counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Змови на удачу у роботі


Переглядів: 18


Змови на удачу у роботі

Для успіху у справах та продуктивної роботи можна скористатися простими змовами. Вони допомагають впоратися зі справами легко та найкращим чином. Але не кожен із нас знає, як правильно прочитати потрібні магічні слова.

Головне у такій справі — сильне бажання досягти своєї мети; без цього привабити Фортуну досить важко. Змови на удачу, як правило, поділяються на кілька категорій та проводяться для певних цілей. Є змови для успішного завершення проектів, змови для просування кар'єрними сходами, змови для пошуку роботи. І для кожної з цих груп є свої дієві магічні формули.

Змова для пошуку роботи

Ця намова підійде тим, хто вже давно шукає роботу, але ніяк не може знайти відповідні умови та зарплату. Якщо ви мрієте про підвищення, то ця змова також допоможе досягти мети.

Для проведення супутнього ритуалу вам знадобиться металева монетка та свічка. Важливо, щоб ніхто не відволікав вас у процесі, інакше доведеться повторювати все наново.

Засвітіть свічку, сядьте перед нею і трохи подивіться на полум'я. Дивлячись у вогонь, чітко уявіть, яку роботу ви хочете та який дохід бажаєте. Уявіть посаду, сферу діяльності, графік роботи. Чим докладніше ви уявите, тим швидше бажання здійсниться. Тепер візьміть монетку в руку і починайте водити над полум'ям свічки так, щоб вона поступово нагрівалася, і промовляйте слова: «Як монета нагрівається, так і моє бажання виконується». Цю фразу проговоріть 7 разів. Потім задуйте свічку, а гроші приберіть в затишне місце.

Особливості змови

Проводячи монетою над свічкою, що горить, дотримуйтесь акуратності, щоб не отримати опік. Наговорену таким чином монету не обов'язково носити із собою в гаманці, краще її прибрати подалі від сторонніх очей.

Звертаємо вашу увагу на те, що в бажанні не можна загадувати роботу у певній організації. І тут воно може не справдитися. Вищі сили краще знають, де нам буде комфортно працювати, і ваше завзяття може вийти вам боком.

Звичайно, існують універсальні змови, але вони трохи відрізняються від інших і мають кілька особливостей.

Універсальна змова на роботу

Для цього ритуалу знадобиться спеціальна грошова монета фен-шуй. Її можна придбати у спеціалізованих магазинах, разом із червоною стрічкою. Також можна використовувати червону нитку, але вона має бути досить міцною, щоб не порватися. Ритуал проводиться увечері. Переконайтеся, що вам ніхто не завадить, і починайте.

Візьміть в одну руку монету, а в іншу — червону стрічку чи нитку. Промовте ваше бажання вголос і максимально докладно опишіть деталі. Протягніть стрічку або нитку через монету (у монетці фен-шуй є спеціальний отвір) і зав'яжіть вузлик. У момент, коли зав'язуватимете вузлик, прошепчіть наступну фразу: «Сили чотирьох сторін світу, закликаю вас до себе на допомогу. Нехай моє бажання виповниться і скріпитися вузлом. Нехай буде так». Це дійство вам потрібно буде зробити чотири рази. Після закінчення ритуалу у вас має вийти чотири вузлики на монеті.

Особливості ритуалу

Зовсім не важливо, яким чином ви зав'язуватимете вузлики: тут все залежить від вашої фантазії та вміння. Головне взяти стрічку або нитку такої довжини, щоб вам вистачило на чотири вузли. Якщо нитка буде не досить довгою, ритуал доведеться повторити.

Оскільки ця змова є універсальною, потрібно чітко знати, чого ви хочете, інакше Вищі Сили можуть не правильно вас зрозуміти і зробити все зовсім не так, як ви мріяли.

Після виконання бажання вузлика на монеті можна розв'язати або розрізати і викинути з подякою. А монетку краще залишити, щоб при нагоді використати для повторного ритуалу та нового бажання. Попередньо її треба буде очистити або в солоній воді, або покласти на ніч у місячне світло.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Характер людини багато в чому відбивається на її зовнішності, і дізнатися про неї більше не важко, якщо придив....
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
Часом, коли в житті все йде навперейми, важливо довіритися своєму внутрішньому голосу Експерти виділяють кільк....
більше матеріалів
/-0,36232900619507-/ /-pc-/
Top