counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп на 3 березня 2024 року від Тамари Глоби


Переглядів: 65


Гороскоп на 3 березня 2024 року від Тамари Глоби

Енергічний березень потребує активних дій, підкреслила Тамара Глоба у своєму прогнозі на 3 березня 2024 року. Деякі знаки зодіаку можуть розраховувати на особливий дар Всесвіту.

Овен (21 березня — 19 квітня)

Астролог наполегливо радить Овнам відверто обговорити свої проблеми з начальством, бачачи у цьому шанс на покращення. Сміливість може призвести до позитивних змін навіть у формі підвищення зарплати. У коханні акцент на відвертості допоможе зміцнити стосунки.

Телець (20 квітня — 20 травня)

Тільці турбує питання збереження та приросту фінансів. Астролог попереджає про необхідність дбайливого ставлення до фінансів, щоб уникнути втрат. День також приносить шанс відновлення відносин з давніми друзями, але чи варто відновлювати зв'язки, подумайте уважно. Друга половина дня принесе приємне підвищення настрою.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Близнюки перебувають у стані активності весь день. Вони здатні успішно впоратися із завданнями та зверненнями по допомогу від колег та начальства. Вечірній час підходить для спортивних занять, наближаючи їх до ідеальної форми.

Рак (22 червня — 22 липня)

З ранку Ракам слід зібратися з думками, щоб уникнути помилок через брак організації. Плани щодо зміни зовнішності краще відкласти на більш вдалий момент, тому що день не є сприятливим для таких змін.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Левам варто забути про плани на день і набути спонтанного характеру подій. Активність приверне увагу начальства, але важливо бути максимально зосередженим на роботі, щоб уникнути помилок.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Дівам рекомендується не проявляти себе як «розумніше за всіх», враховуючи, що завжди знайдеться хтось ще розумніший. Друга половина дня може принести конфлікти, але важливо не робити поспішних висновків з огляду на те, що не всі прояви уваги можуть мати сприятливі наміри.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

З самого ранку Терези можуть відчути хвилювання та паніку, ніби все виходить з-під контролю. Тамара Глоба, астролог, радить розслабитися, відпустити ситуацію, адже часто це лише самонавіювання. Чим швидше Терези звільнять свій розум, тим більш продуктивно пройде їхній день. Плани на подарунки варто перенести на більш вдалий момент.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Згідно з Тамарою Глобою, астрологом, не варто вплутуватися в марні суперечки. Енергію краще направити у більш конструктивне русло. День сприятливий для піклування про здоров'я, і ультразвукове обстеження може дати позитивні результати. Скорпіони, будьте пильні у спілкуванні, уникайте конфліктів.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Стрільцям належить відстоювати свої ідеї та права на початку дня. Астролог рекомендує не боятися захищати свою думку, особливо якщо вони впевнені в її правильності. Можливе підвищення зарплати чи премія для тих, хто працює віддалено. Однак не варто витрачати гроші миттєво, а краще заощаджувати. Стрільцям із таємними листуваннями — остерігайтесь.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

На Козерогів нападе апатія, їхні думки будуть зайняті ідеєю, що вони займаються не тим у житті. Астролог заспокоює, попереджаючи, що це тимчасовий стан. Поговоріть до душі з близькими, не замикайтеся в собі, і за кілька днів все стане на свої місця.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

У цей день ризик може виявитися невиправданим, тому Водоліям рекомендується зайнятися звичною роботою. Шанс закінчити довгостроковий проект відкриває можливості нових починань. Подаруйте собі радість, зробіть щось приємне для себе, можливо, нову зачіску чи покупку.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Рибам у цей день може не хотітися робити якихось дій. Проте в особистому житті вони матимуть достатньо енергії. Нехай вони довірять цьому потоку, навіть якщо не відчувають бажання щось змінювати. Лише одиниці можуть змусити себе діяти, але особисті стосунки будуть першими.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,35870814323425-/ /-pc-/
Top