counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Перший коридор затемнень 2024 року: що нас чекає з 25 березня по 8 квітня


Переглядів: 48


Перший коридор затемнень 2024 року: що нас чекає з 25 березня по 8 квітня

З 25 березня по 8 квітня розпочинається коридор затемнень. У 2024 році їх буде кілька: перший коридор затемнень трапиться вже сьогодні, а другий — восени. Что нам принесе цю астрологічну подію, яка пробудить негативні емоції, але водночас подарує можливість кардинально змінити своє життя.

Весняний коридор затемнень розпочнеться з напівтіньового Місячного затемнення, коли здійснюється перехід Діви до Терезів, і триватиме аж до Сонячного затемнення: до 8 квітня 2024 року.

Варто зазначити, що коридор затемнень – ndash; це завжди складний період. З одного боку, в цей момент проявляються всі найпроблемніші точки, зібрані нами в минулому, а з іншого – – це час, коли ви можете явно побачити досконалі помилки і вирішити, як їх виправити.

Непростий період коридору затемнень буде відзначений ретроградним Меркурієм, який активується з 1 квітня 2024 року.

Варто пам'ятати, що астрологи називають 2024 роком карми: всім віддасться за все, що вони робили в останні роки. І ці процеси торкнуться навіть політики.

Зазвичай люди в цей період стають надмірно запальними і не стримують емоцій. Легко спалахують конфлікти: як особисті, так і світові.

Особливості коридору затемнень

Саме під час коридору затемнень з'являється все те, що можна назвати найпроблемнішими точками: конфлікти, непорозуміння, ускладнення у реалізації планів. У цей час краще не намагатися довести все до ідеалу, тому що цей сценарій, швидше за все, не спрацює.

У подібні моменти необхідно запастися терпінням і бути готовим до негайного реагування на проблеми, що виникають. Але не можна затягувати з вибором, бо інакше з 1 квітня разом із приходом ретроградного Меркурія всі проблеми, на які треба було реагувати, стануть масштабнішими.

З 1 по 8 квітня будьте готові до деякого загострення. І відкладіть вирішення найважливіших моментів на потім, оскільки передбачити, як розвиватимуться події. неможливо.

Якщо з 25 березня по 1 квітня всі речі, що відбуваються, є відображенням раніше вчинених нами ж дій, то з 1 по 8 квітня всім доведеться зіткнутися з труднощами та невезінням. Головне, дотримуйтесь спокою, не реагуйте на неприємності надто гостро та пам'ятайте, що вони є тимчасовими.

Що робити в коридор затемнень з урахуванням ретроградного Меркурія

По можливості уникайте неприємностей і постарайтеся "підстелити соломки", де доведеться: заправте машину, менше користуйтеся ліфтом, відкладіть важливі ділові зустрічі. Не приймайте важливих рішень і намагайтеся перечекати цей час, щоб вийти з нього без втрат.

Коридори затемнень приносять із собою безліч конфліктів, тож до компромісу в цей період прийти не вийде. Тому залиште переговори на потім та уникайте суперечок.

Але для тих, хто займається містичними практиками – це ще й цікавий час. Адже в останній тиждень коридору затемнень вони бачитимуть яскравіше та глибше деякі речі.

Пам'ятайте, що в дні сонячних затемнень не можна починати щось нове, успіху ви не досягнете. З погляду астрології це невдалий час для угод, нових проектів і навіть зміни образа. Краще не робити фінансових вкладень та не вирушати у подорожі. Краще наведіть вдома лад і постарайтеся не залишати його. Найкраще проведіть цей час у комфорті.

Крім того, краще відмовитися від взаємодії з іншими людьми, скоротивши його до необхідного мінімуму, побути на самоті, провести час у медитаціях та духовних практиках.

І будь-хто може використати цей період, щоб легко виключити з життя все непотрібне: позбутися шкідливих звичок, розірвати незручні стосунки, звільнитися з набридлої роботи. Використовуйте майбутній період з розумом, і тоді він точно обернеться на благо.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів
/-0,41635704040527-/ /-pc-/
Top