counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп від Павла Глоби на 17 березня 2024 року


Переглядів: 40


Гороскоп від Павла Глоби на 17 березня 2024 року

Павло Глоба, астролог, широко відомий не лише на території своєї батьківщини, а й за її межами. Його гороскопи користуються популярністю в багатьох країнах, допомагаючи представникам кожного знаку зодіаку готуватися до майбутніх подій, уникати помилок і не потрапляти у важкі ситуації.

На думку астролога, неділя, 17 березня 2024 року, віщує сприятливий день, хоча деякі труднощі все ж таки можливі. Для когось цей день пройде гладко, проте не всі будуть такі щасливі. Багатьом знадобиться рішучість та вміння захистити себе.  

Овен (21 березня — 19 квітня)

За природою Овен – це веселун і оптиміст, що є сприятливими якостями для його довголіття та збагачення енергетики. 17 березня ці показники допоможуть Овну легко подолати всі проблеми на роботі. Можливі особисті неприємності – це свого роду випробування від Всесвіту, але Овен успішно впорається з ним.

Телець (20 квітня — 20 травня)

Початок дня для Тельця не надто легкий, але він не зірветься зі шляху. За допомогою особливих слів-паролів він зможе подолати всі перешкоди. Для цього знака важливо зберегти нетрадиційне мислення, яке сповнить його позитивною енергією. Для ділових справ день є сприятливим.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Для цього знака день виявиться складним. Найкраще впораються ті Близнюки, які мають талісман удачі. Не варто братися за нові проекти, краще завершити вже розпочаті та просто відпочити.

Рак (22 червня — 22 липня)

Вдалий день для Раку в будь-якій області. Астролог радить Ракам, які стикаються з постійними проблемами, провести самоаналіз (не плутати із самокритикою) – це допоможе зрозуміти важливі речі. Час, проведений у родинному колі, також буде корисним для Рака.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Левам захочеться змін та самотності. Однак астролог не радить сімейним Левам розлучатися зі своєю половинкою. До кінця дня стане зрозумілим, що всі переживання були марними.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Плани Діви будуть здійснені, хоча лише частково, і вона зіткнеться з деякими кармічними завданнями. Можуть виникнути труднощі як на роботі, так і в особистому житті, але Діві вдасться успішно впоратися з усіма.

Терези:

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Вагам важливо подбати про своє здоров'я та енергетику, займаючись повсякденними справами та обов'язками. Терпіння буде необхідним у відносинах зі своїм партнером, який чіплятиметься до всього.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Скорпіону на роботі буде потрібна відвага для прийняття відповідальних рішень, але все в нього вийде. В особистому житті почнеться новий рівень стосунків: на когось чекає доленосне знайомство, а на когось – освідчення в коханні. Загалом це сприятливий період.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

У сфері кохання у Стрільців буде затишшя, тому вони можуть займатися тим, що їм подобається. Найуспішніше будуть ті Стрільці, чия діяльність пов'язана з послугами та нерухомістю. Астролог також рекомендує приділити час своїй половинці та дітям.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Для Козерога настав час підвищити свій рівень енергії, просто дозволивши собі відпочити, пройти курс релаксації та арт-терапії. Сьогодні не слід поспішати ні в чому, уникати негативу та бажання контролювати все.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

Страхи та невпевненість зникнуть, що позитивно позначиться на якості життя цього знака. Можна сміливо робити великі покупки та інвестувати у бізнес. Подарунок для близьких буде чудовою ідеєю. Для одиноких Водоліїв сприятливе нове знайомство.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Астролог попереджає, що неприємні відчуття, які Риби зазнають зранку, виявляться оманливими, сигналізуючи про наближення щастя та успіхів у їхньому житті. Важливо довіряти своїй інтуїції та уважно спостерігати за тим, що відбувається. У любовній сфері день буде успішним як для сімейних, так і для одиноких риб.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,38499808311462-/ /-pc-/
Top