counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Обкурювання травами: як очистити своє житло від будь-якого негативу


Переглядів: 60


Обкурювання травами: як очистити своє житло від будь-якого негативу

Трави використовуються споконвіку, і з їх допомогою можна запросто покращити енергетику будинку, прогнати біди та негаразди. За допомогою обкурювання кожен зможе очистити своє житло від будь-якого негативу та насолодитися гармонійною атмосферою.

Обкурювання травами — один із дієвих способів позбавлення від негативу. Експерти рекомендують дізнатися про те, які трави здатні покращити атмосферу в будинку, позбавити житло проблем і негативної енергетики. Трави можна зібрати самостійно або придбати в аптеці. Завдяки простому методу, яким користувалися наші предки, можна легко очистити своє житло від будь-якого зла.

Як обкурювати приміщення травами

Вибраний пучок трави підпалюють, а потім задувають, щоб рослини димилися. Обкурювання проводять проти годинникової стрілки, коли в будинку нікого немає, — так буде простіше позбутися чужорідної енергетики. Починати треба від порога, переміщаючись по всьому будинку, праворуч наліво, не поспішаючи.

Допускається обкурювання потовченими рослинами: їх перетирають у ступці, а потім підпалюють, залишаючи в центрі обраного приміщення. Після обкурювання необхідно почекати 10-20 хвилин, а потім відчинити вікна для провітрювання.

Найкращим часом для обкурювання вважається період, коли Місяць зменшується. Ця фаза нічного світила сприяє швидкому перетворенню простору. Під час обкурювання свого будинку можна використовувати змови, які посилюють дію трав і допомагають швидко впоратися з будь-яким негативом.

Які трави вибрати для обкурювання житла

Шалфей. Гілочки цієї рослини використовують для позбавлення від сварок та скандалів у сім'ї, переживань та негативу, пов'язаного з магічним впливом. Обкурювання проводять у разі наведення псування, любовних приворотів та пристріту.

Ялівець. Ця рослина здатна вигнати з житла небажані сутності, які шкодять членам сім'ї. Ялівець має заспокійливий і розслаблюючий ефект, відновлює пошкоджене біополе і нейтралізує наслідки спілкування з потойбічним світом. Використовують ялівець і для усунення наслідків. будинок.

Звіробій. Обкурювання цією рослиною допомагає позбавити житло від будь-якого негативу: пристріту, псування, — а також прогнати від порога людей зі злими намірами. Завдяки використанню звіробою можна змінити енергетику свого житла на краще.

Полин. Обкурювання полином прибирає ментальний бруд, що накопичився в оселі, у тому числі позбавляє простір від наслідків негативного мислення. Обкурювання полином нормалізує енергетику, посилює вроджені здібності та інтуїцію, а також позбавляє будь-якого впливу потойбічного світу.

Душиця. Ця рослина чудово підходить для обкурювання не тільки приміщень, а й людей, одержимих сутностями. Материнка здатна оновити енергетику простору, впоратися з негативом і очистити житло від людської заздрості, яка провокує скандали та сварки в сім'ї.

Чебрець. Обкурювання цією травою допомагає нормалізувати енергетику приміщення, дарує здатність приймати правильні рішення та убезпечитися від негативу. Завдяки обкурюванню чебрецем справляються з підкладами та захищають себе від впливу з боку токсичних осіб.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,35976195335388-/ /-pc-/
Top