counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

У Повітряних силах ЗСУ назвали два можливі варіанти застосування окупантами ракет "Циркон"


Переглядів: 9


У Повітряних силах ЗСУ назвали два можливі варіанти застосування окупантами ракет Циркон

Представник Повітряних Сил України, Ілля Євлаш, висловив думку про можливе використання фашистської росії гіперзвукових ракет "Циркон" для удару по Україні. Він припустив, що такий вибір може свідчити дефіцит інших типів ракет у противника. Євлаш також не виключив, що це може бути експеримент для перевірки української системи ППО.

Він підкреслив, що поки що немає остаточного підтвердження використання ракет "Циркон" фашистською росією при атаках по Україні. Науково-дослідний експертний центр встановлює, чи дійсно були застосовані ці ракети, і після завершення аналізу можна буде визначити тип пускової установки.

Євлаш також зазначив, що ракети "Циркон" є протикорабельними та використовуються в окремих випадках із різними пусковими установками. Він підкреслив, що якби у фашистської росії було достатньо інших типів ракет, вони б використовували їх, а не "Циркон". Також він зазначив, що ракета "Циркон" є складною, дорогою та потужною.

Ілля Євлаш не відкидає можливості, що ракети могли бути запущені як експеримент для перевірки української системи ППО. Він припустив, що такий тест міг бути проведений з метою з'ясувати, які об'єкти захищені, які вразливі та використовувати ці дані при плануванні майбутніх повітряних атак.

Таким чином, Євлаш вказує на можливість використання ракет не лише для прямих військових цілей, а й для тестування та аналізу реакції українських збройних сил на такі загрози.

Фашистська росія накопичила в Криму ракети "Циркон" - що відомо

Наталія Гуменюк, керівник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня, наголосила, що фашистська росія може продовжити використовувати ракети підвищеної дальності "Циркон" для проведення точкових терористичних акцій. Вона зазначила, що такі ракети, що знаходяться в розпорядженні фашистської Росії в окупованому Криму, дозволяють їй загрожувати не лише південним, а й північним регіонам України. Гуменюк також згадала, що у ворога є кілька десятків подібних ракет, сконцентрованих у мілітарі хабі на півострові Крим, і що фашистська росія може продовжувати проводити точкові атаки, зосереджуючись, зокрема, на столиці. Крім того, тепер при загрозі балістичного удару з півострова швидше за все оголошуватиметься тривога і в Києві з областю.

Зазначається, що 25 березня росія нанесла ракетний удар по Києву, внаслідок чого постраждали не менше 10 осіб, і було зафіксовано значні руйнування. Аналітики припускають, що для цієї атаки було використано новітню російську ракету ЗМ22 "Циркон", яка, як стверджується, вже застосовувалася проти Києва 7 лютого.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
більше матеріалів
/-0,34113907814026-/ /-pc-/
Top