counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Віщі сни, які свідчать про нездорову психіку


Переглядів: 8


Віщі сни, які свідчать про нездорову психіку

Є думка, що всі сновидіння є віщими. Кожен сон, яким би абсурдним нам не здавався, має певний сенс. На щастя, сьогодні ми можемо легко розтлумачити будь-який сон за допомогою сонника.

Але існують пророчі сни, значення яких непросто піддається інтерпретації. Часто такі мрії свідчать, що з людиною не все гаразд. Фахівець із сновидінь Лорі Куін Левенберг виділила п'ять сюжетів сновидінь, які вказують на неполадки з психікою. На значення цих снів необхідно звертати особливу увагу, тому що вони є своєрідним попередженням, що в житті потрібно терміново щось змінювати.

Побачити будівлю уві сні. Якщо ви бачите будинок або будь-яку іншу споруду, то знайте: це відображення вашого стану душі та тіла. Наснився гарний чи новий будинок — з вами все в порядку. Ви знаходитесь в гармонії з собою і живете в повній відповідності до своїх цілей, бажань і потреб. Але якщо вам наснився будинок зруйнований, старий і похмурий, то вам необхідно задуматися про свій внутрішній стан. Такий сон – mdash; ознака затяжної депресії, втрати інтересу до життя та апатії.

Якщо вам наснився палаючий будинок, це вказує на сильний стрес та емоційний вибух. Такий сон говорить про те, що ви перебуваєте на межі зриву. Ще трохи, і ваш світ рухне як картковий будиночок.

Автомобіль уві сні символізує рух уперед. Якщо вам наснилося, що ви за кермом, і у вас відмовили гальма, значить, ви робите щось понад свої сили та можливості або чимось зловживаєте. Цей сон попереджає вас про те, що потрібно терміново зупинитися.

Потопити уві сні — це також ознака психічної нестабільності. Вода у сновидіннях символізує емоції. Якщо вона є загрозою у ваших снах, значить, емоції беруть гору над розумом. Це дуже небезпечний сон, після якого людина може потрапити у неприємну ситуацію через свої нерозумні вчинки.

Побачити кров уві сні. Цей віщий сон сигналізує про те, що ваша енергія закінчується, і відновити її неможливо. Якщо вам наснилося, що ви або хтось інший стікає кров'ю, то наяву вам потрібно звернути увагу на свій емоційний і фізичний стан і всерйоз задуматися про відпочинок та оздоровчі процедури.

Падати уві сні. Якщо наснилося, що ви летите у прірву, то попереду на вас чекає довга депресія. Подібний сон вказує на вашу незадоволеність життям і попереджає про те, що вам терміново потрібно щось змінювати у своєму житті, інакше на вас чекає морок і порожнеча.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайте....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постарати....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,33950996398926-/ /-pc-/
Top