counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку «енергетичні вампіри»


Переглядів: 22


Знаки Зодіаку «енергетичні вампіри»

Енергетичні вампіри — це ті, хто живиться енергією оточуючих, покращуючи свій настрій за рахунок чужих проблем. Таких людей досить багато, проте приналежність їх тому чи іншому Знаку Зодіаку може сказати про більше чи менше прагнення поглинання чужих емоцій.

Донори та вампіри

З дванадцяти знаків Зодіаку кожен може бути як енергетичним вампіром, так і донором. Донор - це той, хто найбільш схильний до висмоктування енергії. Більше, звичайно, донорів.

Вампіри легше пристосовуються до важких умов, менш схильні до стресів, а також можуть бути вельми цілеспрямованими. Справжні вампіри завжди прагнуть убезпечити себе і зробити своє життя простіше. Звичайно, є винятки — люди, які мають здатність насичувати себе енергією іншої людини, але не користуються цим або користуються вкрай рідко.

Знаки вампіри

Найзапекліший вампір — це, звичайно ж, Рак. Цей Знак буває двох типів - цілеспрямований і не вимагає підживлення від навколишніх людей і справжній скиглій, який ставить за мету змусити оточуючих відчути, як їм погано. Потрібно неабияк постаратися, щоб такий Рак відстав від вас. Більшість людей не може твердо сказати «досить», тому віддає свою енергію Раку-вампіру.

Іншої стратегії дотримуються Скорпіони. З них виходять найжорстокіші вампіри, оскільки викликане ними почуття провини може позбавити енергії будь-якого. Такі Скорпіони не зупиняться ні перед чим, навіть якщо доведеться забирати енергію своїх дітей, подружжя чи батьків. З ними варто поводитися відкрито і вдавати, що вам цікаві їх провокації.

Вампірами-провокаторами є Водолії і, певною мірою, Стрільці. Водолії отримують насолоду від того, що відкрито принижують людину. Звісно, жертва здебільшого — їхній недоброзичливець, але під гарячу руку може потрапити майже кожен. Це чесні вампіри, які не приховують своїх здібностей. Їхня насолода вимотує і просто спустошує. Найкращим порятунком також буде звичайне ігнорування, хоч і воно не завжди рятує.

Знаки - донори

Типовим донором є Риби, адже їхня душевна організація найчастіше дуже тонка і вразлива. Вони, звичайно, можуть бути не тільки жертвами, але в більшості випадків сильно схильні до дій вампірів.

Цілеспрямований та впевнений у собі Рак може віддавати енергію, причому без шкоди собі самому. Ці люди створюють враження, що їхні сили нескінченні. Дуже цікава ситуація, оскільки вони є як найсильнішими вампірами, так і донорами, які не страждають і практично ніколи не відчувають вампірської діяльності » на собі.

Серед донорів слід зазначити Діву, яка в більшості випадків може відчувати вампірів, перенаправляючи їхню силу, змушуючи задуматися про доцільність своєї вампірської поведінки. Діви відчувають енергетику людини, тому найчастіше намагаються самостійно подарувати їй увагу, кохання, душевне тепло. Вони рятують, даруючи енергію іншим — це часто відбувається безкорисливо.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів
/-0,49868106842041-/ /-pc-/
Top