counter
Стрічка новин
Вибрати все
22 Червня
21 Червня
Всі новини...

Чому не можна фотографуватися біля дзеркала


Переглядів: 14


Чому не можна фотографуватися біля дзеркала

Екстрасенси часто розповідають про магічні властивості фотографії та про те, які небезпеки чатують на тих, хто любить фотографуватися. Екстрасенси стверджує, що фотографії мають потужну енергетичну силу, яка може завдати шкоди будь-кому.

Виявляється, у дзеркала категорично не можна фотографуватися. За словами екстрасенсів, фото та дзеркало – це речі, в яких закладена велика магічна сила, і поєднувати ці дві сили не рекомендується.

Фотографуючись поруч із дзеркалом, людина стає дуже вразливою для псування та пристріту. Дзеркало зберігає в момент зйомки настрій, душевний та фізичний стан людини. Душа цієї миті відкрита, а отже, дуже вразлива. Недоброзичливець може, дивлячись на подібне фото, навіть несвідомо наврочити зображене на знімку.

Фотографії біля дзеркала приховують ще одну небезпеку, не менш серйозну. Дзеркало зберігає всю накопичену інформацію. Більшість дзеркал збирають велику кількість негативу. Дзеркало вбирає з роками всю інформацію, яка потрапляє до його поля, усі людські емоції, почуття та настрій. Часто дзеркало зберігає більше негативної енергії, ніж позитивної. Коли людина знімається біля дзеркала, його зображення на знімку залишається назавжди відбитим у джерелі негативної енергетики. у дзеркалі. Це може спричинити нестійкий психічний стан, хвороби та постійну невдачу в житті.

Фотографії, зроблені біля дзеркала, можуть негативно вплинути на всі сфери життя людини. Це загрожує безліччю проблем у особистому житті, у кар'єрі, у відносинах з оточуючими. Але найголовнішу шкоду буде завдано душевному стану людини. Якщо він при цьому ще й енергетично не захищений, знімок біля дзеркала поступово робитиме людину дедалі слабшою.

Екстрасенси не рекомендують фотографуватися занадто часто, адже в кожному знімку залишається маленька частинка душі. Крім того, не слід знімати на плівку сплячих людей і тих, хто серйозно хворий. Зображення сплячої людини може сильно послабити її енергетику і зробити вразливим для псування та пристріту. Якщо хвора людина фотографується, вона ризикує ніколи не одужати. Плівка збереже його нездоровий стан, і негативна енергетика цього знімка заважатиме одужанню.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку
Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку
Грамотно підібрані талісмани працюють бездоганно, крім везіння та добробуту вони приваблюють до свого власника....
Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы
Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы
У нашому житті успіх у будь-якій із сфер життя залежить від енергетики нашого тіла, на яку впливає безліч факт....
Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя
Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя
Сильне біополе - це міцне здоров'я, висока самооцінка та розвинена біоенергетика Саме цих якостей часом не вис....
Як очистити будинок по фен-шуй
Як очистити будинок по фен-шуй
Якщо ви відчуваєте себе не комфортно у своєму будинку, між човнами вашої родини часто відбуваються сварки, ви ....
Шість корисних рослин для будинку по фен-шуй
Шість корисних рослин для будинку по фен-шуй
Кімнатні рослини дуже впливають на енергетику будинку У кожної квітки свої властивості та характер, які необхі....
більше матеріалів
/-0,35324311256409-/ /-pc-/
Top