counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Як зняти енергетичні блоки самостійно: 6 простих методик та порад


Переглядів: 87


Як зняти енергетичні блоки самостійно: 6 простих методик та порад

Енергетичні блоки бувають у всіх. В одних людей їх багато, а в інших майже немає, але це не означає, що останнім не варто з ними боротися. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як ви можете їх позбутися самостійно.

Не забувайте про те, що енергетичні блоки з'являються через неправильні мислеформи. Ознайомтеся з сім'ю думками, які блокують енергетику, щоб почати боротися з ними, щоб не тонути в негативі. Також почніть вести правильний спосіб життя, дотримуючись наведених нижче рекомендацій.

Виїзди не природу

В умовах міста буває дуже непросто відновлювати енергетику. Через це накопичується втома, формуються блоки. Наше тіло та душа перестають працювати заодно. З'являється дисонанс, проблеми з роботою, невпевненість у собі. Намагайтеся бодай раз на два тижні виїжджати за місто. Особливо це стосується тих періодів, коли ви багато працюєте.

Спілкуйтеся частіше з людьми високих вібрацій

Раніше ми розповідали про дев'ять ознак таких людей. Перебування поруч із ними та спілкування із нею допомагає знімати блоки, оскільки такі люди вкрай творчі. Вони не напихають нас сумнівами і завжди намагаються перебувати на радісній хвилі, підбадьорюючи нас і підвищуючи нашу мотивацію. У такому оточенні ваші енергетичні блоки поступово зникнуть. Щоб такі люди притягувалися до вас, потрібно стати схожими на них.

Позбавлення шкідливих звичок

Найсильніший блокатор наших чакр та енергетики в цілому — це наші шкідливі звички. Ми залежні від них, а вони руйнують наше тіло та душу. До тих пір, поки ви не можете їх позбутися, ви будете жити з енергетичними блоками. Ви не зможете розкрити свій потенціал у коханні та у справах, у роботі та бізнесі.

Медитації та афірмації

Ці духовні практики є обов'язковими для кожної людини. Їхня головна мета — зміна фокусу свідомості. Вони допомагають звертати увагу на щось хороше, прибирають віруси у свідомості, які згодом блокують енергетику. Раніше ми розповідали про медитаціях та афірмаціях проти стресу. Ознайомтеся з ними, щоб легше переживати проблеми на роботі та в особистому житті.

Слідкуйте за здоров'ям

Фізичне здоров'я та енергетичне тісно пов'язані. Якщо одна з цих сфер страждає, в іншій теж починаються проблеми. Намагайтеся в першу чергу правильно харчуватися та більше рухатися. Це дуже важливо, оскільки людині це просто потрібно. Ми згасаємо без руху та активності, втрачаючи енергію.

Намагайтеся покращувати якість сну. Не треба спати мало чи дуже багато. Ідеальний час сну — від 7 до 9 години. Слідкуйте, щоб вас не відволікали зайві звуки. Не користуйтеся гаджетами за півгодини до сну і не їжте щонайменше за пару годин.

Також корисно частіше бувати на вулиці і вчасно відпочивати. Здоров'я — це фундамент нашого щастя, тому намагайтеся дбайливо ставитись до свого тіла.

Займайтеся творчістю

Або просто улюбленою справою. Коли ми щось створюємо і творимо, це позитивно впливає на роботу вищих чакр. Малюйте, грайте на музичних інструментах, пишіть вірші і таке інше. Знайдіть те, що вам до вподоби, адже ненависні заняття на щастя не наводять.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,38907504081726-/ /-pc-/
Top