counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Місяць у Знаках Зодіаку: як схуднути, використовуючи енергетику нічного світила


Переглядів: 16


Місяць у Знаках Зодіаку: як схуднути, використовуючи енергетику нічного світила

Люди, які стежать за своєю фігурою або хочуть скинути зайву вагу, повинні невідступно дотримуватися рекомендацій лікарів та дієтологів. Також важливо враховувати положення Місяця, оскільки його перебування в тому чи іншому Знаку також може бути корисним при виборі раціону того чи іншого дня.

Схуднення — це не тільки виснажливі голодування та спорт. Це ще й правильний настрій, який допоможе зберегти правила харчування за місячним календарем. Також експерти рекомендують позбутися якомога швидше енергетично шкідливих продуктів, якщо ви дбаєте про своє здоров'я.

Місяць в Овні

У такому положенні нічне світило хоче, щоб ми їли якомога менше «розганяючих» продуктів, що дають чинність, енергію. Якщо у такий день багато пити каву та їсти багато фруктів, можна нашкодити організму. Краще їсти менше, але більше «важкі» їжі типу м'яса, горіхів, жирний сир тощо.

Місяць у Тельці

Поки Місяць перебуває у цьому Знаку, краще додати до раціону легку їжу типу ягід, фруктів, зелені. Також у цей період потрібно більше рухатися, займатися спортом, але без надмірних зусиль. спокійно, розмірено, обережно. Це сприятливі дні для початку дієт.

Місяць у Близнюках

Чудовий день для посилених тренувань. Усі ті, хто багато працював, зможуть цього дня відчути сприятливі зміни у стані тіла та душі. Можна не обмежувати себе у виборі продуктів, але не варто їсти те, від чого з'являється тяжкість у шлунку. Корисною буде білкова дієта.

Місяць у Раку

Місяць у Раку — це дні очищення. Поки вона в такому положенні, краще не їсти м'ясо, хліб та випічку. Замість цих продуктів краще їсти дієтичні супи на овочевому бульйоні. Також корисно їсти те, що сприяє очищенню кишечника — клітковину, селера, гарбузове насіння.

Місяць у Леві

Нічне світило в цьому Вогненному Знаку означає, що потрібно наголосити на рідині. Це не означає, що треба пити дуже багато. Навпаки, варто дотримуватись усіх правил. Не можна пити дуже мало, оскільки це може призвести до проблем із травленням. Намагайтеся будь-коли випивати приблизно літр-півтора чистої води — особливо поки що Місяць у Леві.

Місяць у Діві

Чудовий час для розвантажувальних днів. Не обмежуйте себе настільки, щоб страждати. Дієта та голодування повинні йти на користь, а не на шкоду. Це також чудові дні для консультації з лікарями та дієтологами, для вибору правильного раціону та позбавлення від шкідливих харчових звичок.

Місяць у Терезах

У дні перебування Місяця у цьому Знаку краще їсти те, що вам подобається. Якщо вам подобається їсти мало — їжте мало. Якщо ви любите м'ясо — їжте його. Якщо ви любите смузі та фрукти, то можете влаштовувати собі дні фруктово-овочеві дні.

Місяць у Скорпіоні

Скорпіон — Знак, коли він Місяць дає нам мотивацію до початку оздоровчих дієт, фізичних вправ, прийняття вітамінів. На Місяці у Скорпіоні корисно їсти ту їжу, яка не шкодить вашому настрою та енергетиці.

Місяць у Стрільці

Цього дня краще займатися посилено спортом та спалювати калорії, більше ходити. Важливо працювати зі своїм тілом, нарощуючи м'язову масу, або позбавляючись жиру. Не забувайте при цьому заповнювати запаси втраченої енергії та втраченої рідини.

Місяць у Козерозі

У такі дні астрологи та дієтологи радять їсти часто й невеликими порціями, а не навпаки. Особливо це важливо для тих, хто не може контролювати свій голод і постійно зривається. Бажано зробити раціон максимально різноманітним.

Місяць у Водолії

У такі дні хочеться все кинути та перестати займатися спортом та сидіти на дієтах, стежити за раціоном. Якщо ви зможете пережити вплив Місяця у Водолії, то вам все під силу. Це перевірочні дні, які відсівають сильних особистостей від тих, хто не може тримати себе в руках дієти.

Місяць у Рибах

Це день, коли їжа має дарувати радість. Можна побалувати себе смачним десертом, або шматком жирного та соковитого стейку, але не варто забувати про помірність. У такі періоди можуть повертатися шкідливі харчові звички.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
більше матеріалів
/-0,36755204200745-/ /-pc-/
Top