counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Обереги, що приносять кохання


Переглядів: 9


Обереги, що приносять кохання

За всіх часів люди намагалися вберегти себе від темних сил і від злих помислів оточуючих. Для цього вони носили обереги, які охороняли їх від бід та нещасть. Сьогодні в слово «оберіг» вже не вкладається стільки змила, як раніше, а дарма. Вже втрачено таїнство та традиції, за яких люди носили свій захисний талісман і нікому не розповідали, яка сила їх охороняє.

Сьогодні люди хочуть, щоб оберіг безвідмовно допомагав їм у всьому, але самі вони практично нічого не роблять для того, щоб досягти своєї мети. Якщо ви носите оберіг, то ви повинні знати, що він не може вирішити ваші проблеми, але здатний допомогти цьому.

Одні з найпопулярніших оберегів у наш час – це обереги . Їх можна носити тим, хто шукає свою другу половинку, і тим, хто її знайшов та хоче зміцнити стосунки. Оберіг із символікою Інь-Янь допоможе у будь-яких випадках. Цей талісман не тільки допомагає досягти душевної рівноваги, а й сприяє посиленню привабливості для протилежної статі. Якщо довгий час носити цей оберег, то ви зможете повністю розібратися у своїх почуттях і зрозуміти, що ви чекаєте від стосунків із протилежною статтю. Цей талісман підійде і для тих, хто вже знайшов своє кохання. Він зміцнить відносини та зробить їх гармонійними.

Допоможе привернути до себе увагу протилежної статі оберіг зі знаком Венери. Як відомо, Венера опікується всім закоханим, тому з цим оберегом у вас будуть великі шанси знайти своє справжнє кохання.

Велику магічну силу мають слов'янські обереги. Наприклад, ладінець. Цей талісман зберігає шлюбні узи та сприяє зміцненню сім'ї. Оберіг із символікою ладінця добре носити у вигляді підвіски або розташувати його в будинку.

У слов'янській культурі відомий ще один стародавній оберег, що зберігає кохання. Це ляльки. Добре, якщо ви самі пошиєте двох невеликих лялечок, які символізуватимуть вас та вашу другу половинку. Вкладіть у них все своє душевне тепло та любов, створіть для них гарний одяг, зобразіть на їхніх обличчях радість. Від вас не потрібно ніяких дизайнерських здібностей і навичок шиття, просто зобразіть символічно себе і свого партнера. Посадіть ляльок на чільне місце у вашій спальні поруч один з одним.

Ще один спосіб зберегти любов і тепло у вашому будинку – це невеликі мідні дзвіночки. Необхідно повісити два дзвіночки в тому місці, де ви проводите зі своєю другою половинкою більше часу. Коли ви відчуваєте напругу в парі або наростаючий конфлікт, то потрібно доторкнутися до дзвіночків, щоб по всьому будинку чути їхній дзвін. Цей магічний звук допоможе врегулювати сімейний конфлікт та уникнути сварки.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба розповіла, що 23 квітня буде сприятливим днем для деяких знаків зодіаку щодо любовних стосунків О....
більше матеріалів
/-0,32980012893677-/ /-pc-/
Top