counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Червня
17 Червня
Всі новини...

Які квіти не можна тримати вдома


Переглядів: 30


Які квіти не можна тримати вдома

Кожна квітка має неповторну енергетику. Деякі з них сприятливо позначаються на домашній атмосфері, інші, навпаки, можуть порушити її. Такі рослини краще не використовувати у озелененні свого будинку.

Квіти — живі істоти. Вони прикрашають майже кожну оселю. Є рослини, які приносять до будинку щастя, любов і навіть матеріальний добробут. Вони створюють неповторну атмосферу затишку та комфорту, привносячи потоки позитивної енергетики та освіжаючи простір. Також вони допомагають синтезувати кисень, позбавляють повітря мікробів і бактерій. Перед тим, як принести в свій домашній садок чергову рослину, слід побільше про неї дізнатися — а раптом воно є энергетическим, що висмоктує сили у домочадців?

Бує й так, що людина починає відчувати нездужання, не пов'язане із захворюванням, у нього трапляються часті перепади настрою, у будинку частішають сварки та конфлікти. Не поспішайте грішити на псування чи пристріт — можливо, у вас в будинку є рослини, які просто не вміють уживатися з людиною. Ось найпоширеніші з них.

Квіти, яким у будинку не місце

Папороті. Здавалося б, гарне вічнозелене листя має радувати око і привносити в будинок гармонію та затишок. Однак не варто тішитись. Ці милі і скромні на перший погляд рослини найсправжнішими вампірами, що крадуть життєві сили. Вони чудово почуваються в саду, оберігаючи вас від недоброзичливців, але будинки починають працювати проти власного господаря.

Лілії та лілейники. Ці воістину чудові квіти так само, як і папороті, не проти «поласувати» енергією. Крім того, лілії, на відміну багатьох рослин, поглинають кисень, виділяючи вуглекислий газ. Таким рослинам краще виростати в палісаднику. І в жодному разі горщики з цими квітами не можна тримати там, де ви спите. Якщо у вас невелике приміщення, то нічне кисневе голодування вам забезпечене.

Курчові рослини. Ці міні-ліани, безперечно, дуже гарні, проте перш ніж обзавестися таким сусідом, кілька разів подумайте. В'юни мають агресивну енергію і здатні буквально витравити чоловіків з дому. Кучеряві рослини харчуються оптимізмом і позитивними емоціями в будинку, тому такі сусіди вам точно ні до чого. Ці рослини слід використовувати як захисників, висаджуючи їх на відкритих балконах або перед будинком, дозволяючи паросткам обплутувати великі території. Цей живий заслін не пропустить до будинку негативну енергетику. За листочками, що раптово відмирають, ви зможете визначити, яка кількість негативу і злості спрямована на вашу адресу.

Кактуси. Існує безліч колекціонерів і пристрасних любителів цих витривалих пустель. Проте народні повір'я свідчать, що кактуси здатні зруйнувати жіноче щастя, тому дівчатам і одиноким жінкам такі суперники явно не принесуть любові, ні сімейного благополуччя. Місце цих рослин у крайньому випадку на кухні взимку та на балконі влітку.

Бэз. Ця прекрасна рослина з приємним ароматом здатна притягнути негатив за кілометри навколо, перетворивши ваше життя на низку перешкод і невдач. І навіть кущ бузку, що росте у дворі, може згубно впливати на сімейні стосунки.

Діффенбахія. По-перше, така рослина не варто використовувати як озеленення приміщення через його отруйний сік. Навряд чи вам сподобаються опіки на руках, алергічні реакції або захворілі вихованці, які з необережності вирішили спробувати його на зуб. По-друге, ця підступна рослина здатна віднімати сили і здоров'я у всіх, хто живе з нею в приміщенні. Так, саме з ним тих, хто живе, тому що ці квіти почуваються господарями становища і ні в чому собі не відмовляють. Їм необхідний простір, тому їхнє місце — у великих організаціях з величезними холами та рекреаціями.

Саньсів'єра або «Тещина мова». Ще одна вельми неоднозначна рослина. Його квіти мають тонкий аромат, який часто викликає напади головного болю і навіть мігрень. Ця рослина не терпить чоловічої енергетики, тому всіляко перешкоджає появі чоловіків в одному з нею приміщенні. Воно несе руйнівну енергетику самотності, часом змушуючи нещасних господарок звертатися до магів і чаклунів, щоб дізнатися про причину невдач на любовному фронті.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 17 на 18 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем. 13-й місячний день: сни та їх значення
Сон у ніч з 17 на 18 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем. 13-й місячний день: сни та їх значення
18 червня о 17:37 починається 13-й місячний день, Місяць перебуває у фазі зростання Сни в ніч з 17 на 18 черв....
Гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Овен (21 березня — 19 квітня): Сьогодні у вас буде багато енергії та бажання активно діяти Відмінний час для ....
Любовний гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути хвилювання та азарт у стосунках Будьте відкриті д....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 18 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Це унікальна нагода дізнатися, які сюрпризи підготувала доля для кожного знака зодіаку Астропрогноз може стати....
Гороскоп на 18 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп попереджає всіх знаків зодіаку про емоційну нестабільність цього дня та радить бути обережними у спіл....
більше матеріалів
/-0,41414785385132-/ /-pc-/
Top