counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Гороскоп від Павла Глоби на 9 березня 2024 року


Переглядів: 57


Гороскоп від Павла Глоби на 9 березня 2024 року

Павло Глоба 9 березня пропонує всім знакам зодіаку навіть у скрутних ситуаціях зберігати позитив і не вступати у конфлікти. Спілкування з друзями та близькими людьми буде сприятливим. Найкраще цього дня зосередитись на сімейних справах. Вечір проведіть так, як вам заманеться, щоб зарядитися позитивними емоціями.

Гороскоп для символів стихії Вогню

Овен 21 березня — 19 квітня

Сприятливий день для нових знайомств, для зустрічей із друзями. Можна обговорювати важливі та серйозні питання. Можливість проявити себе з хорошого боку. Імовірні добрі новини з боку близьких людей. Вечір можна провести із сім'єю, сходити в кіно чи просто прогулятися. Це підніме настрій та зарядить позитивними емоціями.

Лев 23 липня — 22 серпня

Можливі неприємні моменти з самого ранку. Але якщо дотримуватися позитиву, можна подолати будь-які перепони. Нагадають про себе домашній клопіт, який потрібно неодмінно вирішити. Вдалими будуть покупки, що особливо стосуються побуту. Увечері не виключені романтичні зустрічі та приємні сюрпризи.

Стрілець 22 листопада — 21 грудня

Ранок може принести вирішення питань щодо роботи. Важливо зосередитися, щоб не допустити помилок. У сім'ї можуть бути розбіжності та непорозуміння. Необхідно намагатися контролювати свої вчинки та дії. Вечір хороший для спокійного відпочинку, можна зайнятися своїм хобі.

Гороскоп для символів стихії Землі

Телець 20 квітня — 20 травня

У першій половині дня, можливо, доведеться займатися важливими питаннями. Не виключено ділових переговорів. Можливість проявити себе з хорошого боку. Імовірні грошові премії чи винагороди, на які можна придбати щось корисне для себе. Увечері краще побути в домашній обстановці, відпочити та відновити сили.

Діва 23 серпня — 22 вересня

Ранок принесе позитивні емоції, вдасться впоратися з важливими справами. Буде шанс реалізувати свої задуми. У другій половині дня піднімуть настрій друзі, що раптово прийшли, з якими можна планувати розваги. Не виключені романтичні зустрічі та приємні сюрпризи.

Козеріг

Ранок принесе багато справ та турбот. Потрібно все встигнути зробити вчасно. Навколишні люди можуть провокувати конфліктні ситуації. Необхідно контролювати свої емоції та намагатися різко не висловлюватися. Небажано займатись фізичними навантаженнями, це може негативно вплинути на стан здоров'я.

Гороскоп для символів стихії Повітря

Близнюки 22 травня — 21 червня

Можливі непередбачені ситуації, які змусять змінити плани. Головне – зберігати гарний настрій та не боятися перепон. У скрутні моменти можна покластися на своїх близьких. У другій половині дня, можливо, доведеться вирішувати побутові питання, до вирішення яких можна долучити своїх домочадців. Вечір обіцяє романтичні сюрпризи та несподіванки.

Терези 23 вересня — 22 жовтня

День може бути напруженим. Непросто буде порозумітися з оточуючими людьми. Імовірні конфлікти просто на порожньому місці. Важливо зберігати спокій та дотримуватися дистанції, щоб нікого не скривдити та не зіпсувати стосунки. Увечері можна влаштувати невелике свято, порадувати своїх улюблених оригінальними подарунками.

Водолій 20 січня — 18 лютого

Сприятливий момент для наведення порядків у будинку для невеликого ремонту. Можна зробити перестановку або змінити меблі. Вдалими виявляться поїздки, якщо є такі у планах. В особистому житті очікуються значні зміни, головне – ndash; встигати за розвитком ситуації. Вечір сприятливий для зустрічей з друзями та гарного проведення часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знаки зодіаку, які не можуть залишити колишні стосунки

Гороскоп для символів стихії Води

Рак 22 червня — 22 липня

Легко досягти успіху, якщо активно діяти. Щоб досягти потрібних результатів, треба працювати і не боятися жодних труднощів. Не виключені приємні знайомства, які можуть мати подальше продовження. Вечір сприятливий для улюблених занять, які піднімають настрій та надихають.

Скорпіон 23 жовтня — 21 листопада

Можливо цього дня доведеться побувати на якомусь заході, де можна отримати цікаву інформацію. Небажаними є фізичні навантаження, які можуть підірвати самопочуття. Тому краще нічого не планувати та просто відпочити. Корисні прогулянки на свіжому повітрі.

Риби 19 лютого — 20 березня

Не виключено проблем із грошима. Тому слід бути дуже обережними та уважними, щоб непотрібні промахи не обернулися неприємностями. З боку рідних можна отримати непогану підтримку. Кохана людина порадує несподіваним подарунком. Вечір хороший для прийому гостей та приємного спілкування.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,38008499145508-/ /-pc-/
Top