counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Вправа "Ідея всередині мене": 5 хвилин, щоб розкрити підсвідомість


Переглядів: 14


Вправа Ідея всередині мене: 5 хвилин, щоб розкрити підсвідомість

До нових ідей можна прийти досить швидко, навіть якщо у вас творча криза. Ця проста і цікава вправа розкриє найпотаємніші куточки вашої підсвідомості.

Психологічні вправи допомагають зрозуміти себе, а деякі з них спрямовані на розкриття потенціалу. При цьому вони не обов'язково складні. Ми пропонуємо вам пройти тест, який, можливо, і не дасть відповіді на всі запитання, але за його допомогою ви дізнаєтесь, як діяти. Ця універсальна вправа націлена на те, щоб ви змогли розплутати клубок зі своїх почуттів, емоцій та думок.

Вправа займає не більше 5 хвилин. При цьому воно цікаве саме собою. Бажано виконувати його не поспіхом, хоча воно і швидке, а в стані спокою. Підберіть час так, щоб ніхто і ніщо вас не відволікало від пізнання себе. Крім цієї вправи, для розминки корисно пройти тест-картинку . Його результати виокремлять основні унікальні риси вашого характеру.

Вправа на отримання ключового слова

Для вправи потрібен альбомний лист (формат А4), ручка та яскравий фломастер. У стовпчик поставте 16 пікселів. До кожної точки напишіть по одному слову. Вони не обов'язково повинні бути з однієї сфери, але використовувати необхідно іменники в однині. Умови такі: не можна, щоб слова повторювалися, і записувати треба обов'язково перше, що спаде на думку, не замислюючись.

Тепер об'єднайте слова в пари: перше і друге, третє та четверте, і так до кінця. Вийде вісім пар. Напишіть слово-асоціацію кожної з них. В даному випадку записувати можна вже не перші прийшли в голову слова, а саме найточніші на ваш погляд, які мали б для вас пряме відношення до іменників у вихідній парі.

Далі повторіть процедуру. Залишиться чотири слова. При цьому жодна іменник не повинна повторюватися жодного разу. Так само розбийте їх на пари і повторіть все спочатку, поки у вас не залишиться кінцеве і найважливіше слово. Воно буде відповіддю для вправи. Для наочності обведіть його яскравим фломастером. Фломастери і кольорові олівці можна підготувати відразу багато, якщо ви любите мандали. Ці символи благотворно впливають на психіку, тому що здатні знімати стрес. Ви завжди можете вибрати будь-який, хто сподобався, щоб прикрасити.

Як працювати з ключовим словом

Те, що ви отримали, може бути відповіддю на найнесподіваніші запитання. Тримаючи його в голові, згадуйте про нього під час звичайнісіньких дій: коли думаєте, що одягти, працюєте або ніяк не можете знайти натхнення для творчості. Іноді, коли визначається ключове слово, відразу виникають ідеї та думки. Чому це відбувається?

Кожне слово викликає у нас асоціативний ряд та активує взаємозв'язки, оскільки воно часто зчеплене із ситуацією з життя, конкретною людиною чи книгою/фільмом. Таким чином, ідея з'являється через відсилання до чогось уже відомого, що змушує поглянути на ситуацію по-іншому.

Тест можна проводити не більше одного разу на місяць, а то й у два. Так ваші колишні слова та асоціації мають шанс забути і результат буде достовірним. Ідеї, які у вас з'являтимуться, дуже корисно записувати. Адже кожна з них – mdash; це двигун вашої творчості, і вони завжди допоможуть вам, якщо нічого цікавого не спадає на думку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і н....
Ваш камінь-талісман за датою народження
Ваш камінь-талісман за датою народження
Наша дата народження далеко не випадкова Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
Як людина сама програмує себе на невдачі
Як людина сама програмує себе на невдачі
Часом ми самі себе програмуємо на невдачі та хвороби, і навіть не підозрюємо про це Але насправді таке завжди ....
Гороскоп бажань: чого знаки зодіаку хочуть від життя
Гороскоп бажань: чого знаки зодіаку хочуть від життя
Кожна людина мріє одержати від життя більше Астрологи стверджують, що наші бажання іноді залежать саме від наш....
більше матеріалів
/-0,43136692047119-/ /-pc-/
Top