counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Медіамагнат Руперт Мердок одружується з колишньою теще Абрамовича


Переглядів: 49


Медіамагнат Руперт Мердок одружується з колишньою теще Абрамовича

92-річний медіамагнат Руперт Мердок збирається незабаром зіграти весілля з Оленою Жуковою, колишньою тещею російського магната Романа Абрамовича. Це буде його п'ятий шлюб.

Люди з оточення Мердока повідомили газеті New York Times, що він уже заручений із 67-річною Жуковою, і весілля відбудеться у червні у маєтку магната в Каліфорнії.

За інформацією преси, Олена Жукова — колишня дружина російського мільярдера Олександра Жукова та мати моделі Дарії Жукової, з якою з 2008 до 2017 року був одружений Роман Абрамович.

Австралієць Руперт Мердок минулого року залишив посаду голови правлінь створених ним всесвітньої медіа-корпорації News Corp і телеканалу Fox, передавши управління своїм дітям.

З Оленою Жуковою він, за даними преси, зустрічається з літа минулого року. Вони познайомилися на вечірці у однієї з колишніх дружин Мердока, підприємниці китайського походження Венді Ден, незабаром після того, як медіамагнат розірвав заручини з колишнім капеланом поліції Енн Леслі Сміт.

Окрім Ден, Мердок був одружений на стюардесі з Австралії Патрісії Букер, журналістці з Шотландії, наполовину естонці Ганні Манн, а також на американській моделі та актрисі Джеррі Холл.

News Corp Руперта Мердока володіє сотнями газет та інших засобів масової інформації по всьому світу. Створений у 1996 році телеканал Fox – зараз найпопулярніший канал у США.

Починав Мердок у 1950-х у рідній Австралії, де успадкував від батька одну австралійську газету. У 1969 році він купив дві "жовті" британські газети - News of the World і Sun, потім - американські New York Post і Wall Street Journal і таким чином поступово створив гігантську міжнародну медіа-імперію. За 70 років створив потужну медійну імперію на трьох континентах, об'єднавши в ній новинні агенції, книжкові видавництва, кіно- та телекомпанії.

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Тоні Блер одного разу заявив, що боїться йому протистояти. У 2021 році президент Джо Байден назвав його найнебезпечнішою людиною у світі.

Ліберальні видання Америки звинувачують Мердока в тому, що він фактично створив президентство Дональда Трампа, перетворивши бізнесмена і телеведучого, не завжди успішного, але завжди яскравого на політика, який став у результаті 45-м президентом США.

Американські ліберали називають його видання машиною розколу та дезінформації, зазначаючи, що конкуренцію Fox тепер складають ще консервативніші канали та видання — Newsmax, One American News та Right Side Broadcasting, бо «попит народжує пропозицію».

Мердок вважає, що «новини це те, що хтось хоче приховати. Решта — реклама». Його критики вважають, що в гонитві за сенсаціями та тиражем він пожертвував журналістськими стандартами.

Відомо, що з Трампом вже після закінчення його президентства у Мердоків склалися складні стосунки. Відразу після поразки Трампа на виборах-2020 імперія Мердока поширювала його висловлювання про те, що результати були сфабриковані. Цю ж позицію представляли в ефірі найпопулярніші коментатори каналу «Фокс». Проти мережі було висунуто позов компанією Dominion Voting Systems, і Fox News визнав, що мережа підтримала хибні заяви. Після визнання корпорацією своєї провини Трамп остаточно «перестав шанувати» «Фокс», як раніше він «розлюбив» твіттер.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,31042003631592-/ /-pc-/
Top