counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Гороскоп від Тамари Глоби на 9 березня 2024 року


Переглядів: 32


Гороскоп від Тамари Глоби на 9 березня 2024 року

9 березня 2024 року, на думку Тамари Глоби, можуть виникати різні конфліктні ситуації. Буйство негативної енергії в цей день здатне провокувати людей на затяжні сварки, причому вийти з них буде дуже непросто. Через це може постраждати нервова система, розпочнеться депресія. Цього дня не рекомендується робити великі покупки, щоб не пошкодувати про витрачені гроші.

Гороскоп від Тамари Глоби для представників стихії Вогню

Овен

Всіх Овнів очікує на спокійний плідний день. Багатьом представникам вдасться багато чого досягти. Допоможуть знання та досвід, отримані раніше. З близькими людьми відносини складаються досить гармонійно, не виникне підстав для розбіжностей та непорозуміння. Деякі Овни виявлять ініціативу та налагодять стосунки з тими, з ким тривалий період були у сварці. Займіться прибиранням у будинку, позбавтеся від мотлоху. Сприятливий день, щоб зробити якісь корисні покупки.

Лев

Починається день досить безглуздо. У першій половині вас відволікатимуть від роботи безглуздими розмовами. Від вас виходитиме настільки позитивна енергетика, що багато хто захоче з вами познайомитися ближче. Не виключено початок романтичних відносин, які згодом матимуть для вас важливе значення. Пізніше настане час на вирішення важливих питань. Постарайтеся уважно стежити за розвитком подій, нічого не упускаючи.

Стрілець

Придатний день для будь-яких зустрічей. Легко вдається справити позитивне враження на нових знайомих, зацікавити їх своїми ідеями. З'являться нові партнери, які допоможуть у просуванні кар'єрними сходами. У другій половині дня займіться домашніми справами. Імовірні вдалі покупки, внаслідок яких вдасться придбати дуже корисні речі.

Гороскоп від Тамари Глоби для представників стихії Землі

Телець

Вдалий день для вирішення важливих питань. Вдасться відстояти свою думку, нікого при цьому не образивши. Виявиться можливим знайти нових союзників, які нададуть важливу інформацію. У фінансовій сфері можливі величезні фінансові надходження. Вдасться зробити вигідну угоду, а інтуїція в цьому дуже допоможе.

Діва

У першій половині дня все складеться дуже благополучно, вдасться реалізувати якісь сміливі плани, втілити в життя те, що ви давно мріяли. Надійдуть вигідні пропозиції. Настав час зайнятися чимось новим. Увечері можна здійснити покупки, купуючи подарунки для близьких.

Козеріг

День пройде спокійно, здасться чудова можливість відновити сили. Якщо є можливість, займіться справами, які вам цікаві. Безсумнівно, вдасться досягти успіху. Ви швидко навчаєтесь чогось нового, легко запам'ятовуєте корисну інформацію. У другій половині дня можливі романтичні сюрпризи.

Гороскоп від Тамари Глоби для представників стихії Повітря

Близнюки

Не поспішайте братися за нові справи. Перша половина дня не обіцяє плідної роботи. Вас завантажать нудною роботою, яку потрібно буде закінчити за короткий термін. Постарайтеся не робити помилок, звертайте особливу увагу на деталі. Друга половина дня буде сприятливішою. Можна сміливо втілювати у життя задумані ідеї. Багато хто з радістю нададуть посильну допомогу.

Терези

Діючи самостійно, у вас буде більше шансів досягти успіхів. Розраховуйте тільки на себе, що оточуючі не нададуть вам підтримки. Вечір проведіть у сімейному колі, накопичилося багато побутових питань, які потрібно терміново вирішити. Порадують хороші новини, що стосуються когось із найближчих людей.

Водолій

Сприятливий день для втілення нових ідей. Багатьом вдасться впоратися з багатьма проблемами, що виникають на шляху реалізації цілей. Вдасться придбати нових союзників, які готові підтримати вас абсолютно безкорисливо. Друга половина дня порадує приємними звістками. Зустріч зі старими знайомими стане для вас повною несподіванкою.

Гороскоп від Тамари Глоби для представників стихії Води

Рак

Протягом дня часто виникатимуть конфлікти та розбіжності. Навіть якщо дуже постаратися уникати їх, не з усіма людьми вдасться порозумітися. Іноді складається враження, що навколишні спеціально намагаються вас вивести із себе. Щоб розрядити обстановку, намагайтеся перевести все жартома. Друга половина дня є сприятливою для саморозвитку.

Скорпіон

Перша половина дня видасться непростою. Не вдасться зосередитися на важливих справах, які постійно відволікають сторонні думки, це іноді призводить до помилок. Пізніше настане дуже сприятливий період, який дозволить реалізувати задумані плани. Не витрачайте час марно, зосередьтеся на головному.

Риби

Чудовий день, легко вдасться впоратися зі складними справами, досягти успіху в неперспективних проектах. Допоможе впоратися з труднощами досвід, здобутий раніше. Навколишні безцеремонно втручаються у ваші справи. Щоб уникнути помилок, приймайте важливі рішення самостійно. Уникайте конфліктів, намагайтеся зберегти добрі стосунки з усіма.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,47962188720703-/ /-pc-/
Top