counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Астропрогноз на березень 2024 року


Переглядів: 32


Астропрогноз на березень 2024 року

Перший місяць весни — майже завжди дуже незвичайний і яскравий час, коли відбувається багато важливого і цікавого. Астропрогноз на березень вкаже вам шлях у найважливіших сферах життя, а також допоможе правильно збудувати свої плани.

Весна — позитивний час, в який астрологи наполегливо радять не накопичувати в собі негативні емоції, образи. Три щоденні вправи допоможуть посилити впевненість у собі, яка в свою чергу позбавить вас необхідності фокусувати увагу на чомусь непотрібному . Це вкрай корисно з огляду на те, що до 10 березня Меркурій буде слабким. Наприкінці місяця це також знадобиться, оскільки Марс — планета, яка дає нам впевненість, перестане нам допомагати в цьому 22 числа.

Овен

У Овнів у березні головним ворогом удачі є банальна боягузтво. Якщо Всесвіт відкриє перед цими людьми нові можливості, а вони ними не скористаються, це може призвести до їхньої безповоротної втрати. У середині місяця корисними стануть духовні пошуки та творча робота. У любовній сфері Овнам супроводжуватиме успіх протягом усього місяця. Особливо це стосується самотніх Овнів. Не варто боятися любовних зізнань, якщо вони від щирого серця.

Телець

Тільці — амбітні від природи люди, які в березні зможуть поставити перед собою нові цілі і, що дуже важливо, досягти їхньої реалізації. У любовній сфері їм допоможе оптимізм та доброта, гармонія. Навіть на роботі та в бізнесі оптимістичним Тельцям почне супроводжуватись успіх. Дуже важливе вміння співпереживати. Після 10 березня астрологи радять Тельцям не чинити необачно, не ризикувати і не робити дорогих покупок.

Близнюки

З 10 березня Близнюків може спіткати нова хвиля невдач. З цього дня варто виявляти більше обережності у коханні, бо навіть невеликий розлад можуть побудувати між Близнюками та їхньою другою половинкою непереборну стіну. Краще не критикувати людей. Можна займатись самоаналізом. Весь місяць пройде під девізом «працюй, живи, кохай». Зірки і планети хочуть, щоб Близнюки не забували про справи, але й не забували про все інше.

Рак

Раки можуть зустріти весну тривожними думками та переживаннями, особливо з 11 березня, коли Венера стане негативною. і до кінця місяця. Ближче до кінця березня цим людям варто бути залученими до всього, що відбувається навколо них, не пропускаючи нічого важливого повз очі і вуха. Буде шанс зустріти кохання всього свого життя, знайти нову та більш високооплачувану роботу, цікаве хобі. Бездіяльність і лінь вкрай небезпечні.

Лев

Левам варто проявити стриманість стосовно оточуючих. Це стосується не тільки родичів, коханої людини та друзів із колегами, та людей загалом. Якщо кожному дрібному неприємному інциденту надавати значення, то у березні не вистачить жодних нервів. У фінансовій сфері на перше місце з 10 березня вийде економія. Цілком можливо, що життя поверне до нового русла, яке дозволить Левам стати тими, ким вони давно мріяли.

Діва

У березні Девам доведеться трохи частіше приймати важливі рішення. Це стосується всіх сфер життя, починаючи з фінансової та закінчуючи любовною. Також представникам цього Знаку доведеться адаптуватися до змін, які завжди будуть приємними. Астрологи радять із 10 березня призупинити покупки, а також не ризикувати у бізнесі та на роботі, не заводити розмову з начальством на тему зарплати. Можна закинути вудку у нових відносинах, зробивши перший крок, або прямо поговорити про свої почуття.

Терези

Найголовніше в березні для Терезів — створити в будинку сприятливу обстановку та енергетику: забратися, навести лад. У сприятливій атмосфері простіше працюватиме, відпочиватиме, набиратиметься нових сил перед трудовими буднями. Загалом березень для Терезів буде відносно рядовим та збалансованим місяцем зі злетами та падіннями, роботою та відпочинком, спілкуванням та самотністю.

Скорпіон

Позитивні хвилі змінюватимуться негативними, а насичені подіями дні перемежуватимуться із сірими та передбачуваними буднями. З усього цього Скорпіони зможуть отримати певну вигоду, в чому і полягатиме їхнє головне завдання. Важливо не давати ходу поганим думкам, не заражати негативом оточуючих. Це може відлякати людей і позбавити їх бажання допомагати Скорпіонам. Березень — час чуйних та добрих Скорпіонів. Людям із саме таким характером везтиме найбільше.

Стрілець

У березні Стрільцям бажано не братися за все одразу. Зірки та планети виявляться у сильному дисонансі з другої декади місяця, тому астрологи радять ретельніше планувати справи. Варто бути також більш чуйними по відношенню до родичів, друзів та другої половинки. Будь-яке добро, досконале в березні, повернеться до Стрільців у подвійному розмірі в найближчому майбутньому. Ще краще не впадати в крайнощі. У всьому важливий баланс.

Козеріг

Для Козерогів початок весни стане чудовим часом для фінансового зростання та особистісного розвитку. У відносинах з колегами, клієнтами та партнерами з бізнесу бажано зберігати незворушність і не переживати через дрібниці. У коханні важливо уникати надмірностей. Самотнім Козерогам астрологи радять не кидати всі сили на пошуки другої половинки, а сфокусуватися на розвагах та одержанні задоволення від життя. Зайва наполегливість не допоможе нікому.

Водолій

Водоліям у середині місяця бажано остерігатися злих людей, щоб не заражатися їх негативом та негативними емоціями. Астрологи радять ніяк не реагувати на провокації з боку ворогів та недоброзичливців. Навпаки, краще йти на примирення з людьми, не боячись вибачатися і дарувати його оточуючим. Водолії зможуть дуже впливати на оточуючих, знаходити нових друзів. Їхня харизма та чарівність допоможуть їм стати прикладом для наслідування, завоювати чужу повагу.

Риби

Експерти зазначають, що березень стане для Риб часом нових можливостей та розвитку нових талантів. Дуже корисно буде звертатися за допомогою до оточуючих людей, не оминати поради близьких. Наприкінці березня можливі зустрічі із дилемами на життєвому шляху. Важливі рішення краще приймати без уповільнення та страху. У сімейних справах краще не перекладати відповідальність на чужі плечі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів
/-0,40553998947144-/ /-pc-/
Top