counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Як розвинути інтуїцію та приховані здібності: корисні вправи


Переглядів: 26


Як розвинути інтуїцію та приховані здібності: корисні вправи

Інтуїція дуже важлива для людини, оскільки не завжди можна вирішити якусь проблему за допомогою звичайних методик. Недаремно її називають передчуттям, тому що це вміння відчувати світ на більш глибокому, енергетичному рівні.

Магічні та екстрасенсорні здібності можна дізнатися за допомогою нумерології за датою народження. Можливо, цифри дадуть відповідь на питання про те, в якій області вам варто шукати свої приховані таланти.

Чому інтуїція така важлива

Без шостого почуття люди часто приймали б рішення навмання. Звичайно, багато хто вважає, що у випадку з інтуїцією саме так і відбувається, проте все інакше. Коли ми робимо важливий вибір, не покладаючись на логіку чи колишній досвід, інтуїція направляє нас вірним шляхом.

Вона дуже важлива, бо не завжди маємо час на обмірковування якогось кроку. Не всі люди і не завжди відчувають допомогу шостого почуття, але вона допомагає нам практично щодня. Передчуття може бути хибним, тому його потрібно розвивати.

Які ще у нас є приховані можливості

Хтось уміє читати думки. Це відбувається не як у кіно, коли герой просто чує слова з голови іншої людини. Це працює на рівні почуттів, як і інтуїція. Всі «суперздатності» засновані на почуттях, умінні сприймати чужі емоції. Це ще називається емпатією >. Її також можна розвинути. Вона допомагає здогадуватися про думки людини, яка стоїть перед вами.

Хтось може сильно впливати на оточуючих. Робити це можна словами, діями, думками. У цьому є певний практичний сенс. Такі здібності мають хороші лідери. Такі люди можуть наврочити, або, навпаки, подарувати іншій людині неймовірну впевненість у собі.

Предсказування і зміна майбутнього. Багато людей настільки добре вміють перетворювати свої думки на реальність, що це можна назвати справжнім даром. Проте, як і будь-який дар, його можна розвинути. Потрібно частіше думати про хороше, вірити в себе навіть у несприятливих ситуаціях. Сила слова та думки неймовірно велика.

Методики розвитку інтуїції та прихованих здібностей

1. Вправляйтеся. Візьміть колоду карток. Добре перемішайте їх і починайте вгадувати одну за одною. Пробуйте почати зі вгадування масті, а потім переходьте до складніших вправ. Так можна натренувати ту область інтуїції, яка ґрунтується на почуттях, а не на знаннях.

2. Дуже важливо навчитися розуміти інтуїцію. Цілком можливо, що вона дуже сильна, але ви не можете розрізняти голос серця в потрібні моменти. Для цього вам необхідно щоразу, коли ви використовуєте шосте почуття, запам'ятовувати чи записувати відчуття: що передбачало появу думок про правильний чи неправильний вибір. З усіма це відбувається по-різному: у когось наче лампочка над головою запалюється, а комусь необхідно зважити всі за і проти.

3. Афірмації. Інтуїція та будь-які суперздатності пов'язані з нашою свідомістю. Вони сплять усередині нас, але не завжди знаходять вихід. Саме тому потрібно говорити собі: «Моя інтуїція найсильніша», «Я завжди можу покластися на шосте почуття», «Я вмію читати думки», «Я можуть впливати на події силою думки». Це не просто бажання, а справжнісінька реальність. Ви справді можете все це робити.

4. Медитація. Зміцнюйте свою свідомість медитаціями, подумки намагайтеся залишати своє тіло і вирушати в подорож безкрайніми просторами Всесвіту. Медитуйте рано-вранці або пізно вночі, коли енергетичні потоки навколо найбільш слабкі. Вони не зможуть завадити вам занурюватися всередину себе.

Корисні поради

Записуйте сни. Дуже часто інтуїція або інші здібності виявляються через сни. Деякі люди бачать пророчі сни набагато частіше, ніж оточуючі. Записуйте все, що пам'ятаєте, щоранку, щоб потім подивитися, що з цього збувається, а що ні.

Використовуйте талісмани. Виявляти та розвивати приховані здібності допомагає платина. Найкраще це роблять кільця. Також добре посилюють інтуїцію та силу свідомості такі камені, як авантюрин, тигрове око, гранат, аметист, бурштин, перли, місячний камінь. Найкращим серед них є авантюрин. Цей камінь ще посилює творчі здібності.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Кожна людина наділена своєю енергетикою Вона буває вроджена та отримана протягом життя
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
більше матеріалів
/-0,30303883552551-/ /-pc-/
Top