counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу


Переглядів: 19


Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу

У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині. Нескладний комплекс вправ спрямований на зміцнення біополя та підвищення опірності до негативних зовнішніх впливів.

Енергетична гімнастика дозволяє стабілізувати емоційне тло і відновити циркуляцію потоків вільної енергії. Вчені довели, що нетривалі, але щоденні заняття допомагають омолодити організм та підтримати його тонус.

Гімнастика очищає та оновлює енергетичні канали, внаслідок чого енергія, що циркулює у просторі, вільно проникає у людину. Оновлення та додаткове джерело сил дозволяє організму цілеспрямовано діяти на омолодження. Комплекс підходить кожній людині, незалежно від її віку та стану здоров'я. Регулярні вправи відновлюють захисне біополе, підвищують стійкість організму до стресів, а також піднімають настрій.

Комплекс вправ для молодості та краси

Вправа 1. Випростайтеся на весь зріст і потягніться, потім прийміть положення лежачи і повільно вдихайте носом і видихайте ротом. Уявіть, як енергія Землі входить у вас легким сріблястим потоком. Ваші кінцівки починає поколювати від енергії, що надходить, а розум наповнюється радістю і веселощами.

Вправа 2. Встаньте та уявіть свій захисний контур у вигляді кокона, який надійно закриває вас від негативного впливу ззовні. Розведіть руки і впріться в уявні стіни. Підніміть голову, закрийте очі і пропустіть крізь себе потік енергії, що виходить із Космосу. Його сила настільки велика, що робить вас невагомим і ніби ширяють над підлогою.

Вправа 3. Займіть позу ембріона і уявіть, як земний та космічний потоки зустрічаються у вашому організмі. Вони зливаються і переплітаються в загадковому малюнку, висвітлюючи ваш внутрішній світ яскравим первозданним світлом. Навколо вас розливається фонтан з енергетичних бризок, омолоджуючи організм. Вони стосуються вашого обличчя, шкіри та вбираються, діючи на біополі та закривають проломи у вашому захисному контурі.

Використовуйте просту афірмацію, щоб замкнути енергетичні потоки. Подумки скажіть: «Моє тіло наповнюється енергією, я є енергія. Моє тіло зіткане з енергетичних імпульсів. Вони наповнюють мою істоту і дозволяють бути сильнішими і молодшими.

Вправа 4. Встаньте та розслабтеся, виконуйте нахили голови по черзі до лівого плеча, у центр, до правого плеча. Задійте лише шию. Випрямляйте спину та чергуйте напружений стан із розслабленим. Підніміться навшпиньки і скиньте руки. Потім знову розслабтеся. Енергія почне циркулювати у верхньому відділі тіла, оновлюючи думки та почуття.

Вправа 5. Ляжте на жорстку поверхню, притисніть таз і зафіксуйте його в цьому положенні. Верхньою частиною тулуба робіть повороти, допомагаючи собі руками. Уявіть, що вами рухає кришталево чиста енергія Землі. Вона проходить через стопи і рухається вгору хребтом, виходячи з голови і несучи з собою всі сумніви та тривоги.

Вправа 6. Притисніть лопатки та робіть обертання тазом та ногами з боку в бік. Енергія космосу повертається до вас через маківку і проходить той же шлях, що й енергія Землі, тільки у зворотний бік. Вона забирає нездужання, заповнюючи проломи в енергетичному полі.

Вправа 7. На закінчення ставте на коліна і уявіть собі потоки енергії, які циркулюють навколо вас. Уявіть, що це прохолодна вода, що зійшла з гір. Вмийтеся їй і відчуйте, що поколює шкіру від холоду. Струсіть долоні, позбавляючись від втоми, що накопичилася. Ваша шкіра розгладжується і починає сяяти. Виконайте вправу тричі і повільно видихніть.

Енергетичну гімнастику можна виконувати будь-коли. Почніть з однієї вправи, поступово збільшуючи тривалість. Задіяйте все тіло і спрямовуйте всі рухи на те, щоб відчути енергетичні потоки та їх позитивний вплив на емоційний та фізичний стан. Згодом ви відчуватимете неймовірний приплив сил та позитивні емоції.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
більше матеріалів
/-0,3800151348114-/ /-pc-/
Top