counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Чим небезпечна розвинена емпатія


Переглядів: 51


Чим небезпечна розвинена емпатія

Кожна медаль має дві сторони. Все в нашому світі двояко. Емпатія може бути небезпечною для людини в психологічному та енергетичному плані, коли вона досить сильно розвинена.

Щоб говорити, що таке емпатія, необхідно зрозуміти, що таке співчуття. У кожного з нас були такі моменти в житті, коли добре відчуваєш радість чи смуток іншої людини. Емпатія є не просто здатністю уявляти, наскільки людині погано, а переживати це неусвідомлено. Це і є справжній дар, але, як було сказано, ця медаль має дві сторони.

Емпатія у психології
Помірна емпатія допомагає краще відчувати інших людей, що може бути корисним для кожного з нас. Подумайте, з ким би вам було найприємніше спілкуватися - з тим, хто не розуміє ваших почуттів або з тим, хто поділяє радість і горе без причини, без корисливого підтексту. Емпати - це хороші друзі, колеги та просто приємні особистості, з якими можна ділитися почуттями. Залежно від свого характеру, вони можуть вам навіть допомогти, адже якщо людина чуйна і бачить світ таким, яким ви бачите його, то пережити будь-яке лихо можна разом.

Найкращі у світі психологи є чудовими емпатами. Ці люди або розвинули цей дар, або отримали його від народження. Ключ до лікування психологічних проблем - це здатність лікаря побачити світ таким, яким ви його бачите. Емпати легко можуть заводити друзів, тому що людям завжди приємно, коли їх розуміють у важких ситуаціях.

Емпатія в езотериці
Кажуть, що дуже розвинена емпатія — це еквівалент ясновидіння. З точки зору науки езотерики, емпатія є не головним ключем до пізнання та отримання дару ясновидіння, а скоріше однією з умов.

Справа в тому, що світ пронизаний тонкими струнами енергії, які ясновидці відчувають краще за інших людей. Навколо сумних чи відчайдушних людей такі хвилі утворюють незвичайні коливання, які перетворюють ауру. Емпати теж відчувають ці зміни. На енергетичному рівні це можна пояснити саме так. Не сприймайте це, ніби ви були приймачем, а інша людина джерелом. Це працює не за законами фізики, а законами, які вивчити до кінця не дано нікому.

Емпатія - спосіб ясновидіння, проте не всі емпати можуть стати ясновидячими, але, з іншого боку, практично сто відсотків усіх магів та екстрасенсів є чудовими емпатами. Сильно розвинена здатність бачити і відчувати внутрішній світ людини може перерости в щось більше, але для цього потрібно мати особливу силу волі і бажання, а також готовність до зустрічі з проблемами. У емпата-початківця занадто слабкі захисні механізми: він не може взяти необхідну дистанцію, і чужий настрій заміщає в ньому власне, а біль іншої людини приносить непомірні страждання. Це може призвести до різких стрибків емоцій, депресивних станів, безсоння або частих нічних кошмарів.

Як розвинути емпатію
Розвинути дар ясновидіння або ефективну за рівнем емпатію можна такими методами:

Більше медитуйте, адже знання навколишнього світу починаються зі знання самих себе.
Навчіться працювати зі своєю інтуїцією. Емпатія може її покращити, і, навпаки, інтуїція допомагає у розвитку емпатії.
Більше проводите часу з маленькими дітьми та тваринами, тому що їхні почуття чисті та легко читаються.
Також є ефективний спосіб дізнатись, наскільки ваша емпатія розвинена. Для цього просто згадайте, як ви реагуєте на сумні фільми чи книги, а також історії реальних людей. Кожна така історія має викликати деякі почуття. Якщо ваш настрій погіршується, то ви є добрим емпатом.

Спробуйте вирішити для себе — чи потрібен вам такий дар чи ні, адже іноді краще жити в ізоляції і не бачити нічого негативного в інших людях. У будь-якому випадку підвищуйте свою енергетику і не забувайте, що ваш настрій відбивається у вашому майбутньому, бо думки матеріальні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
/-0,33080911636353-/ /-pc-/
Top