counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп на 26 лютого 2024 року від Тамари Глоби


Переглядів: 63


Гороскоп на 26 лютого 2024 року від Тамари Глоби

У 26-й день лютого деяким представникам знаків зодіаку обіцяються зміни та сплеск енергії. Експерт з астрології Тамара Глоба провела аналіз та поділилася своїми рекомендаціями, націленими на допомогу цим людям у успішному подоланні майбутнього періоду змін та активації енергетики.

Овен (21 березня — 19 квітня)

Цього дня чоловіки зможуть досягти значних успіхів у стосунках із протилежною статтю. Жінки представників певних знаків зодіаку доведеться виявити активність у повсякденних справах. Овни можуть повністю розслабитися у період і приділити увагу дихальним практикам. Тамара Глоба попереджає про можливість негативних наслідків надмірного споживання шкідливих звичок.

Телець (20 квітня — 20 травня)

Для Тельців у професійній сфері очікується приємний сюрприз. Вони можуть розраховувати на покращення фінансових умов чи кар'єрний прорив. Взаємодія з представниками протилежної статі буде активною, і Тельцям слід враховувати цю обставину. Тамара Глоба радить бути уважними до оточення, можливо, саме там вони знайдуть свою долю.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Не слід ізолюватися та зрікатися спілкування з іншими людьми. Близнюки можуть з упевненістю вирушити у подорож чи завести нових знайомих. Не варто братися за всі справи одразу; можливо, щось можна перенести наступного дня. Якщо є вільний час, необхідно пам'ятати про своїх близьких, які потребують нашої уваги.

Рак (22 червня — 22 липня)

Для Раків настав сприятливий час для активізації та спрямування зусиль до здійснення своїх мрій. Їхня наполегливість допоможе їм досягти бажаного. Після успішного робочого дня важливо не забувати про близьких. Тамара Глоба радить провести вечір у колі найдорожчих людей, хоча не слід надто сильно поринати в побут.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Це не найкращий час для розглядів у відносинах. У роботі та любові краще зберегти нейтралітет і не прагнути змін. Якщо хтось відчуває симпатію до осіб протилежної статі, Тамара Глоба радить уповільнити темп і не поспішати. Час розсудить усі ситуації. Левам рекомендується проявити активність у домашніх турботах.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Для Дів нині найбільш важливими є стосунки з сім'єю, тому їм варто приділити увагу близьким та провести день разом із ними. Відволікання на інші справи може призвести до конфліктів. Тамара Глоба радить Дівам протриматися деякий час, і тоді на них чекають приємні новини.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

У сфері професійної діяльності цей день може відчуватися як складний та сповнений численних труднощів. Відносини з вищим керівництвом можуть бути напруженими, тому Тамара Глоба радить уникати посилення ситуації та триматися подалі від начальства. Терезам знадобиться самоконтроль, який допоможе їм пережити цей неспокійний день.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Для Скорпіонів прояв агресії стосовно оточуючих лише призведе до складнощів та неприємностей. Настрій представників цього знака може бути не сприятливим, але прояв негативу перед оточуючими не є вирішенням проблеми. Тамара Глоба рекомендує їм знайти способи розслабитися та набути емоційної рівноваги, наприклад, відвідавши якийсь культурний заклад.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Мрії представників цього знаку зодіаку тимчасово поступилися місцем іншим пріоритетам, але зараз саме настає час, коли вони можуть наблизитися до своєї бажаної мети. Стрільцям не слід упускати можливості, адже слушний момент може не повторитися. Для досягнення бажаного результату їм доведеться докласти значних зусиль, проте результати виправдають енергетичні витрати.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

У амбітних Козерогів можуть виникнути труднощі в управлінні своїми емоціями, що може призвести до необдуманих вчинків. Тамара Глоба рекомендує їм переключити увагу на те, що допоможе відволіктися та створить позитивний настрій. Як тільки з'явиться можливість, корисно приділити час самопізнанню та емоційному відпочинку.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

Фінансова сторона життя представників даного знаку зодіаку перебуває у процвітанні. У них відкривається рідкісний шанс і головне – навчитися вчасно реагувати і використовувати можливості, що надалися. Водолії можуть відчути себе щасливими та здійснити свої давні бажання. Тамара Глоба радить бути наполегливими та старанними – таким чином вони зможуть досягти успіху.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Для Риб настав сприятливий період, щоб приділити час своїм близьким. Важливо виявити фантазію і придумати щось незвичайне для спільного проведення часу. Це допоможе заповнити емоційну порожнечу та наповнити їх позитивними враженнями. Після такого проведення часу енергетичний стан представників цього знаку зодіаку буде на найвищому рівні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,42358493804932-/ /-pc-/
Top