counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

4 простих обряди для очищення вашого будинку


Переглядів: 16


4 простих обряди для очищення вашого будинку

Будинок — це місце сили, але навіть воно може часом приносити лише проблеми. Таке відбувається, коли вдома накопичується багато негативної енергії. Щоб очистити його від негативу, скористайтеся наведеними нижче обрядами.

Раніше ми вже розповідали, як очистити свою ауру. Настав час дізнатися, як очистити будинок. Пам'ятайте, що енергетика будинку багато в чому залежить від людей, які в ньому живуть, і, навпаки, енергетика людини багато в чому залежить від будинку. Дуже важливо прагнути чистоти в усьому, адже без цього наше життя наповнюватиметься зайвими вібраціями.

Ознаки того, що вам потрібне чищення будинку

Експерти в галузі біоенергетики радять робити таке чищення щонайменше раз на три місяці. Якщо ви давно її не робили, то можливо варто виправити ситуацію.

Ось основні ознаки того, що чистка необхідна

У будинку постійно відбуваються сварки та конфлікти. Ви з другою половинкою, як кішка з собакою. Родичі постійно ображаються, ви не можете знайти компроміс. Всі люди, які живуть у будинку чи квартирі, дратівливі.

Ви та ваші близькі постійно хворієте або відчуваєте нездужання. Це означає, що енергетика настільки важка, що блокуються здатності організму боротися із хворобами та недугами, втомою.

Ви дуже погано спите, не можете нормально відпочити. Постійно хочеться піти з дому та не повертатися. Причина в тому, що у такому приміщенні закриваються чакри. Позитивна енергетика або її залишки не вловлюються.

Якщо ви помічаєте щось із описаного вище або все відразу, приступайте до чищення.

Чищення будинку сіллю

Сіль — сильна речовина, що володіє вкрай корисними властивостями, що очищають. Вона не лише очищає будинок від негативної енергії, а ще й проганяє злих духів.

Чистка сіллю відбувається у два етапи. Спочатку необхідно прокидати кілька щіпок солі в кожній кімнаті будинку або квартири, примовляючи при цьому: На підлогу впади. Сім'ю мою захисти. Негатив проганяй, добро залучай».

Після того, як ви розсипали сіль у всіх кімнатах, можете зібрати її пилососом, але робіть це не одразу. Дайте їй полежати хоча б годину. Також після цього можна протерти підлогу водою з розчиненою в ній сіллю. Це посилить ефект.

Чистка вогнем

Запаліть по одній церковній свічці у кожній кімнаті. Подбайте про безпеку: поставте свічку на тарілку і розташуйте її в недосяжності для свійських тварин, щоб не сталося пожежі. Вийдіть на деякий час з дому. Сходіть у магазин або трохи погуляйте, доки стихія Вогню робитиме свою справу.

Після повернення обов'язково загасіть усі свічки і вимовте змову: «Вогнем очищаю, добро захищаю. Нехай мій дім буде світлим зараз та завтра. Амінь». Свічки в жодному разі не викидайте. Їх можна буде використовувати повторно наступного разу.

Чистка пахощами

Багато людей активно користуються ароматичними паличками або лампами з ефірними оліями. У таких людей у будинку рідко негативна енергія переважає позитивну. Можна провести обряд із пахощами.

Потрібно просто запалити лампу чи паличку з ароматом цитрусових. Найсильнішими властивостями, що очищають, володіє лимон. Також можна використовувати м'яту або ялівець. Замість ароматичних паличок можна обкурювати приміщення сухим листям і стеблами описаних вище рослин. Після обряду обов'язково потрібно провітрювати приміщення, оскільки вміст кисню при обкурюванні приміщень знижується, і це може негативно вплинути на самопочуття.

Чистка часником

Таку чистку робили ще в давнину наші предки, якщо вважали, що в будинку є негативні сутності чи якесь зло. Покладіть зубчики часнику у кожен кут вашої квартири. Після того, як всі зубчики будуть розкладені, скажіть: «Не все погано, що мабуть, не все мабуть, що погано. Все погане часник поглине, від лихих думок і людей нас захистить».

Залишіть зубки часнику лежати на своїх місцях на добу. Після закінчення 24 годин зберіть їх і якнайшвидше викиньте. Вони не повинні довго лежати вдома, оскільки насичені негативною енергією.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,70738792419434-/ /-pc-/
Top