counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Як зробити енергетику вдома позитивною


Переглядів: 16


Як зробити енергетику вдома позитивною

Будинок є не просто місцем проживання, а й сакральним приміщенням, в якому має бути зосереджена позитивна енергетика. Перетворіть своє житло на місце сили, щоб уберегтися від будь-яких негараздів і залучити у своє життя процвітання.

має залишатися позитивною, але не завжди у нас виходить дотримуватися простих правил: не конфліктувати з домочадцями і не приносити додому поганий настрій. Безліч факторів, що зливаються в домашню енергію, впливають на мікроклімат вашого житла. Енергію можуть принести і сторонні люди, тому намагайтеся не пускати себе на поріг людей, які заздрять вам.

Існує маса способів позбутися негативу і залучити до будинку енергію щастя та позитиву. Експерти пропонують вашій увазі найдієвіші поради, які ви можете взяти на озброєння.

Позитивна енергетика в будинку: секрети фен-шуй

1. Проводьте енергетичне прибирання. Огляньтеся і негайно приступайте до розбору завалів. Будь-яке місце, де речі знаходяться безладно, рано чи пізно починає щедро ділитися негативною енергією. Розставте і розвісьте по місцях речі, які ви поспіхом поклали не туди, куди слід. Розберіть також місця скупчення сміття та речей, які ви відкладали потім. У багатьох антресолі та балкони є складами непотрібних речей, які ніхто не наважується викинути. Чим більше у вашій оселі старих і поламаних предметів, тим гірше ви почуватиметеся. Не забувайте частіше провітрювати приміщення, щоб не створювати застою повітря та енергетики. Використовуйте ефірні олії. Протирайте водою з додаванням кількох крапель рожевого масла двері, віконні отвори та інші поверхні. Позбутися Негативної енергії можна і за допомогою певних звуків. Інструментом може виступати срібний дзвіночок, за допомогою якого ви зможете «продзвонити» кожен закуток.

2. Створіть позитивну енергетику на кухні. Тримайте в чистоті та порядку всі ящики та комоди, не залишайте в холодильнику старих залишків їжі. Залучайте благополуччя, залишивши в ньому баночку з червоною ікрою або пляшку шампанського. Чистими мають бути й поверхні: плита, обробний стіл, раковина, підвіконня. Придбайте гарну вазу, в яку можна покласти фрукти чи солодощі. Вони також залучатимуть позитивну енергетику до вашого будинку.

3. Вдосконаліть простір балкона. Не тримайте там мотлох: натомість посадіть живі квіти, які позбавлятимуть ваш будинок від негативної енергії. Якщо балкон або лоджія відкриті, змайструйте годівницю. Птахи також принесуть до вашого будинку потоки позитивної енергії.

4. Дотримуйтесь порядку у ванній та спальні. Під ліжком не повинні знаходитися сторонні предмети. Вони заважають потокам енергії циркулювати у просторі. За правилами фен-шуй спальня повинна містити мінімум предметів, щоб вам було комфортно відпочивати та набиратися сил. У ванній кімнаті також важлива чистота. Не захаращуйте простір безліччю приладдя. Забирайте баночки та бульбашки у шафу.

5. Знайдіть у своєму будинку джерело позитивної енергії. Будь-які речі, які викликають у вас позитивні емоції, мають бути на увазі. Позбавляйтеся предметів, які вам неприємні, навіть якщо це подарунок одного з родичів. Чим частіше ви бачитимете те, що вас дратує, тим більше негативу привнесете у своє житло. Ви можете також знайти у своєму будинку місце сили, яке дозволить вам заряджатися бадьорістю щодня.

6. Використовуйте свічки в інтер'єрі. Вогонь та віск допомагають позбутися будь-якого негативу, тому частіше запалюйте свічки у своєму будинку. Ви можете зробити їх самостійно або придбати в магазині. Найвдалішим місцем для свічок буде зона північного сходу, а ось південна сторона не підійде для їхнього запалення.

7. Використовуйте енергію живих рослин. Кожна жива квітка в будинку має свою енергетику. Створіть у себе зимовий сад, який дозволить залучити благополуччя та процвітання. Доглядайте свої рослини і обов'язково розмовляйте з ними. Так вони охоче ділитимуться з вами позитивними імпульсами.

8. Використовуйте енергію дзеркал. Правильно розташовані дзеркальні поверхні дозволять вам спрямовувати потоки енергії у всі приміщення та позбавлятися негативу. Недоречним буде розташування дзеркала відразу навпроти вхідних дверей. Помістіть його на кухню, щоб воно відображало стіл і продукти, примножуючи ваші багатства, а також у вузьких темних приміщеннях, щоб додати світла та зорово розширити простір.

9. Використовуйте елементи декору. Повісьте срібні дзвіночки, музику вітру чи інші декоративні елементи. Вони не тільки залучать до будинку позитивну енергію, а й захистять ваш будинок від будь-якого негативу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
8 основних правил наведення порядку
8 основних правил наведення порядку
Дуже важливо наводити порядок вдома та підтримувати в ньому чистоту Це правило знайоме багатьом, але далеко не....
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
більше матеріалів
/-0,41041803359985-/ /-pc-/
Top