counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп на 13 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку


Переглядів: 40


Гороскоп на 13 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку

Тамара Глоба у своєму прогнозі на 13 березня розповіла про те, що принесе цей день усім знакам зодіаку. За словами астролога, багато знаків відчують його сприятливий вплив, бажання можуть здійснитися.  

Яким буде 13 березня для Овнів, Тельців та Близнюків

Овен (21 березня — 19 квітня)

13 березня покликаний стати часом відпочинку. Овни, які мають можливість взяти вихідний, рекомендується скористатися цим шансом. Провести час, займаючись улюбленим заняттям, буде чудовим рішенням. Зануритися в читання книги, подивитися цікавий фільм і провести час на самоті – все це буде сприятливим. Астролог радить захистити себе від негативного впливу тих, хто може спричинити погані емоції. Відвідування косметологів, перукарів та майстрів манікюру не рекомендується, оскільки вони не зможуть втілити ваші мрії у реальність.

Телець (20 квітня — 20 травня)

Тельцям важливо пам'ятати, що стосунки вимагають зусиль. Необхідно знаходити компроміси та не наполягати на своїй думці щоразу. Час почати піклуватися про своє тіло, адже літо вже близько. Заняття будь-яким видом спорту додадуть енергії та гарний настрій. Головне, щоб заняття приносили задоволення. Тоді Тельці будуть раді відвідувати тренування.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Цього дня Близнюкам не варто багато активувати, як би їм не хотілося. Краще сховатись теплою ковдрою і відпочити, щоб набратися сил перед майбутніми робочими днями. Важливо помріяти, оскільки мрії, загадані Близнюками, можуть здійснитись. Радиться віртуальне спілкування з партнером, скасувавши побачення.

Що відчують 13 березня Раки, Леви та Діви

Рак (22 червня — 22 липня)

Деякі Раки можуть відчути втому та вирішити вирушити за місто, щоб відновити сили на свіжому повітрі. Спілкування з новими цікавими людьми цього дня може виявитися приємним та навіть допомогти Ракам у кар'єрному зростанні. Важливо уникати конфліктних ситуацій.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Левам не рекомендується вживати шкідливу та жирну їжу в цей день, оскільки це може позначитися на їхньому організмі та самопочутті. Можлива поява апатії та роздратування через невиконання обов'язків іншими. У любовних стосунках варто бути уважними до своїх бажань, щоб не викликати негативної реакції у партнера.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Дівля Дів у цей день відкриється новий потік енергії, який змусить їх бути активними. Важливо скласти чіткий план дій та послідовно його виконувати. Це допоможе їм взятися за нові справи та довести їх до кінця. Не варто турбуватися про те, що це вихідний день, у Дів буде час і для творчості, і для відпочинку.

Що рекомендує Тамара Глоба Терезам, Скорпіонам та Стрільцям

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

У другій половині дня Терезам може уготований приємний сюрприз, який викличе сплеск емоцій. Важливо не соромитися виявляти свої почуття, тому що партнеру буде приємно бачити таку щиру реакцію. Це підтвердить, що всі зусилля не пройшли даремно. Рекомендується приділити особливу увагу своїй спині та уникати зайвих навантажень. При виникненні навіть незначного болю слід звернутися до лікаря.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Сьогодні Скорпіонам важливо слухати себе, оскільки саме внутрішній голос допоможе знайти відповіді на хвилюючі питання. Не слід переоцінювати свої можливості, щоб уникнути розчарування. Якщо день робочий, варто знайти цікаве заняття, щоб уникнути негативних емоцій.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Стрільці можуть відчути, що їхнє життя йде не за планом. Для зміни ситуації необхідно переглянути свої цінності з огляду на їх прагнення до свободи. Будь-які обмеження викликають негативну реакцію. На роботі вони вражають начальство та колег своїми прогресивними поглядами на рутинні завдання.

Гороскоп для Козерогів, Водоліїв та Риб

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Незважаючи на вихідний день, Козерогам варто продовжувати працювати над діловими питаннями. Це сприятливий час щодо переговорів. У неформальній обстановці вони зможуть переконати партнерів та отримати необхідну підтримку. Такий хитрий підхід може принести похвалу від начальства і навіть можливу премію.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

У цей день Водоліям рекомендується контролювати свою промову, щоб уникнути зайвої емоційності. Фінансова сфера буде сприятливою, можливі несподівані надходження. Також варто обговорити плани на майбутнє із близькими людьми.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Рибам слід використовувати як розум, так і інтуїцію при ухваленні важливих рішень. Їхній внутрішній голос може дати відповіді на хвилюючі питання. Стан шкіри може вказувати на можливі проблеми із організмом. Вечір краще провести в компанії другої половини або вирушити на пошуки своєї половинки.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,34419393539429-/ /-pc-/
Top