counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 березня 2024 року


Переглядів: 39


Гороскоп на тиждень з 11 по 17 березня 2024 року

Настає новий тиждень, на який на нас з вами чекають нові злети та можливі падіння. Астрологи вважають, що перемог має бути на порядок більше, ніж програшів, так що настав час нам з вами підбадьоритися і почати вірити в себе всім серцем.

Швидше за все, цього тижня дуже сильними стануть люди-емпати, які відчувають чужі емоції дуже добре. Такі особистості будуть дуже проникливими, успішними у коханні та у дружбі. Також варто відзначити всіх тих, хто не побоїться витрачати більше енергії та сил на роботу та справи. Це час працьовитих людей, які не звикли відкладати на потім те, що можна зробити зараз.

Овен

Овнам у ці сім днів вдасться заробляти більше, а витрачати менше. Любовна сфера також відчуватиме величезний підйом, так що не можна марнувати час марно. Овнам варто роздати борги та виконати дані раніше обіцянки. Цей тиждень може бути сповнений приємними пригодами. Так, все може йти у дуже динамічному ритмі, але боятися цього не варто. Сміливість допоможе Овнам влитися у гру та вийти з неї переможцями.

Телець

Тільцям варто прийняти всі зміни, які на них чекають у період з 11 по 17 березня, бо саме цього хочуть від них планети та зірки. Нічні світила хочуть дати Тельцям щастя. Вчиняти потрібно керуючись правилами моралі та здорового глузду. Можна довіритись інтуїції, оскільки Венера її загострить. Можна вирушати в подорожі або подорожі. На роботі в рутинні дії можна сміливо зробити щось нове.

Близнюки

Близнюки зможуть розкрити свій лідерський потенціал. Це їхній час, їхній вихід на сцену. Астрологи рекомендують представникам даного Знаку якнайбільше займатися спортом, бувати на вулиці, бути активнішим фізично в цілому. Через неробство та лінощі Близнюки, навпаки, можуть почати значно сильніше втомлюватися протягом дня. Прийде викластися на повну, але результат Близнюків порадує. Їхні дії матимуть позитивні наслідки.

Рак

Раки зможуть досягти успіху в коханні, у кар'єрних питаннях. Дуже важливо, що вони зможуть легко наздогнати двох кроликів — за успіхом і в тій, і в іншій сфері. Головне — не поспішати під час виконання якихось справ. Друга половинка, родичі та діти будуть більш прихильними та дипломатичними, тому доведеться відповісти їм тим самим. Щоб досягти максимальної гармонії. Важливо, щоб близькі відчули себе коханими та потрібними.

Лев

Левам у ці сім днів не можна бути байдужими до думки другої половинки, родичів. Це допоможе зміцнити кохання, дружбу, повернути чи посилити довіру близьких людей. Головне зараз — не соромитися отримувати вигоду зі своїх дій, адже Леви можуть суттєво зрости у кар'єрному плані. У коханні та у справах зовнішній вигляд відіграватиме визначальну роль. Варто правильно розділяти гардероб на робочий та вихідний.

Діва

Діви зможуть без особливих проблем покращити своє ментальне та фізичне здоров'я, причому вже на початку тижня. На цих людей чекають енергетично сильні дні з підтримкою покровителя в особі Меркурія. Можна сміливо братися за кілька справ одночасно і розпочинати нові проекти: при досягненні мети буде простіше долати труднощі. Багато хто з них піде сам собою.

Терези

Терези зможуть знизити кількість проблем, вирішивши багато з них або зрозумівши, як це можна зробити в майбутньому. Також корисно змінити обстановку, що досить важливо для тих, хто втомився душею. Відпочинок піде на користь. Усім, хто полягає у відносинах, піде на користь спільний відпочинок та справи. Важливо бути якомога ближче до рідних людей. Вони дадуть Терезам необхідну їм впевненість у собі.

Скорпіон

Навколишні люди допоможуть Скорпіонам вирішити проблеми будь-якого характеру — любовного, ділового. Усі самотні на даний момент Скорпіони зможуть знайти другу половинку, але тільки якщо не сидітимуть і чекатимуть біля моря погоди, а діють. Проблеми у взаєминах з партнером підуть, і в житті Скорпіонів розпочнеться біла смуга. Потрібно буде навчитися ділитися гарним настроєм із оточуючими.

Стрілець

З 11 по 17 березня у Стрільців може бути чимало яскравих вражень, нових знайомств та поїздок. Завдяки сильній позиції Венери та Меркурія понеділок та вівторок обіцяють бути вдалими як у діловому, так і в особистому житті. Це будуть найкращі дні для нових починань. Стрільців чекають вдалі події. Планети на їхньому боці, тому життя людей даного Знака має суттєво змінитись.

Козеріг

Настав час зайнятися своїм здоров'ям. У Козерогів настає чудовий час для того, щоб сісти на дієту, перестати робити те, що руйнує їхнє тіло та душу. Козероги стануть дуже сильними ментально. Їм під силу впоратися з будь-якими труднощами у житті, а також допомогти зробити це будь-якій іншій людині своїми настановами та психологічною підтримкою. Період з 11 по 17 березня дуже позитивний майже з будь-якої точки зору.

Водолій

Водоліям варто якнайчастіше бувати на людях. Якщо є можливість взяти відпустку, можна зробити це. Головна заборона цього тижня — азартні ігри. Вони позбавлять Водоліїв удачі. Зараз краще акуратніше витрачати та вкладати гроші. Якщо є активні позики, то краще погасити їх якнайшвидше. Водолії, які будуть раціональними та розсудливими, зможуть стати успішнішими та здобути чужу повагу.

Риби

Рибам найбільше везтиме на початку тижня. Якщо раніше все йшло шкереберть, то зараз доля буде більш прихильною до них. У коханні вдасться змінити все кардинальним чином на краще. Наприкінці тижня Риби можуть пожинати плоди своєї праці. Зі зростанням успіху зросте і рівень заздрощів, отже треба відстежувати поведінку та вчинки людей. Всім, хто шукає любов, краще бути чесними.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,49341106414795-/ /-pc-/
Top