counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Як на нас впливає енергетика будинку: 7 способів зробити її позитивною


Переглядів: 14


Як на нас впливає енергетика будинку: 7 способів зробити її позитивною

Будинок — це місце сили, тому важливо підтримувати позитивну домашню обстановку. Експерти розповіли, як це можна зробити найпростіше.

Раніше ми розповідали про те, як очистити будинок від негативу за допомогою кілька сильних обрядів. Це дуже дієві способи боротьби з негативною енергією, але вони не дають довгострокового ефекту, тому відразу після них варто вжити низку заходів, які б допомогли гармонізувати простір.

Як на нас впливає енергетика нашого будинку

Слід зазначити, що домашня енергетика може бути як позитивною, так і негативною. Спочатку розглянемо варіант негативної енергетики. З'являється вона через неправильну обстановку, наявність розбіжностей та сварок між домочадцями та закоханими людьми. Якщо вдома бути неприємно, це буде відбиватися на вашому настрої та здоров'ї.

По-перше, вам буде складніше відпочивати та відновлювати сили. У несприятливих умовах дуже важко розслабитись, випустити пару. Це означає, що ваша втома постійно накопичуватиметься, а сон буде неефективним.

По-друге, у несприятливій домашній атмосфері дуже складно порозумітися з близькими. Сварки можуть виступати як у ролі першопричини переважання негативної енергетики, так і в ролі наслідків.

Третім наслідком несприятливої атмосфери у рідних стінах стає найчастіше проблема здоров'я. Людина, яка живе в будинку, в якому переважають негативні енергетичні потоки, частіше хворіє. Негативна енергетика знижує імунітет.

Позитивна домашня енергетика, навпаки, покращує настрій, допомагає людям, які живуть під одним дахом, швидше знаходити спільну мову. У такому будинку дуже приємно.

У сприятливій обстановці відкриваються чакри, зміцнюється біополе, покращується енергетика, зникають погані думки. Відпочивати та релаксувати стає набагато простіше.

Як зробити енергетику вдома позитивною

1. Найперша і найважливіша порада: тримайте будинок у повній чистоті та порядку. Коли в будинку все лежить на своїх місцях, немає всюди розкиданих речей і побутових предметів, а підлоги і полиці позбавлені бруду та пилу. Це змушує енергетичні потоки рухатися з більшою швидкістю та інтенсивністю. У такому будинку немає застою темної енергії Ша. Все погане швидше йде, а на його місце приходить щось позитивне та приємне.

2. Використовуйте талісмани фен-шуй. До найпотужніших талісманів, що гармонізують простір, належать: музика вітру, підкова, ловець снів. Якщо ви розташуєте ці предмети правильно, то зможете досягти кращого енергообміну із зовнішнім середовищем.

3. Використовуйте мінерали-талісмани. Для покращення домашньої енергетики найчастіше використовується такий мінерал як яшма. Справа в тому, що він містить у собі силу одразу всіх чотирьох стихій: Землі, Води, Вогню, Повітря. Яшма робить так, що в будинку перестає переважати надто важка енергія Землі чи Води, чи надто динамічна сила Вогню чи Повітря. Все врівноважується, приходить до ідеального балансу, причому протягом кількох днів. Ще хорошими, але трохи слабкішими мінералами для гармонізації домашньої атмосфери є кунцит і білий кварц.

4. Приміщення має бути освітленим. У будинку, який хочеться зробити бажаним та приємним, має бути гарне освітлення. Відповідно до правил фен-шуй, світло притягує енергію Ці, яка творчо впливає на людей та атмосферу загалом.

5. Позбавляйтесь сміття. Йдеться не про звичне побутове сміття, а про старі речі, які поширюють негативну енергію. Це може бути непрацююча побутова техніка, розбиті дзеркала та посуд, старий рваний одяг, який ви не носите. У жодному разі не оточуйте себе цим, якщо не хочете викликати проблеми і порушити домашню гармонію.

6. Заведіть домашню тварину. Кішки та собаки вкрай благотворно впливають на енергетику будинку. Головне, щоб вам хотілося завести тварину і хотілося її доглядати. Це один із найпростіших способів створити затишок у квартирі або у великому будинку.

7. Заведіть «зелених друзів». Мова йде про рослини. Чим більше у вашій оселі рослин, тим краще, але навіть якщо ви живете в маленькій і тісній квартирці, однієї-двох квіток цілком вистачить. Навіть якщо це буде кактус або інша не квітуча рослина, це вже багато разів покращить домашню обстановку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо енергійним та рішучим Можливо, у ва....
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
9 травня о 4:29 розпочнеться другий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія можуть бути особливо привабливими для ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
більше матеріалів
/-0,33616209030151-/ /-pc-/
Top