counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Гороскоп від Анжели Перл на 9 березня 2024 року.


Переглядів: 33


Гороскоп від Анжели Перл на 9 березня 2024 року.

Анжела Перл попередила, що 9 березня на початку дня можуть бути дрібні неприємності. Проте їм можна протистояти, проганяючи похмурі думки. Поліпшити настрій допоможе спілкування із друзями. Цей день підходить для творчості — воно допоможе подолати поганий настрій.

Овен (21 березня — 19 квітня)

День добре підходить для різних справ та укладання ділових угод. Не варто боятись брати на себе відповідальність. Можуть допомогти люди, яким Овни раніше надавали послуги. Спілкування із давніми знайомими виявиться корисним. Також очікуються грошові надходження. У цей день рекомендується уникати фізичних навантажень, перевтоми. Увечері краще розслабитися та відпочити.

Телець (20 квітня — 20 травня)

З ранку Тільці відчують потужний приплив сили та енергії. Також з'являться цікаві ідеї та плани на майбутнє. Мало того, Тельці навіть знайдуть однодумців. Важливо не опускати рук і не сподіватися, що доля сама в усьому допоможе. Ініціатива приведе до добрих результатів. Варто прислухатися до порад від старших родичів. День підходить для поїздок як ділових, так і розслаблюючих. У дорозі на Тельців чекають приємні враження.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

У цей день не так легко буде жити з оточуючими. І все це через постійні зауваження та претензії самих Близнюків. Вони не завжди думають про почуття інших. Деколи просто краще помовчати. Ризики у цей день краще уникати. Ні до чого доброго він не приведе. Також можливі витрати та фінансові втрати.

Рак (22 червня — 22 липня)

Цього дня можна розпочати нову справу. Воно не просто сподобається Ракам, а й принесе їм задоволення. Завдяки серйозному підходу можна уникнути значних помилок. Поїздки виявляться дуже цікавими та корисними. Ракам вдасться знайти однодумців.

Лев (23 липня — 22 серпня)

День пройде не без труднощів. Однак серйозних проблем не очікується. Не варто засмучуватися через дрібниці. Експерименти в цей день виявляться вельми вдалими, тож не варто їх боятися. Леви також зможуть заразити оточуючих своїми ідеями. Дозволяється розпочати нову справу з людьми з оточення. Рекомендується приділити час домашнім справам.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

День виявиться дуже складним. Не варто поки що ризикувати. Ні до чого хорошого це не спричинить. Дрібна помилка призведе до серйозних наслідків. Та й із друзями ймовірні розбіжності. Діви зможуть знайти підхід до будь-якої людини, навіть якщо ситуація напружена. Щодо фінансової сфери, то тут не все так гладко. Поки що великих покупок робити не варто.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Цього дня Терезам дозволено зайнятися чимось новим, цікавим, незвичайним. Не важко мотивувати оточуючих. Відносини, які розпочнуться цього дня, скоро переростуть у міцну дружбу. Поїздки виявляться дуже вдалими. Рекомендується зміна ситуації. Надійде корисна інформація, яка стане в нагоді в майбутньому.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

День виявиться дуже легким та приємним. Приводів для радості більш ніж достатньо. Навіть дрібниці здатні підняти настрій Скорпіонам. Вдасться провести час та поспілкуватися з досвідченішими людьми. Вони дадуть добрі поради. Також з'явиться можливість пофліртувати, до того ж упускати її не варто. Дозволяється робити покупки. Вони виявляться дуже вдалими. Очікуються грошові подарунки та надходження.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Цього дня доведеться боротися за свої інтереси, і це навіть добре. Від деяких людей можна чекати чимало серйозних неприємностей. Вони вважають Стрільців ворогами. У такій ситуації краще просто сісти і спокійно розібратися в ситуації, поговорити і порозумітися. Не варто боятися дати відсіч заздрісникам. День виявиться одночасно насиченим та напруженим. А ввечері краще просто відпочити та розслабитися.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

День виявиться дуже сприятливим. З'являться нові цікаві справи, які піднімуть настрій. Імовірні знайомства, які виявляться корисними. Можна буде обговорити плани на майбутнє зі своїми однодумцями. Заняття спортом у цей день дуже рекомендуються. Також очікуються грошові надходження.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

У цей день усі проблеми вирішаться набагато швидше, ніж зазвичай. З'явиться можливість повернутися до старих цікавих справ. Їх можна буде довести до кінця. Зустрічі з друзями піднімуть настрій. Також можливі приємні сюрпризи та подарунки. Корисно зайнятися спортом.

Риби (19 лютого — 20 березня)

День виявиться дуже нескладним, хоч стомлюючим. Рибам доведеться займатися досить нудними справами, причому відкласти їх не вдасться. Вони вимагають уважності та великої зосередженості. Спілкування із друзями підніме настрій. Також дозволяється вирушити у поїздку. Вона подарує приємні емоції.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,38184690475464-/ /-pc-/
Top