counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Як правильно позбавлятися цифрового сміття: чистимо пам'ять комп'ютера і свою енергетику


Переглядів: 6


Як правильно позбавлятися цифрового сміття: чистимо пам'ять комп'ютера і свою енергетику

Напевно, ви чули не раз про те, що потрібно чистити будинок і навколишній простір від сміття і непотрібних речей. Пам'ять комп'ютера теж необхідно чистити, адже це сприятливо впливає на вашу енергетику.

Так звана інформаційна гігієна потрібна кожному з нас, адже в сучасному світі майже всі люди користуються інтернетом, телефоном та комп'ютером, дивляться телевізор. Один із важливих пунктів гігієни — видалення непотрібної інформації.

Старі фото

Не лише ті фото, які стоять на полиці, можуть давати негатив. Якщо, наприклад. Ви розлучилися з людиною, потрібно прибрати усі фотографії чи викинути їх. Це має допомогти забути його. З пам'яттю комп'ютера те саме. Якщо є папки, які містять такі фотографії, їх краще згрупувати і відправити в ту папку, в яку ви ніколи не заглянете випадково. Можна складувати в ній такі фотографії, назвавши її «не дивитися» або «зайве». Через якийсь час спогади про людину перестануть завдавати вам болю — ось тоді і можна буде знову дивитися в цю папку.

Непотрібні листи та спам

У багатьох людей пошта схожа на обитель хаосу — там сотні і тисячі повідомлень, що не відповіли від різного роду сайтів і компаній. Видаляйте все це, якщо ви користуєтеся поштою.

Найбільшу небезпеку для вашої енергетики несе спам. Це повідомлення з рекламою чи навіть вірусами, які потрібно видаляти якнайшвидше. Вони наче сміття, що валяється у вас під ногами.

Непотрібні контакти

Це стосується телефону та соціальних мереж. Більшість людей у телефоні мають купу контактів тих людей, яких вони взагалі не пам'ятають. Це суттєво ускладнює життя та негативно позначається на біополі. Також очистіть список контактів у соціальних мережах.

Непотрібні програми

Непотрібні програми також засмічують ваше інформаційне поле. Видаліть їх з комп'ютера та телефону та швидше. Непотрібні програми погіршують роботу вашого пристрою, засмічують інфополі та позбавляють вас позитивної енергії.

Структуруйте файли

Структурування файлів — це як наведення порядку у шафі. Багато людей файли розкидані по всьому комп'ютеру. Потрібно це виправити, щоби менше шкодити самим собі. Насамперед експерти в галузі біоенергетики радять розібратися з проблемами на робочому столі. Видаліть з робочого стола комп'ютера непотрібні ярлики, зайві файли. Чим чистіший робочий стіл, тим краще. Після цього розсортуйте файли за типами — фільми до однієї папки, фотографії до іншої. Так не тільки буде простіше шукати необхідну інформацію, а й проблем із біополем стане набагато менше.

Періодичність

Не забувайте видаляти все зайве, причому робити це з деякою періодичністю — наприклад, раз на тиждень. Якщо сміття накопичується небагато, то можна робити це раз на місяць. Розцінюйте цей процес як генеральне прибирання у будинку чи квартирі. Комп'ютер — потужне джерело енергії, тому потрібно робити так, щоб ця енергія була нейтральною.

Важлива хитрість

Експерти в галузі комп'ютерної техніки знають, що після видалення файлу ще можна відновити за допомогою спеціальних програм. Це означає, що образ того, що ви видалили, все ще залишається в пам'яті. Щоб цей «безтілесний» образ не заважав вам і не заражав вас негативною енергією, після видалення файлів, вимовляйте просту змову: «Та не повернеться до мене те, чого немає. Амінь».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,39882016181946-/ /-pc-/
Top