counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Змови на гроші для залучення грошей


Переглядів: 9


Змови на гроші для залучення грошей

В очікуванні багатства багато хто пускається на абсолютно безрозсудні вчинки. Тим не менш, часом достатньо пари дієвих змов — і гроші у вас у кишені. Спробуйте один із них і відчуйте його дію.

Багато хто вже встиг скористатися грошовими змовами, наприклад, підходящими для Але деякі не знають про правила, які можуть постійно підтримувати ваш достаток. Ось основні з них:

  • При виборі гаманця не дріб'язково. Найкраще вибрати той, що більш місткий. Адже ви маєте намір носити в ньому велике багатство.
  • Для багатого життя необхідний і недешевий гаманець. Не шкодуйте на нього копійки: вона справді не буде зайвою. Є філософська думка про те, що таке притягується таким. Тому дорогий гаманець може відіграти неабияку роль у залученні достатку.
  • Ідеальний колір для гаманця — зелений. Тут і пояснювати нічого, адже це — колір купюр.
  • Не залишайте ваш гаманець порожнім. В ідеалі обов'язково тримайте десятирублеву монету у відділі для дрібниці та п'ятитисячну у відділі для купюр.
  • Не бійтеся бути щедрими. Хто бере, той має вміти та віддавати. Тому давайте гроші у борг, коли можна, допомагайте жебракам і взагалі займайтеся благодійністю.

Змова на гаманець

Цю змову необхідно проводити на Місяць, що росте. Гаманець обов'язково має бути не порожнім. Визначте таке місце у кімнаті, куди вночі падає місячне світло. Як тільки з'явиться Місяць, у тиші і так, щоб ніхто вам не завадив, промовте змову: Луна-Луна, мені багатство дала. Як гроші покладу, так вдвічі більше отримаю. Зараз і завжди, буде грошей у мене вдосталь. Ти, гаманець, не худий, а товстий, щоб не знати мені важких днів. Ключ і замок, слово в грудку. Твердо, як камінь, його тримай і з цього дня в життя поверни. Хай буде так».

Покладіть у гаманець десяти карбованцеву монетку, якої там до цього не було, і залиште на ніч під місячним світлом. Повторюйте процедуру протягом тижня. У середу та неділю замість монети кладіть тисячну купюру. Для того, щоб змова діяла, не діставайте з гаманця гроші протягом трьох годин до та після проведення змови. Ви також можете провести інші змови на гаманецьЗмова на гроші

Найпростіше притягувати до себе гроші саме іншими грошима. Так що для цієї змови буде потрібна зарубіжна монета або купюра. Якщо це купюра, то згорніть її трубочкою, а якщо монета, то підкиньте тричі і постарайтеся жодного разу не впустити. Якщо вам не вдалося зробити це з третього разу, то змову варто відкласти до іншого разу.

Міцно тримаючи гроші в кулаку, піднесіть її до губ і сім разів прошепотіть: «Добро, добро на двір мій прийшло. Я зібрала добро, додому припасла. Буду я в достатку, буду я з грошима, а коли не вірите — побачите самі. Монетка-монетка, я тебе поховаю, надійно прибережу, щоб ти була завжди зі мною і гроші приносила з собою. Після того, як ви повторите це сім разів, скажіть наступне для приведення змови в дію. Ці слова можна говорити на повний голос, не нашіптуючи монетки.
«Монетка разів, монетка два. В достатку я буду завжди. Слово моє спіймай і з того дня виконуй. Нехай буде так відтепер і завжди, зверни в життя мої слова.

Після того, як ви закінчите ритуал, приберіть заговорений гріш так, щоб ніхто не знайшов його і не взяв.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-1,2222151756287-/ /-pc-/
Top