counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп від Павла Глоби на 29 лютого 2024 року


Переглядів: 30


Гороскоп від Павла Глоби на 29 лютого 2024 року

Відомий астролог Павло Глоба представив свій прогноз на четвер, 29 листопада 2024 року, в унікальній манері. У своїх пророкуваннях він наголошує, що цей день буде наповнений особливим ліричним настроєм. Тим не менш, він також попереджає про можливі необдумані вчинки і радить виявити обережність при ухваленні рішень.

Телець 29 лютого 2024 року може ні про що не турбуватися, а Раку пощастить по службі

Овен (21 березня — 19 квітня)

Овни, залишайтеся в надії на краще і не втрачайте оптимізму. Такий настрій зробить ваш день продуктивним, а робочі моменти складатимуться ідеально. На вас чекають позитивні новини в любовній сфері, можливо, запрошення на урочистий захід, де буде потрібний подарунок.

Телець (20 квітня — 20 травня)

Тельцям нема чого турбуватися – максимум, ситуації з колегами можуть спричинити невеликі непорозуміння. Важливо не наполягати на своїй думці. На вас чекає позитивна подія у вигляді зустрічі з приємною людиною з романтичного минулого, що особливо приємно для самотніх Тельців. Також можливий невеликий фінансовий виграш, але будьте пильні до респіраторних захворювань.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Сьогодні для Близнюків можливі новини, що шокують, про подальшу долю вашої посади або труднощі з документацією. Астрологи радять утриматись від зайвого обговорення, краще мовчати. Також тим, хто входить у романтичні стосунки, варто обачно дізнатися минуле свого партнера.

Рак (22 червня — 22 липня)

Ракам пощастить на службі – можливе підвищення або відрядження до Америки. Обережність потрібна у питаннях нерухомості, рекомендується ретельна перевірка ріелторів та документів. Щодо здоров'я, не варто економити, а також краще вибиратися до досвідченого перукаря.

Діві 29 лютого 2024 року краще уникати важливих розмов, а Скорпіону не можна мерзнути

Лев (23 липня — 22 серпня)

Сьогодні Львів буквально засиплять компліментами, і це не обмежиться лише знайомими, навіть незнайомці висловлюватимуть свої захоплення. Можливо, Лев блисне чарівністю, гостротою розуму чи природним даром. Цей день ідеально підходить для будь-якого знайомства, будь то ділове чи романтичне. До того ж, успіхом супроводжується велика покупка.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Ді Діви сьогодні рекомендується уникати важливих розмов, які можуть вплинути на її поточне становище. Краще утриматися від початку реформ та в особистих відносинах. Сьогодні покликання — спостерігати та засвоювати інформацію. Удача чекає на Діву 29 лютого в оформленні страхової чи кредитної документації, і це буде чудовим часом для прибирання та маленьких приємних покупок.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

День для Терезів буде проходити «на трієчку», все якось йтиме своєю чергою, неконтрольовано і не завжди правильно. Єдине, що приємно здивує представників цього знака, — це позитивні моменти у любовних відносинах. Хтось може порозумітися зі своєю другою половинкою, зважившись на крок, який давно відкладався. А хтось може зіткнутися із романтичним знайомством.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Сьогодні Скорпіону важливо бути пильним, щоб не замерзнути. В іншому йому надається повна свобода вибору. Можна відвідати казино та випробувати удачу, а можна зробити стрибок з парашутом, насолоджуючись незабутніми відчуттями безпеки. Експериментувати з кулінарією, спробувати екзотичні страви, або навіть змінити колір волосся з блондинки на брюнетку. всі варіанти настійно рекомендуються для різноманітності та задоволення.

Козерогу 29 лютого 2024 року потрібно бути дипломатом, а у Риб день пройде на позитиві

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Для Стрільця сьогодні видався врівноважений та позбавлений емоцій день. Рутина на роботі, побутові турботи та роздуми про фінанси заповнюють його простір. Астрологічна рада – налагодити контакти з керівництвом та тими, хто може допомогти у реалізації особистих проектів. Будь-який діалог сьогодні може виявитися продуктивним. Вечір можна присвятити домашньому затишку або запросити половинку у кіно.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Сьогодні Козеріг стане джерелом ідей у кар'єрі, коханні та фінансах. Здатний упорядкувати всі аспекти життя. Викликати розташування інших – легко, керувати фінансовим потоком – просто. Важливо вести діалог дипломатично, щоб усі завдання вирішувалися легко. Астролог рекомендує перед поїздкою впевнитись у іспраобі всі завдання вирішувалися легко. Астролог рекомендує перед поїздкою впевнитись у справності транспорту та наявності необхідних документів.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

Для Водолія краще утриматися від фінансових операцій – ризиковано. Сьогодні підходить для прояву новаторських якостей та креативних ідей. Організація дитячого ранку або бенкету для старшого родича може стати цікавим виявом креативу. Від спортивних тренувань варто утриматись сьогодні.

Риби (19 лютого — 20 березня)

День для Риб обіцяє позитивні сюрпризи та несподівані події. Можливі сенсаційні зміни, такі як відхід вагомого керівника на пенсію або довгоочікувані вибачення від тих, хто давно мав їх вимовити. Можливо, на представників цього знака чекає якийсь цінний подарунок 29 лютого 2024 року. Астролог попереджає, що сьогодні краще не перевтомлюватися. не гуляти допізна, не напружуватися на тренуваннях, і не занурюватися в соціальні мережі до півночі.

і пояснили чому


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,36994099617004-/ /-pc-/
Top