counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Змови на багатство


Переглядів: 5


Змови на багатство

Стається, що людина раптово стає багатою. Деколи таку ситуацію не завжди можна пояснити з матеріалістичної точки зору. Багато людей, бажання яких концентруються на фінансовому питанні, стрімко стають багатіями. Можна все життя працювати не покладаючи рук і все одно ставити питання «Де взяти гроші?». А можна залучити багатство за допомогою змови Більшість заклинань дійшли до нас у вигляді записів стародавніх жерців та магів, інші змови переходили з покоління до покоління. Те, що досі змови на гроші використовуються в сучасному світі, доводить їхню дієвість і спроможність.

Змова перша. Його необхідно прочитати на сході Сонця в період наростаючого Місяця. Візьміть ємність із чистою водою і, при першій появі сонячного світла, скажіть такі слова: «Так само як і ця вода ллється на мене, то нехай і гроші на мене проливаються. Амінь». При проголошенні цієї змови необхідно вмиватися цією водою. Прочитати його слід 12 разів, потім витерти обличчя білою хусткою і носити її з собою протягом 30 днів.

Змова друга. Купуйте новий віник і рано вранці, в період наростаючого Місяця, почніть підмітати підлогу у себе в будинку. Необхідно дотримуватися однієї умови: помсти потрібно від порога до центру. У процесі магічного прибирання повторюйте наступне заклинання: «Сміття – геть! Грошим – уклін!». Сміття слід одразу винести на вулицю, а віник покладіть вгору сміттєвою частиною. Цей ритуал можна повторювати щомісяця, але кожного разу необхідно використовувати тільки новий віник.

Змова третя. Візьміть гаманець з грошима і покладіть його на ніч на підвіконня. Для здійснення цієї змови, необхідно дочекатися наростаючого Місяця. Поклавши гаманець, промовте наступні слова: «На небі зірок не порахувати, в моєму гаманці – теж. У морських глибинах піску вистачає, у моєму гаманці – теж». Цю змову потрібно читати перед сном три вечори поспіль.

Змова четверта. Читається на молодий Місяць. Візьміть будь-яку купюру і з обох боків загніть її кути, щоб ліва та права сторона купюри являла собою трикутники. Піднесіть гріш до губ і наговоріть на неї: «Як Земля до себе все живе притягує, як вогонь у ночі метелика притягує, як гроза за собою дощі тягне, так і ти притягуй собі подібних». Цю купюру покладіть у гаманець в окрему кишеню і не діставайте її протягом трьох місяців. Якщо в цей період вам діставатимуться купюри такого ж номіналу, як і заговорена гріш, то кладіть їх разом з нею. Постарайтеся протягом трьох місяців не перераховувати гроші у своєму гаманці.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,42681002616882-/ /-pc-/
Top