counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Найневірніший Знак Зодіаку


Переглядів: 20


Найневірніший Знак Зодіаку

Деякі представники зодіакального кола мимоволі стають бранцями своїх бажань. Зберегти вірність їм заважає такий фактор, як дата народження, яка відповідає за характер та особливості поведінки.

Приналежність людини до певного сузір'я відповідає навіть за його особисте життя. Кожен Знак Зодіаку має свою думку щодо вірності та зради. Гороскоп сумісності допоможе вам не тільки вибрати для себе найбільш відповідного супутника життя, а й назавжди отримати його серце. Люди, зачаровані один одним, не підуть на зраду, окрім, звичайно, найневірніших Знаків Зодіаку.

Шосте місце

Стрільці міцно влаштувалися на шостому місці серед найневірніших. З огляду на свою природну привабливість і пекучий темперамент представники цього Знака Зодіаку нерідко стають об'єктом обожнювання людей. І їм це, звичайно, страшенно лестить. Настільки, що часом Стрільці, які перебувають у відносинах, піддаються на знаки уваги іншої людини і кидаються з головою у вир почуттів, намагаючись випробувати все, як уперше. І не дивуйтеся, якщо Стрілець візьме та звинуватить вас у його власній невірності: мовляв, самі допустили охолодження почуттів. Цьому Знаку Зодіаку потрібно показати любов'ю, увагою та турботою, що не варто шукати ідеал — він уже давно поряд з ним.

П'яте місце

П'яте місце випадає Терезам, які так сильно потребують гармонії, що будь-які тріщини та розлади у відносинах можуть змусити їх шукати щастя в іншому місці. По гороскопу це один з найобразливіших та егоїстичних Знаків Зодіаку, який терпіти не може, коли увага партнера належить не тільки їм. Чекати на перемир'я з ними марно. Швидше за все, Терези першими віддадуть перевагу залишенню відносин, у яких зародився хаос, ніж намагатися щось виправити.

Четверте місце

Діви практично дотягли до третього місця. Цей Знак Зодіаку дуже честолюбний і у відносинах керується розрахунком, а чи не почуттями. Вони рідко закохуються, бо не визнають необачних рішень. Порядок у Дів завжди на першому місці. А який може бути розпорядок та чіткий план у коханні? Там суцільні внутрішні протиріччя та повна імпровізація. Тому Діви особливо не віддаються хвилюючим почуттям, а вірність для них немов порожній звук. На догоду своїм уподобанням вони спокійно можуть жити. .html">вбити вашу довіру.

Третє місце

Підійшли до фінального рубежу палкі та пристрасні Овни. Представники цього Знаку Зодіаку з гороскопу — гарячі та імпульсивні натури, в їх жилах вирує вогонь. Вони часто закохуються в людей, причому емоції накривають їх із головою. Вміють доглядати, мають харизму і нелюдську привабливість. Однак типовий Овен — це, в першу чергу, людина честі, тому вона не плестиме інтриги за спиною у партнера і сама розірве стосунки заради нового роману.

Друге місце

На заслуженому другому місці, зі срібною медаллю на шиї, стоять привабливі Близнюки. Вони ж зовсім не винні, що природа наділила їх легковажністю та невловимістю. Практично неможливо зустріти Близнюка, який не шукав би собі чогось кращого. Однак якщо ви зможете подарувати цьому Знаку Зодіаку повну свободу, він навряд чи переступить межу легкого флірту. Адже для них немає нічого привабливішого за найзабороненіший плод.

Перше місце

Цей Знак Зодіаку не замислюючись, розбиває серця. Так-так, мова піде про енергетичних вампірів, які харчуються слабкістю інших людей — про Скорпіони. Вони неймовірно романтичні і мають якийсь містичний магнетизм, який так і приваблює людей. Скорпіони люблять інтриги, скандали, сцени ревнощів і, звичайно, тваринну пристрасть, про яку із задоволенням розкажуть своєму партнеру. Як правило, представники цього Знака Зодіаку закохуються один раз і на все життя, але якщо доля вирішила розлучити Скорпіона з його любов'ю, він починає самозабутньо мстити. На превеликий подив, самі вони ніколи не пробачать вам зради, а ось ви обов'язково повинні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,35696411132812-/ /-pc-/
Top