counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як дізнатися, чи є домовик у квартирі?


Переглядів: 40


Як дізнатися, чи є домовик у квартирі?

Будь-яке житлове приміщення, де досить довго проживали люди, зберігає живу енергетику, яка довгий час після того, як людина покинула цей будинок, містить слід його перебування. Такою є наукова версія присутності в квартирі будинкового, який прив'язаний до конкретного місця. Поки він у будинку, приміщення залишається придатним для житла. А ось з того самого моменту, коли домовика у в будинку вже не спостерігається, будівля може почати стрімко руйнуватися.

Якщо у квартирі живуть люди, то вони своєю присутністю, емоціями, думками наповнюють простір, створюючи в ньому неповторну, притаманну лише даному приміщенню атмосферу. Кожен може відчути її, просто прийшовши у гості. Буває, що йти не хочеться. Квартира, хай і не багато виглядає, але наповнена якимось внутрішнім енергетичним теплом. А розкішне та шикарне житло може буквально виштовхувати так, що хочеться якнайшвидше піти подалі.

Наші далекі предки розуміли причини та механізми присутності будинкового у квартирі, ставилися до нього з шануванням та повагою, намагалися задобрити та умилостивити його. Вони розуміли, що від духу будинку безпосередньо залежить добробут усієї родини, щастя та здоров'я кожного її члена. Домовики, при належному до них відношенні, здатні приносити реальну допомогу людям, які живуть у домі: передбачати долю, попереджати про небезпеку, що наближається, захищати від недоброзичливців і берегти від пожеж.

Існують магічні прийоми, що дозволяють виявити присутність будинкового в будинку, але застосовувати їх не рекомендується, тому що дух вважає за краще залишатися на своєму енергетичному рівні, безтілесним і невидимим у цьому світі, а грубе, нетактовне втручання в його особистий простір може його розсердити. А це не обіцяє нічого доброго мешканцям будинку. Людина, яка побачила домового у своїй квартирі, може втратити дар мови від страху, після чого надовго і важко захворіти. Без нагальної потреби не варто шукати прямих зустрічей з будинком. Слід пам'ятати, що потойбічні енергетичні сутності мають силу, зіткнувшись з якою, людині неможливо залишатися колишньою.

Можна побачити домового у квартирі випадково, коли він опівночі або перед світанком ходить по будинку, наводячи в ньому порядок. Зовні дух будинку у своєму справжньому вигляді може виявитися у вигляді вовняної кулі близько метра в діаметрі. Ця сутність, швидко пересуваючись у просторі, просто ширяє у повітрі. Руки у домового холодні, з пухнастими пальцями. Очі великі, жовтого кольору. Рот великий із дрібними зубами. Відмінною його особливістю є здатність за власним бажанням змінювати зовнішність.

Іноді, це волохатий, сивий чоловічок, що обличчям нагадує главу будинку. Найчастіше домовик виглядає як велика димчаста кішка. Обернувшись маленьким сірим кошеням, він може жалібно й наполегливо проситися до хати. Потрібно бути уважним у таких випадках та запросити гостя. Якщо в приміщенні живе кішка і часто грає з невидимим предметом, то можна бути впевненим у тому, що в будинку є добрий, веселий, грайливий домовик. Дуа вдома можуть побачити діти, яким не виповнилося 7 років. Домовик оберігає немовлят, а малюків старшого віку він розважає і втішає, коли вони плачуть.

Зустрічаються духи зловісної зовнішності, з рисами звіриними, мерзенними, але це говорить про те, що в будинку накопичилося дуже багато негативної енергії. Домовика у квартирі можна частіше почути, ніж побачити. Він любить шуміти, шелестіти чи рипіти, співати сиплим голосом, підвиваючи на високих нотах. У виняткових випадках він сам до людини у відчутній формі. Якщо це сталося, не потрібно губитися, а відразу поставити запитання: «До поганого чи добра?» Піве холодом — бути біді, а теплом обдасть — до добрих звісток та подій.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,30179309844971-/ /-pc-/
Top