже люблять, коли в будинку панує спокій та тепло. Не квапте цих чоловіків, дайте їм все обміркувати. Якщо ви говорите їм: «Коли ти на мені одружишся?», вони, швидше за все, втечуть від вас. Тільцям потрібна впевненість у вас, і отримати її допоможе лише час. Не ображайте свого чоловіка і будьте для нього опорою у всьому, тоді шлюб буде вдалим.

Близнюки

Для Близнюків характерне вміння приймати несподівані, але вірні рішення. Їх не обхитрити. Щоб одружитися з Близнюком, жінці поруч потрібно дивитися на життя так само легко. Якщо ви до цього не готові, не варто пересилувати себе. По-справжньому сильно збуджує Близнюків у жінках лише розум, тому намагайтеся уникати пишномовних промов, які позбавлені будь-якого сенсу.

Рак

Вдало заміж за Раків виходять лише тендітні, слабкі та не стервозні жінки. Будьте м'якшими з Раком, щоб не поранити його. Він емоційний, тому може розлютитися не до місця, але він все одно вас буде любити, так що запасіться терпінням. Хваліть його, готуйте смачну їжу, захоплюйтеся ним, і він стане таким чоловіком, який і сам порадує вас сніданком у ліжко.

Лев

Лев обирає обраниць на вигляд. Йому потрібна, скоріше, не гарна, а дорого і з шиком одягнена жінка. Перший іспит пройдено, що далі? Далі слід вивчення ваших здібностей: ви повинні вміти готувати, жартувати та бути ласкавою та ніжною. Етап третій — це коли ви переконуєте його у тому, що він не втратить своєї свободи. Тільки так можна зробити шлюб із Левом вдалим. Леви добре уживаються з Левицями, тому що й ті не проти блиснути своїми чоловіками.

Діва

Це найкращі чоловіки, але йти до спільного щастя, можливо, доведеться довго, оскільки Діви не розуміють натяків. Після того як ви доведете або покажете їм, що ви маєте тільки позитивні якості, чекайте на пропозиції руки і серця. Не намагайтеся завжди бути головою сім'ї — це позбавить Дів поваги до самих себе і в результаті зруйнує шлюб.

Терези

Терези славляться своєю здатністю вжитися з ким завгодно. Вдало вийти заміж за представника Терезів дуже просто. Для цього потрібно лише обсипати їх компліментами. Ще краще буде, якщо ці компліменти будуть щирими. Ці чоловіки люблять вишуканість і стиль, так що вам, швидше за все, доведеться купити кілька дорогих дрібниць для себе. Саме з чоловіком-Весами ви можете разом читати любовні гороскопи.

Скорпіон

Це Знак пристрасті та палкого кохання, емоцій та почуттів. Однак Скорпіони ще й потайливі, тому вам майже на 100 відсотків не вдасться роздобути їхнє серце своїми хитрощами. Ви зможете вдало вийти заміж за Скорпіона, якщо він сам цього захоче першим. Не лякайтеся, ми знаємо, що їм потрібно — у глибині душі вони хочуть бачити в жінці ідеальну матір, яка піднесено ставиться до сім'ї та шлюбу.

Стрілець

Якщо ви закохані в Стрільця, змусити його одружитися з вами можна буде лише нескінченними емоціями. Вони люблять все нове, так що дивуйте їх, навіть якщо ви вже одружені з цим непосидою. Вдало вийти заміж за Стрільця — означає мати всі необхідні навички для того, щоб допомагати йому заробляти гроші та вміти веселити.

Козеріг

Козеріг напевно захоче побачити у вас серйозність, зрілість та розум. Він повинен довіряти вам на всі сто. Вийти за нього заміж за місяць не вийде — він не довіряє людям, це закладено у його ДНК. Запам'ятайте: жодних ігор та лукавства, і через якусь кількість років Козеріг таки замислиться про шлюб.

Водолій

Водолій цінує в жінці оригінальність поглядів та інтересів. Якщо ви покличете його на побачення, це має бути не кафе, а похід, шашлики чи щось екстремальне. Водолію потрібна дівчина, яка виділяється на загальному тлі. Ліниві і не готові до дій особи, на думку Водолєєв, заслуговують на таких же зануд. Доведіть їм, що ви легкі на підйом, і тоді їхнє серце завжди буде вашим.

Риби

Чоловіки цього Знака мають м'який характер. Вони шукають собі таку жінку, яка б змогла зробити їх впевненими в собі. Якщо ви закохані в Риб, то знайте, що з ними буде багато проблем, у тому числі фінансових. Зате чоловіки-Риби добре піддаються дресируванні. Для цього потрібно бути м'якими та ніжними, як вони самі, і представник Риб буде готовий для вас на все.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,35036993026733-/ /-pc-/
Top