counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Кармічний зв'язок чоловіка та жінки


Переглядів: 19


Кармічний зв'язок чоловіка та жінки

Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків. Вважається, що кожне ваше кохання та його невирішені питання чи проблеми можуть переслідувати вас — і в цьому, і в наступному житті.

Що таке кармічний зв'язок

Справа в тому, що майже сто відсотків населення планети мало більше одних любовних стосунків у своєму житті. Майже немає таких людей, які відразу б знайшли ідеальну для себе людину. Це не страшна казка, а реалії нашого світу. У невдалих відносинах немає нічого поганого, оскільки ми вчимося на помилках і повільно йдемо назустріч своєму ідеалу та своїй мрії.

Абсолютно кожні стосунки мають кармічний зв'язок із вашим життям. Але негативно впливають на долю лише ті з них, що були перервані та залишили якийсь невирішений конфлікт. Якщо ви досі відчуваєте гнів, провину, ревнощі, страх чи ще щось, то ці емоції переходять у ваші нові відносини — можливо, навіть із минулого життя, де ви залишили невирішеними якісь питання. Вони будуть переслідувати вас завжди, доки ви їх не вирішите. Якщо, наприклад, ви дуже ревнували свого чоловіка, який покинув вас, то ви продовжите ревнувати вже нового чи майбутнього партнера. Це не залишить вас ніколи, доки ви не відпустите ці емоції.

Чим сильніша образа чи злість, тим більше проблем на вас чекає на життєвому шляху в майбутньому. За законом карми, невирішені проблеми тягнуться слідом.

Як кармічні партнери зустрічають один одного

Кожен пам'ятає кохання з першого погляду — це яскраві емоції, які неможливо забути. Найчастіше такі зустрічі зумовлені кармою. Але далеко не завжди вони бувають безхмарними і закінчуються щасливо.

Спочатку все так добре і чудово. Всі щасливі, дякують своїй долі і Богу, але потім починають виринати старі емоції минулого життя, які залишилися без дозволу.

Після сильного зближення починаються непорозуміння та проблеми емоційного характеру. Розірвати такі відносини неймовірно важко, оскільки зв'язок надто сильний. Через це ви будете ходити по колу — миритися та сваритися, миритися та сваритися. Знову і знову ви наступатимете на ті самі граблі, поки не вирішите відпустити почуття на волю.

Зулія Раджабова радить завжди звертати увагу на такі стосунки, оскільки вони є тривожним дзвінком. Однак панікувати не варто — потрібно лише бути уважнішими до себе та своїх почуттів.

Інший тривожний дзвінок — нерозділена любов. Якщо таке триває роками, варто замислитись. Можливо, ви вирішуєте якусь кармічну проблему, і настав час відпустити цей зв'язок та переписати Долю.

Як перервати кармічний зв'язок

Раніше ми писали про те, як змінити долю та очистити карму. Ритуалами в нашому випадку не позбутися. Тут буде потрібна робота над собою і позитивне мислення.

Кармічний зв'язок не залежить від відносин. Негативні почуття переходять із стосунків у відносини, повторюючи неприємну ситуацію знову і знову, викликаючи ті самі почуття, які поставили хрест на попередніх відносинах. Ціль цього замкнутого кола — зробити інший вибір. Саме тому потрібно бути уважними до того, що ви робите. Одна помилка — і все прийде наново.

Визначити кармічний зв'язок легше простого — якщо ви нещасливі, то вона повністю є, тому що Всесвіт не посилає неприємності просто так. Головне — змінити себе. Після перемоги над собою ви відчуєте, що стали кращими, розумнішими, мудрішими та енергетично сильнішими.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
більше матеріалів
/-0,57069492340088-/ /-pc-/
Top