counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Змови на примирення


Переглядів: 39


Змови на примирення

Якщо у вашому житті сталася випадкова сварка і ви не можете знайти спокою, спробуйте подумки відпустити весь негатив. Образа перегороджує шлях до гармонійного існування. Інколи сторони, що посварилися, не хочуть йти на контакт. Щоб прискорити примирення та забути всі суперечки, можна вимовити кілька дієвих магічних слів.

Щоб вирішити конфліктну ситуацію, багато хто вдається до сильних змов. Запобігти розпаду сім'ї можна, звернувшись за допомогою до різним стихіям. Обряди необхідно проводити з позитивними емоціями і перед цим все вибачити кривдникові.

Змова примирення з чоловіком на яєчню

Цей рецепт дозволить налагодити сімейне життя та повернути гармонію. Приготуйте яєчню особливим чином. Два сирі яйця покладіть на ліву долоню і прочитайте молитву "Отче Наш". Заздалегідь визначте, яке яйце дістанеться вам, а яке — обранцю. Розбийте яйця на сковороду і посоліть те, що призначене коханій людині. В цей час читайте:

«Сіль у яйці, а я раба Божа (ваше ім'я) у серці Раба Божого (ім'я обранця). Амінь».

З'їжте яєчню до того моменту, як вона охолоне. Щоб коханий не подумав, що ви займаєтеся магією, приготуйте на вечерю ще якісь страви.

Обряд примирення з коханою людиною

Щоб обряд діяв, чітко дотримуйтесь інструкцій перед його виконанням. У цьому ритуалі велику роль відіграє колір скатертини. Вам необхідно знайти полотно темно-зеленого кольору та постелити на стіл. В праву руку візьміть свічку і запаліть гніт. Перед собою помістіть фотографію коханого, з ким ви у сварці. Здійснюйте кругові рухи вздовж фотографії, і подумки уявляйте собі, що ви разом. При цьому напівпошепки вимовляйте змову:

«Нехай освітить радість твоє обличчя (ім'я обранця), нехай очистить вона душу твою світлу (ім'я обранця), нехай просвітить твій розум гострий. Нехай усі сварки непотрібні на світ перетворяться., зле лихо та образи дурні. Освітить твоє життя моя воля, дружбу дарую тобі вірну, безперервну. Хай буде так».

Слова змови потрібно вимовити дев'ять разів і зробити три повні кола над фотографією. Після прочитання необхідно загорнути фотографію в пакунок і покласти в затишне місце, де ніхто його не зможе знайти.

Як правильно вибрати час для обряду

Щоб ритуал ефективно спрацював, найкраще звільнитися від негативних думок. Будь-яку змову на примирення необхідно читати в період Місяця, що росте. Вплив нічного світила допоможе підсилити вплив. Якщо обряд проводить жінка, їй підійдуть середа, п'ятниця та субота, якщо чоловік — понеділок, вівторок та четвер. Неділя абсолютно не підходить для будь-яких магічних маніпуляцій. Це правило діє і щодо християнських свят.

Слова змови читаються зазвичай пошепки, таким чином ви вкладаєте особливий зміст у свої дії.

Змова на примирення з колегою по роботі

Для нього вам знадобиться три чисті аркуші паперу. На першому напишіть своє ім'я, на другому вкажіть ім'я людини, з ким хочете змиритися. На третьому листку важливо додати слова «образа», «ворожнеча», «злість». Покладіть останній папірець між іменами та вимовте такі слова:

«Зла відьма між нами пройшла, чорна кішка пробігла, зло нас один проти одного повернуло, дружбу ворожнечею обернуло та заважає нам одне одного зрозуміти, не дає один одного обійняти. Нині я зло розриваю, ту ворожнечу знищую, ту образу навіки забуваю. Знову до нас мир і дружба повернуться, очі наші один до одного повернуться.

Після цього розірвіть папірець, на якому були написані конфліктні слова, йдіть на безлюдну вулицю і розвійте клаптики за вітром. А листки з іменами сховайте в затишне місце подалі від сторонніх очей.

Змови та обряди на примирення вносять гармонію у відносини між людьми. Вони здатні пом'якшити злі серця. Для того, щоб змова подіяла, необхідно пробудити в собі добрі почуття. Якщо ви не бажаєте витрачати енергію марно, проводьте змови у відповідні дні.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,38025307655334-/ /-pc-/
Top