counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 4 по 10 березня 2024 року


Переглядів: 28


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 4 по 10 березня 2024 року

Павло Глоба — один з найвідоміших та найпопулярніших астрологів. Його прогнози завжди сповнені важливих порад і настанов, які допоможуть вам стати щасливішим у майбутній період.

Він поділився думкою експерта про те, яким буде цей тиждень. Наведені нижче поради допоможуть вам розібратися з проблемами та розподілити енергію та час правильно. Цей тиждень простий не може називатися за визначенням, але результат його залежатиме від вас самих. Намагайтеся не йти в тінь — будьте на увазі і дійте, але обережно.

Овен

Овнам потрібно якнайсильніше зблизитися зі своїми родичами та другою половинкою у ці дні. Це чудовий час для вирішення спільних завдань. Все вийде, якщо бути ближчим один до одного. Ніхто не зможе перешкодити Овнам досягти хороших результатів у будь-яких справах, будь то любов чи фінанси. На роботі все залежатиме від бажання проявити себе. Якщо Овни будуть сповнені рішучості, то все піде вгору.

Телець

Для кохання цей період підходить досить непогано, хоча й у справах можна досягти успіху, але бажано не братися за все поспіль, адже Меркурій і Венера поки що все ще слабкі. Зараз не варто перевтомлюватись. Потрібно більше відпочивати і менше наражати себе на ризики. Неділя стане для Тельців і в цілому для всіх людей днем сили, удачі та гарного настрою через покращення становища Меркурія.

Близнюки

8 березня — день небезпек та сумнівів, страхів та проблем. Причина — негативний аспект Меркурія та Нептуна. Загалом на тижні та особливо у цей день краще не сперечатися з людьми. Настав час зрозуміти, що взаємна повага — ключ до вирішення всіх проблем. Це час, коли мирне вирішення будь-яких конфліктів — джерело успіху. Багато Близнюків стануть мудрішими і розумнішими, усвідомлять щось важливе.

Рак

Щедрість Раків буде дуже важливим критерієм загального щастя в сім'ї та відносинах будь-якого типу: дружніх, ділових, родинних. Ракам слід уникати надмірностей у всьому. Не варто приділяти занадто багато часу чомусь одному, тому що люди не завжди відповідатимуть взаємністю, а справи не завжди будуть сперечатися. Цей тиждень буде добрим для розміреності, спокою, духовних практик.

Лев

У такі періоди навколо Львова може бути багато таємних знаків. Їм потрібно бути уважнішими до всього, що відбувається. Астрологи та експерти сайту dailyhoro. jw.org uk радять перебувати в постійній динаміці, але виявляти обережність, адже планети все ще в поганому становищі. Поліпшення астрологічної обстановки очікується лише в неділю, а до того краще поки не змінювати нічого кардинальним чином.

Діва

Цього тижня Дівам не слід проявляти імпульсивності. Цим людям точно не варто лізти туди, де на них не чекають, не люблять, не поважають. Щоб зберегти особисте життя недосяжним для ворогів, важливо нікому не говорити про свої плани, проблеми, задуми. Звичайно, нові знайомства самотнім Дівам підуть на руку, але краще не квапити події. Також потрібно навчитися любити свою самотність.

Терези

Вагам потрібно перестати вішати ярлики на людей. Це не найкраще, що зараз можна зробити. Важливо давати другий шанс усім без винятку. Важливо дивитися на всі боки в будь-яких ситуаціях. Це не найкращі дні для кохання, для фінансових справ та нових починань, але непоганий час для планування. При цьому краще не сумувати, адже всього можна досягти, нехай і не без проблем та труднощів.

Скорпіон

Скорпіонам астрологи радять постаратися зберегти те, що вже є, і не думати про те, що могло б бути. Потрібно зайнятися будинком, простими справами. Цей тиждень погано підходить для навчання. Також може бути важко шукати спільну мову з оточуючими. Скорпіонам доведеться покращувати настрій фізичними навантаженнями, а не солодкою їжею чи нескінченними розвагами.

Стрілець

Енергічним Стрільцям треба бути обачнішими. Проміжні дрібні перемоги дають більше впевненості в собі та енергію для подальших перемог, тому важливо помічати і відзначати їх усі. У цей час краще перестати хвилюватись через дрібниці, зібрати всю свою волю в кулак і почати діяти, але обережно. Важливо справляти правильне враження на оточуючих своїм охайним зовнішнім виглядом та поважною поведінкою.

Козеріг

Козерогам із 4 по 10 березня потрібно буде звернути увагу на свій раціон. Щоб підвищувати енергетику та зберігати її у довгостроковій перспективі, потрібно буде почати займатися спортом. Шанси знайти нове джерело доходу чи нову роботу вкрай малі. Щоб зберегти стабільність у житті, доведеться постаратися виявляти спокій. На жаль, якщо Козерога самотні, то знайти другу половинку цього тижня, швидше за все, не вдасться.

Водолій

З 4 по 10 березня Водоліям не варто приймати серйозних спонтанних рішень та займатися ризикованими справами. Потрібно виявити терпіння, мудрість. У коханні така поведінка теж виявиться досить продуктивною. Потрібно залишатися самими собою у будь-якій ситуації. Краще не зважати на дрібниці — важливо буде бачити всю картину загалом, а чи не якісь окремі деталі. Настають швидкі зміни.

Риби

Фізичні вправи допоможуть Рибам подолати будь-які труднощі з настроєм та мотивацією. Справа в тому, що фізична активність позитивно позначається на роботі мозку в такий, особливо в такий несприятливий час. Досить сидіти і чекати біля моря погоди — гарний настрій сам собою не прийде. Особливо актуальним це буде для 8 березня, коли сили планет будуть спрямовані проти Риб.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,31009602546692-/ /-pc-/
Top