counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Все про енергетичних вампірів


Переглядів: 14


Все про енергетичних вампірів

Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип. Він живиться енергією оточуючих, тероризуючи їх і виводячи з рівноваги. Однак існує багато різновидів енергетичного вампіризму.

Щоб здолати енергетичного вампіра, потрібно виконати головне завдання — визначити тип енергетичного вампіризму.

Типи енергетичних вампірів

Енергетичні вампіри — це люди, які живуть у якомусь сенсі "за чужий рахунок". Без можливості витягнути біоенергетичне підживлення з оточуючих, такі люди найчастіше хиріють, у них гірше йдуть справи, зате поруч із донором вампір активізується, а ось його жертва, у свою чергу, чахне, втрачає віру в себе, самооцінку і навіть смак до життя. Енергетичні вампіри роблять свою справу по-різному. Найчастіше вони просто тиснуть на людину, можуть говорити їй неприємні речі, прикриваючись доброю справою. Але іноді вони діють хитріші, причому найчастіше самі того не усвідомлюють.

Вампір-жертва. У такого енергетичного вампіра завжди знайдеться той, хто винен у їхніх бідах. Це не обов'язково виявитеся ви, але будьте впевнені, ви не відвертіться від розмови про нещастя вашого співрозмовника. Він може годинами лаяти уряд або начальство, може нарікати на життя і сипати фразами на кшталт "ну звичайно, тобі легше" або "ще б, їй відразу пощастило". Поряд з таким енергетичним вампіром ви дуже швидко вимотаєтеся морально або, що навіть ймовірніше, почнете жити за таким же принципом.

Вампір-катастрофа. Ні, це зовсім не та людина, з якою постійно щось трапляється. Але він смакуватиме подробиці будь-якого інформаційного негативу, забиваючи ним і вашу голову. Він перекаже вам страшний фільм, трагічний сюжет новин, згадає будь-яку подробицю, а потім у таких же похмурих фарбах розпише і своє життя, живлячись співчуттям і страхом.

Вампір-який краще-інших. Цей типаж обчислити досить легко. Він не звик приховувати свої успіхи, навпаки, випинає їх та перебільшує. І якщо ви знаєте про себе, що не заздрісні, не темні душею і працюєте над чистотою внутрішнього світу, але поруч із цим переможцем вам не по собі — значить, справа не у вас. Це вампір викликає у вас почуття ущербності та втрату віри у себе.

Вампір-ображенка. Цей тип все сприймає на свою адресу і, звичайно ж, у негативному сенсі. Якщо ви з чимось незгодні, відмовляєтесь виконати прохання, не бажаєте підтримати вибір — ви зіткнетеся з образою. Причому образа може бути не демонстративною, але ви відчуєте ще, відчуєте почуття незручності, а потім, мабуть, зробите те, що потрібно було вампіру-маніпулятору.

Вампір-в-боргах. Цей енергетичний вампіризм б'є по гаманцю. Люди такого типу не вміють рахувати свої гроші, смітять ними праворуч і ліворуч, зате частенько заглядають у чужий гаманець, перераховуючи кошти та перемиваючи кістки.

Вампір-собака. Такий енергетичний вампіризм дуже небезпечний тим, що прикриває себе добрими намірами. Ці вампіри можуть щиро вважати себе борцями за чесність, справедливість та правду. Вони рубають із плеча, кажуть, що думають, але насправді вони тиснуть на слабкі місця інших людей. Від них запросто можна почути "а я ж говорив", але не дочекатися ні поради, ні підтримки.

Як боротися з енергетичними вампірами? Існують різні способи боротьби та протидії енергетичному вампіризму. Зіткнувшись із цим явищем, ви можете випробувати будь-який метод та знайти найбільш дієвий. Однак одразу варто зробити головне — позбавити вампіра того, на чому він звик паразитувати. Не давайте подібній особистості походжати за вашою самооцінкою, змінювати погляди на життя і торкатися внутрішнього світу. І вампір, як кліщ, незабаром відстане від вас — або, принаймні, зрозуміє, що шукати тут жертву безглуздо.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,31779003143311-/ /-pc-/
Top