counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 18 по 24 березня 2024 року


Переглядів: 58


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 18 по 24 березня 2024 року

У будь-якій справі за бажання знайти підтримку краще звертатися за допомогою до експертів. Павло Глоба є найвідомішим астрологом на пострадянському просторі, оскільки його рекомендації часто б'ють у ціль і виявляються справді корисними.

Весна починає розкриватися все сильніше, і настав час дізнатися, як саме потрібно прожити ці сім днів, щоб бажання стали реальністю, а страхи і проблеми випарувалися. Забігаючи трохи вперед, варто відзначити, що кінець тижня точно не буде простим. . Саме тому потрібно побоюватисяусього, що виснажує душу і позбавляє радості.

Овен

Овнам зірки приготували доволі непростий тиждень. Справи на роботі краще вирішувати обережно, а домогосподаркам варто на якийсь час перестати піклуватися про домашні проблеми. У понеділок потрібно буде скласти план на наступний тиждень, а в наступні з реалізацією. Прийде трохи утриматися від міцного алкоголю і від надмірностей в цілому. Основний обсяг позитиву принесе перша половина тижня.

Телець

Тельцям доведеться відкрити себе світу та людям, налаштуватися на щось дуже позитивне. Прагнення до усамітнення буде зайвим. Зараз і в коханні, і в справах для них настає воістину чарівний час, так що Тельцям знадобиться вміння залишатися на увазі і контактувати з усіма навколо. Нові придбання піднімуть настрій. Можна зробити позаплановий подарунок близькій людині.

Близнюки

Близнюкам краще не залишатися на самоті — можна запросити друзів до себе додому або сходити у гості. Самота зараз може виявитися небезпечною. Підняти настрій допоможе прибирання будинку. На роботі необхідно уникати пліток, а в коханні — ревнощів. Це загрожує серйозними проблемами. Краще спрямувати свій погляд на день завтрашній і сьогоднішній, але точно не на вчорашній. Потрібно спробувати стати кращим.

Рак

Цього тижня Ракам потрібно уникати всього, що забирає у них силу та енергію: настав час перестати спілкуватися з токсичними людьми і робити те, що взагалі не приносить жодного задоволення. Наприкінці тижня краще не ризикувати, оскільки є можливість втратити все, що було нажито непосильною працею. На цьому тижні можна спробувати виправити помилки минулого. Корисними будуть улюблені хобі та приємна компанія близьких людей.

Лев

На роботі Левам доведеться багато працювати, але заважати можуть різноманітні думки, що стосуються любові, почуттів, емоцій. Швидко рішення зараз точно ухвалювати не потрібно. Це може призвести до дуже серйозних наслідків у будь-якій сфері життя. Стомлюваність наприкінці тижня буде трохи помітнішою, тому краще не брати роботу додому на вихідних. Нових амбітних цілей перед собою Левам краще поки не ставити.

Діва

Дівам бажано позбутися впливу стереотипів. Також астролог нагадує про те, що багато у нашому житті відбувається без нашої участі, і це нормально. Цього тижня багато контролювати буде вкрай непросто. Важливо зберігатися обережність у їжі, у фізичних навантаженнях. Також краще уникати серйозних стресів, тому що поганий настрій заважатиме відпочинку, роботі, коханню.

Терези

Вагам варто навчитися демонструвати повагу до оточуючих. Це стосується не тільки близьких, але й усіх людей загалом. Потрібно показати готовність йти назустріч чужим інтересам. Також астрологи рекомендують прислухатися до порад мудрих людей. Можна більше часу проводити з другою половинкою або у процесі її пошуків. Вдихнути друге життя у старі стосунки стане простіше.

Скорпіон

Скорпіонам не потрібно боятися просити допомоги у близьких людей та у товаришів по роботі. Колективна праця допоможе їм вирішити всі найважливіші проблеми у найкоротший термін. У періоди втоми можна зайнятися простими домашніми справами. Період з 18 по 24 березня непогано підходить для одруження, знайомств та перших побачень. Якщо хочеться освідчитися комусь у коханні, то можна це зробити, але краще дочекатися відповідного моменту.

Стрілець

Що б не трапилося в ці сім днів, Стрільцям краще дотримуватись раніше прийнятих правил. Важливо не змінюватись самим собі — бути активними, але не старатися надто сильно. Не потрібно стримувати почуття та емоції в коханні — говорити потрібно те, що йде на думку, але тільки не погані речі. На жаль, цього тижня багатьом Стрільцям доведеться працювати більше, ніж зазвичай. Працьовитість і правильне розміщення пріоритетів — ось що важливо.

Козеріг

Козерогам не варто відмовлятися від допомоги інших людей, але тільки якщо вона буде безоплатною та щирою. У коханні Козерогам вдасться нарешті зрозуміти свою другу половинку. Не потрібно відстоювати свою думку жорстко та безкомпромісно. Всі нестикування важливо буде просто пережити — без драм і без сліз, без лайки. Можна сміливо жертвувати своїм часом заради інших людей, але й про себе забувати не потрібно.

Водолій

Цього тижня Водолії позбавитися негативних спогадів та емоцій. У сім'ї доведеться навчитися йти на компроміси. У коханні та у відносинах з друзями та родичами гнучкість буде доречною наприкінці тижня, адже 22 березня стане негативним Марс. Щодо ворогів, то з ними Водоліям потрібно буде тримати вухо гостро. Якщо недоброзичливці нападатимуть з усіх боків, відповідати доведеться кожному.

Риби

Ближче до вихідних астрологічна ситуація для Риб погіршиться. Зберегти щастя та успіх цим людям допоможе правильний спосіб життя. По-перше, потрібно позбутися шкідливих звичок. По-друге, важливо намагатися стежити за раціоном. Також астрологи радять навчитися бачити у всьому лише добре. Позитивний погляд на речі подарує Рибам гарний настрій. Песимізм уб'є удачу, залишивши Риб біля розбитого корита.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
більше матеріалів
/-0,56032299995422-/ /-pc-/
Top