counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Як приборкати свій негатив і не нашкодити енергетиці: 6 працюючих порад


Переглядів: 7


Як приборкати свій негатив і не нашкодити енергетиці: 6 працюючих порад

Негативні емоції відчувають абсолютно всі люди у світі. Нашу силу визначає те, як ми можемо справлятися з цими емоціями. Експерти розповіли, як ви можете приборкати свій внутрішній негатив.

Найперше, що необхідно зробити, — почистити від негативу свій будинок. Для цього можна влаштувати прибирання, навести лад і позбутися непотребу. Також корисно буде провести обряд обкурювання травами. Це допоможе вам відчувати себе вдома як за кам'яною стіною та отримувати задоволення від перебування у своїй обителі.

Займіться спортом

Фізичні навантаження у періоди негативних сплесків дуже добре допомагають скидати напругу та зберігати енергетику. Наприклад, якщо вас вивели з себе на роботі або хтось нагрубіянив вам у черзі в магазині, просто зробіть якісь прості вправи: присідання, віджимання або похитайте прес. На практиці доведено, що будь-які фізичні вправи допомагають легко переживати негативні сплески.

Також фізична активність працює як пасивне джерело захисту. Чим краще людина почувається, тим краще вона справляється з труднощами. Його складніше стає вивести із себе. Для цього можна відвідувати басейн, спортзал або хоча б ходити більше пішки, робити ранкову зарядку, займатися йогою. Енергетиці це не зашкодить, але тільки в тому випадку, якщо ви не залишаєте абсолютно всі свої сили у залі. Пам'ятайте, що все добре в міру.

Змініть обстановку

Якщо, скажімо, вас виводять із себе родичі або дістали домашній клопіт, корисно буде вийти на роботу або виїхати кудись. Якщо ви відчуваєте, що вас поглинає негатив, не терпіть. Ідіть в інше місце — туди, де спокійно, тихо і немає того, що чи хтось вас дратує. Так і біополе зміцниться і жити стане легше.

Забудьте про думку оточуючих

Ви займаєтеся улюбленою справою, але родичі чи друзі починають відмовляти вас від цього або виявляють скептицизм. Чужа думка у більшості випадків деструктивно впливає на нашу впевненість у собі. Якщо ви любите щось, нехай чужі слова не вводять вас у депресію і не змушують відмовитись від поставлених завдань. Навіть якщо у вас є частка негативу, вона не переросте на щось більше.

Думайте про вирішення проблем

Багато людей у пориві негативу фокусуються на тому, що їм потрібно переробити багато справ, вирішити купу завдань. Правильніше фокусуватиметься не на самій проблемі, а на пошуку її вирішення. Розробляйте план і слідуйте йому, не шкодуючи себе і не ганяючи в голові думки про те, як важко жити.

Це допоможе вам подолати тривогу та стрес, підняти енергетику. Головне — не поспішати. Ставте найпростіші завдання. Наприклад, якщо вам потрібно написати диплом, поставте за мету скласти його план. Якщо ви шукаєте роботу, спочатку створіть хороше резюме і таке інше. Починайте із простого. Це дуже добре вас підбадьорить.

Займайтеся улюбленими справами

Припустимо, ви увійшли до стану тривоги та негативу. Замість того, щоб після приходу додому займатися домашніми справами, просто відпочиньте. Почитайте книгу чи подивіться кіно. Займіться тим, що вам справді подобається. Це чудовий спосіб подолати негативну енергетику та вигнати зі своєї голови погані думки.

Робіть добро людям

Люди зі світлою аурою у періоди негативних сплесків можуть робити добро іншим. Експерти в галузі біоенергетики стверджують, що це дуже благотворно позначається на біополі та вдачі, піднімає настрій. Головне — не хвалитися і не розповідати нікому про свої здобутки. Цим методом варто користуватися лише тим, хто має на цей час та сили. Якщо сил немає, краще вкласти їхній залишок у себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,33519983291626-/ /-pc-/
Top