counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

У Німеччині чоловік 217 разів прищепився від корони різними вакцинами


Переглядів: 20


У Німеччині чоловік 217 разів прищепився від корони різними вакцинами

Житель Магдебурга стверджує, що за 29 місяців йому зробили щеплення від Covid-19 217 разів — вісьмома різними вакцинами. Офіційно підтверджено 134 щеплення. Про його мотиви нічого не відомо.

Група вчених з Університету Friedrich-Alexander-Universität (FAU) обстежила чоловіка, щоб визначити, який вплив таку кількість щеплень вплинули на його організм.

На подив, магдебурзький шанувальник вакцинації відчував себе чудово, і у нього чудове здоров'я. На думку вчених, велика кількість вакцини не вплинула на його імунну систему.

Фахівці з Університету імені Фрідріха-Олександра в Ерлангені та Нюрнберзі зв'язалися з пацієнтом і запросили пройти обстеження, щоб зрозуміти імунологічні наслідки гіпервакцинації. Чоловік погодився і здав для аналізів зразки крові і слини. Крім того, в процесі досліджень пацієнту наполегливості зробили ще одне щеплення, а лікарі взяли додаткові аналізи крові після неї.

Первинна і повторна вакцинації здатні посилити імунну відповідь організму на інфекцію, але хронічний вплив певних антигенів теоретично може призводити до імунологічної толерантності, то є відсутності імунної реакції на nbsp.

Аналогічний ефект спостерігається при хронічних інфекціях з регулярними загостреннями, таких як ВІЛ або гепатит. T-лімфоцити або Т-клітини, за допомогою яких організм розпізнає і знищує клітини з чужорідними антигенами, як би втомлюються. і виділяють менше прозапальних речовин. При такому звиканні «raquo; до антигенів імунна система слабшає і вже не може повноцінно боротися з патогеном.

Тим часом дослідження німецьких медиків, в якому також брали участь їх колеги з Австрії, показало, що з пацієнтом з Магдебурга нічого подібного не відбулося.

За результатами аналізів у чоловіка виявили високий рівень ефекторних Т-лімфоцитів, що забезпечують імунну відповідь на вірус SARS-CoV-2. У випробуваного їх виявилося навіть більше, ніж у пацієнтів з контрольної групи, вакцинованих від коронавірусу тричі.

Лікарі не помітили ніяких ознак втоми в ефективних T-лімфоцитах: вони боролися з вірусом так само ефективно, як і клітини учасників контрольної групи. Крім того, рівень Т-клітин пам'яті, які зберігають інформацію про раніше діючі антигени і формують швидку вторинну імунну відповідь, у пацієнта з Магдебурга був таким високим, як і у контрольних випробуваних.

Таким чином, медики не знайшли свідчень послаблення імунної відповіді, швидше навпаки. Більше того, 217-е щеплення від коронавірусу, яке чоловік отримав у процесі дослідження, все одно спрацювало: після неї кількість антитіл до SARS-CoV-2 значно збільшилася.

З допомогою зразків крові вчені також протестували реакцію імунної системи пацієнта на інші патогени і з'ясували, що вона не постраждала. В підсумку медики зробили висновок, що гіпервакцинація не зашкодила імунітету чоловіка, хоча він прищепився вісьмома різними вакцинами.

За словами авторів роботи, опублікованій журналі The Lancet Infectious Diseases, відсутність помітних побічних ефектів на гіпервакцинацію говорить про хорошу переносимість препаратів. Проте вчені підкреслили, що йдеться про одиничний випадок, і не стали робити далекосяжні висновки або давати рекомендації для населення.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
більше матеріалів
/-0,31587195396423-/ /-pc-/
Top