counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Закон тяжіння по-науковому: вчені розповіли, як правильні слова підвищують везіння


Переглядів: 9


Закон тяжіння по-науковому: вчені розповіли, як правильні слова підвищують везіння

Везення та відсутність удачі можна пояснити раціонально. Виявляється, закон тяжіння працює не лише за законами Всесвіту, а й за законами науки. Це ще раз доводить, що віра в себе — це найкращий магніт удачі.

У багатьох є звичка скаржитися та нарікати на долю. Це псує життя і відлякує успіх. Дуже важливо, щоб правильне позитивне ставлення до життя виражалося не тільки в словах і думках людини, а й у її вчинках.

Що така удача на думку багатьох людей

Більшість вважає, що успіх — це щось ефемерне та випадкове. Їм здається, що вона відвідує людей з якихось невідомих причин, але це не так.

Згідно з дослідженнями, лише близько 7 % людей розцінюють успіх як те, що залежить від нас самих. Проте це і є об'єктивна правда.

Спостереження показали, що щасливі люди ставляться до успіху як результату своїх власних дій. Наприклад, біля машини прокололося колесо. У щасливої людини завжди буде запасне в багажнику, а невдале його не буде, бо він не передбачив таку ситуацію, за що й поплатився.

Фортуна завжди з тими, хто завбачливий. Не дарма в народі говориться: «На Бога сподівайся, а сам не плошай». Те саме відбувається і з успіхом. Дуже багато людей чекають, коли в їхньому житті станеться диво, але цього не відбувається, тому що вони сидять склавши руки і чекають біля моря погоди.

Роль впевненості у собі

Згідно з безліччю проведених досліджень, впевнена в собі людина більш успішна і продуктивна. Проводили експерименти, в ході яких звичайних школярів переконували в тому, що вони здатні, розумні і можуть досягти добрих результатів.

Так і було. Двієчники та трієчники, яким казали, що вони обдаровані та розумні, здавали тест краще за багатьох відмінників, яким казали, що вони не здатні ні на що. Вчені кажуть, що впевненість не захаращує мозок, даючи йому можливість працювати без фонових процесів — сумнівів чи обмірковування того, що буде у разі провалу.

Саме тому дуже важливо не зациклюватися на поганому, не пам'ятати лише про невдачі та проблеми. Потрібно прагнути до того, щоб думки були сповнені позитиву, і тоді успіх буде відвідувати вас набагато частіше.

Як правильні слова підвищують везіння

Вчені з'ясували, що творче мислення і добрі слова справді здатні творити чудеса. Дослідження показують, що добрі слова помітно знижують рівень стресу, через який часто створюється оманливе враження, що все валиться з рук, а успіх недосяжний. Гормони стресу небезпечні тим, що вони порушують здатність мозку мислити логічно.

Також позитивні слова активізують роботу лобової частки мозку, яка відповідає за мовлення та рухи тіла. Ті галузі людського мозку, які відповідають за ентузіазм та мотивацію, починають завдяки їм працювати активніше.

Експерти стверджують, що добрі слова та добрі думки допомагають бачити в людях найкращі якості, не звертаючи уваги на негативні. Негативні слова та думки роблять людей недовірливими, породжують сумніви.

Невеликий ритуал від учених

Щоб ваша енергетика була позитивною та потужною, можна скористатися простим щоденним ритуалом, який допоможе закінчувати та розпочинати день із правильної ноти.

Вранці, відразу після пробудження, необхідно вголос промовляти, чого позитивного ви чекаєте від дня, що настав. Наприклад: «Я знаю, що я матиму багато клієнтів на роботі, і я отримаю премію. Я чекаю, що в мене вийде підійти до того чоловіка і познайомитися з ним. Я хочу все встигнути і зустрітися з друзями ввечері.

Те саме потрібно зробити і перед сном, але тепер слід говорити про те, за що ви вдячні. Потрібно проговорити всі добрі речі, що сталися сьогодні. Наприклад: «Я вдячна за те, що закінчила роботу вчасно. Дякую за те, що мені допомогли швидко полагодити машину. Мені вдалося отримати підвищення, і я радію цьому.

Цей щоденний ритуал допоможе фокусуватися на доброму та забувати погане швидше. Навіть найскладніший день стане джерелом позитиву.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
/-0,5405809879303-/ /-pc-/
Top