counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як зробити любовний приворот


Переглядів: 16


Як зробити любовний приворот

Багато людей, які страждають від нерозділеного кохання, роблять все можливе, щоб назавжди прив'язати до себе кохану людину. Любовний приворот - це один з методів, який дозволяє повернути людину і змусити її полюбити. Якщо ви вирішили приворожити будь-кого, то ви повинні знати і про зворотний бік медалі цього магічного впливу.

Практично будь-який магічний ритуал, спрямований на людину, має на увазі послання йому негативної енергетики. Відомо багато випадків, коли людина, перебуваючи під дією любовного привороту, буквально сохла на очах. Разом з любовною магією йому передавалися хвороби, а в деяких випадках все закінчувалося смертю. Наслідки любовного привороту залежить від характеру магічного обряду. Існують сильні магічні ритуали з використанням цвинтарної землі, крові, фотографії та іншого. Всі ці привороти перетворюють людину на зомбі, який не здатний тверезо мислити, і при цьому він стає одержимий «любов'ю» до того, хто його приворожив.

Перш ніж використовувати любовний приворот, необхідно добре подумати: чи зможете ви взяти на себе таку відповідальність за здоров'я та життя коханого? Якщо ви все ж таки вирішили зробити любовний приворот, то від вас буде потрібно витримка і повне усвідомлення того, що ваш коханий буде на довгий час прив'язаний до вас.

Розглянемо найбезпечніші і водночас дієві привороти на кохання. Мабуть, найпоширеніший спосіб приворожити людину – це дати їй випити любовний напій. Для його приготування знадобиться щіпка розмарину, ложка чаю, ложка чебрецю, три листки м'яти, сім пелюсток червоної троянди, сім листків лимонного дерева, ложка мускатного горіха, три склянки джерельної води. У цю суміш можна додати цукор з медом для посилення ефекту. Цей любовний чай необхідно заварити в період Місяця, що росте, в п'ятницю. Цього ж дня ви маєте його випити з такими словами: «Почуй моє прохання, богиня кохання! Я хочу, щоб ... (тут потрібно вставити ім'я коханого) полюбив мене! Хай буде так, нехай буде так, нехай буде так!»

Ще один перевірений спосіб залучення коханої людини – це любовний приворот на дзеркалі. Для цього вам потрібно усамітнитися в тихому місці, взяти дзеркало, освячену свічку, голку і фотографію того, на кого робиться приворот. Свічку поставте навпроти дзеркала і кілька хвилин дивіться на полум'я, щоб зосередитися на своєму бажанні. Уявіть собі образ коханого, розжарите голку і пронизайте нею фотографію з його зображенням, бажано в серці. Проводячи ці дії, не забудьте вимовити такі слова: Гори і тай, немов свічка, раб Божий (ім'я пасії) за рабом Божим (своє ім'я). Справа моя міцна, а слово – ліпко. Ключ, замок, мова». Після ритуалу необхідно одразу лягти спати.

Існують деякі загальні правила щодо проведення любовних приворотів. По-перше, привороти слід робити обов'язково на Місяці, що росте, або в повний місяць. Перед здійсненням любовного ритуалу переконайтеся, що вам ніхто не зможе перешкодити чи відволікти. Необхідно зняти з себе всі прикраси та металеві аксесуари. Під час проведення магічної дії ви повинні бути впевнені у собі та спокійні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,40802788734436-/ /-pc-/
Top