counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

10 ознак присутності потойбічної сили у вас у домі


Переглядів: 148


10 ознак присутності потойбічної сили у вас у домі

Кожен будинок має індивідуальну енергетику, яка здатна захистити мешканців від негативу. Однак у будинку можуть бути небезпеки, пов'язані з присутністю потойбічної сили.

Якщо ви почали підозрювати, що у вашому будинку не все гаразд, насамперед зверніть увагу на ознаки, які вкажуть вам на небажану присутність енергетики, чужої для вашого житла. З їх допомогою ви зможете вірно визначити "жильців", а також позбутися їхнього сусідства.

Ознаки присутності потойбічної сили в будинку

1. Ви починаєте помічати присутність сторонніх предметів, речей, тіней у своїй оселі. Ви можете бачити краєм ока невиразна темна пляма, що пересувається у просторі, помічати спотворення відображення у дзеркалі. Якщо ви не раз ставали свідком дивних переміщень, світіння та інших проявів, значить, ваш будинок облюбували якісь енергетичні субстанції.

2. Часті перепади настрою, яких ви не помічали раніше ні за собою, ні за домочадцями, також вказують на наявність чужорідної енергетики. Зазвичай це несвідомі побоювання, страх, апатія. Не завжди ця ознака вказує на потойбіччя, проте змушує задуматися про те, що з вашим житлом не все гаразд. Можливо, так поводиться негативна енергетик а, що накопичилася у великих кількостях.

3. Багато хто відзначав, що відчувають дотик, що леденять душу, які неможливо побачити. Буває й так, що людина відчуває, ніби хтось зачепив її краєм одягу, рукою, відчуває подих на своїй шкірі. Ці почуття, що не піддаються опису, прямо говорять про поселенців у вашому будинку.

4. Активні та енергетично сильні потойбічні сутності здатні пересувати предмети. Якщо у вашому будинку ночами чути шум дверей, що дзвінка, дзвін посуду та інші звуки, які не мають відношення до реальних дій домочадців, то ваш будинок точно знаходиться у владі сутностей. Наприклад, ваш домовий може спеціально пересувати і навіть ховати предмети , щоб навести вас на необхідний висновок. Це може бути попередження про небезпеку або невдоволення вашими діями. Якщо предмети пересуваються у вас на очах, значить, полтергейсту необхідно щось сказати або передати. Навряд чи ви зможете його позбутися, поки він не зможе донести до вас свої думки і почуття.

5. Температурні зміни будинку вказують на потойбічну присутність, якщо ви відчуваєте різке похолодання, озноб, мурашки. Холод не пов'язаний з пори року та протягами. Ви можете відчути порив крижаного повітря в теплому приміщенні із зачиненими дверима та вимкненими приладами охолодження. Вороже настроєні сутності нерідко сприяють різкому підвищенню температури, і тоді ви зазнаєте жару, вас може кинути в піт.

6. Нерідко потойбічні сили можуть виявити себе звуком. Найчастіше людина починає чути чужі голоси в абсолютно порожньому приміщенні, шепіт, сміх, кроки та порипування підлог. Якщо ви підете на джерело шуму, то виявите сутність, яка вирішила таким чином проявити себе.

7. Сутності найчастіше виявляють себе в нічний час доби. Під час сну ви можете відчувати тяжкість, утруднене дихання і брак повітря. Якщо нестача кисню відбувається в денний час, то, швидше за все, у вашій оселі перебуває неспокійна душа. У цьому випадку вам варто вдатися до послуг священика, який допоможе їй знайти спокій.

8. Людина, яка зіткнулася з присутністю потойбічних сил, ловить себе на думці, що за нею ведеться спостереження. Найчастіше це нав'язливе відчуття погляду спину. Деякі люди здатні бачити і відчувати більше за інших. Спробуйте розглянути навколишній простір: можливо, ви побачите те, що викликає у вас це неприємне почуття чужого тяжкого погляду.

9. Частим явищем за присутності в будинку потойбічної енергетики є дивні сни про людей та події, які не мають до вас відношення. Багато хто зазначав, що бачили людей, які намагалися щось повідомити чи розповісти, показували дивні предмети чи виявляли агресію. Нерідко після перегляду старих сімейних альбомів вони знаходили предка, який віддалено нагадує людину, яка приходить до них у снах.

10. Вірною ознакою чужорідної присутності є запахи. Вони можуть бути будь-якими, але найчастіше неприємні та викликають негативні емоції. Якщо ні ви, ні ваші сусіди не є джерелом таких "ароматів", значить, ваш будинок атакований сутностями. Агресивні духи найчастіше «приносять» із собою запахи тліну, вогкості та плісняви.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-0,39100503921509-/ /-pc-/
Top