counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

Гороскоп на червень 2023 року


Переглядів: 32


Гороскоп на червень 2023 року

Перший місяць літа — дуже важливий час, причому незалежно від того, яке розташування зірок і планет на нічному небі. Тим не менш, астрологи радять ознайомитися з головними порадами на цей період, щоб зробити його приємнішим.

Червень — той самий час, коли потрібно терміново перестати мислити негативно. 2023 року це стосується другої половини місяця, адже 17 червня Сатурн стане ретроградним, що вкрай негативно позначиться на нашому з вами настрої. Думки можуть бути нашим найголовнішим ворогом, так що перш за все краще постаратися очистити свідомість від негативних думок. В іншому випадку ви можете почати відчувати труднощі в різних сферах життя через нервозність і переживання.

Овен

У Овнів перша половина червня буде вкрай продуктивним, яскравим та позитивним часом. На щастя, Сатурн слабко впливає на їхню енергетику, тому друга половина місяця також буде позитивною та майже безпроблемною. Звичайно, під дією Сатурна інші люди можуть доставити Овнам проблем, але це не обов'язково буде так. Астрологи наполегливо радять Овнам зайнятися /a>, щоб якнайшвидше налаштуватись на потрібну хвилю. Можна сміливо будувати плани на майбутнє, причому бажано робити це на початку червня. Астрологи вважають, що Овнам дуже пощастить цього місяця.

Телець

Тільцям червень принесе чимало труднощів, але зрештою вони виллються в мудрість. Цей місяць дуже важливий для представників цього Знаку. Це буде чудовий час для отримання нових знань. Тільці без проблем зможуть заповнити прогалини у знаннях, навчитися чогось нового. На тлі підвищеної емоційності та амбіцій у них можуть з'явитися нові вороги. Також у другій половині місяця не виключено сварки із близькими людьми. Щоб не втратити успіх, важливо навчитися не приймати негатив на себе. Це найголовніше правило збереження успіху та гарного настрою.

Близнюки

Близнюкам вдасться залучити добробут у своє життя. Це буде один із найкращих місяців у році для того, щоб отримати задоволення від спілкування, нових захоплень і навіть роботи. Також можна скористатися мантрою для залучення благополуччя , щоб досягти просвітлення та щастя ще швидше. Астрологи радять Близнюкам надавати психологічну підтримку близьким людям. Особливо це стосується батьків та дітей. Їх треба буде оберігати та всіляко підтримувати у нових починаннях. У роботі та бізнесі буде менше халатності та помилок, оскільки Меркурій стане сильнішим у Знаку Близнюків.

Рак

Ракам потрібно терміново позбутися лінощів і апатії, оскільки в червні не можна прохолоджуватися і відмовлятися від виконання своїх прямих обов'язків. Нічні світила у дуже вигідному положенні, тому Ракам варто сфокусуватися на найважливіших завданнях. Не виключено, що на початку літа буде багато подій, які доведеться пережити вперше. Це хвилюючий та дуже важливий момент життя для представників цього Знаку Зодіаку. Ще астрологи радять обдарувати близьких добротою та ласкою. Чим більше приємних дій буде з боку Раків для їхніх родичів та другої половинки, тим краще.

Лев

Левам у цей час вдасться виправити помилки минулого, а також налаштуватися на перемогу у всіх сферах життя. Не виключено, що Леви зможуть знайти своє покликання. Ті, хто вже знає, заради чого живе, суттєво прискорять вирішення проблем. Не потрібно обходити стороною прохання близьких людей, оскільки це може побудувати непереборну стіну між Раками та тими, хто їм дорогий. Особисті справи та робота — це добре, але сім'я над усе. У червні зірки та планети їм про це нагадають. Ще астрологи радять Левам частіше проявляти фізичну активність. Важливо підтримувати тіло в тонусі.

Діва

Дівам у червні доведеться багато сил та енергії витрачати на те, що вони робити, можливо, не захочуть. У цьому немає нічого поганого, але для підстрахування астрологи рекомендують ним користуватися симоронськими ритуалами на зміцнення здоров'я. Це допоможе почуватися набагато краще, а також залишатися продуктивними навіть у періоди нездужання. Сильна втома може стати причиною духовної та емоційної вразливості, тому важливо залишатися сильними тілом, дотримуючись при цьому правила трьох «Т»: «праця, терпіння, тактика». Не варто бігти попереду паровоза. Важливо ретельно планувати справи.

Терези

У Терезів усе може піти навперейми з 17 червня, коли Сатурн почне ретроградний рух. Раніше ми розповідали, що робити в такій ситуації. Гарантом успіху на будь-якій ниві для Терезів стане обережність. Якщо не ризикувати чому даремно, то життя швидко увійде в правильне русло, де і залишиться до кінця місяця. Якщо ж перетворити своє життя на хаос, то Сатурн зробить усе можливе для того, щоб цей хаос багаторазово посилити. Щоб змінити життя, доведеться підвестися з дивана. Вже на початку місяця Терези зможуть обрати правильний шлях для досягнення своїх цілей. Головне — не сходити з цього шляху під тиском оточення.

Скорпіон

Скорпіонів очікується дуже сприятливий час, але не варто забувати про те, що у червні буде чотири дуже небезпечні дні: 4, 17, 27, 30 червня. У ці дні нічні світила вкрай негативно впливатимуть на їхню енергетику. Змови на удачу допоможуть згладити гострі кути і зберегти підтримку удачі. Робота вкрай важлива зараз, але необхідно також відволіктися на якийсь час від рутини. Якщо настане втома, важливо буде змінити обстановку. Можна вирушити в невелику подорож, зайнятися чимось цікавим і цікавим. Кінець місяця — найкращий час для духовних практик.

Стрілець

Стрільцям насамперед важливо пам'ятати про те, що бездіяльність рівноцінна програшу. Якщо сидіти і чекати на морі погоди, то нічого хорошого можна не дочекатися. Всесвіт допоможе Стрільцям знайти вирішення кармічних завдань. Успішне виконання зробить цих людей набагато щасливішим. Позитивний вплив космосу простежуватиметься абсолютно у всіх сферах. Все, що потрібно людям даного Знаку — це просто підтримувати стабільний гарний настрій. У червні буде найбільш актуальною фраза «мета виправдовує кошти».

Козеріг

Козерогам властиві посидючість та увага, але у червні необхідно додати до цих двох якостей креативність. Меркурій допоможе досягти найкращих результатів у будь-якій справі, особливо якщо не боятися експериментів. Проте важливо ще пам'ятати про те, що все добре в міру. Через ризики та авантюри можливі сильні перепади настрою, які добряче розхитають нерви. Також астрологи наполегливо не радять у червні Козерогам зраджувати свої переконання. Це може призвести до зривів планів і втрати поваги з боку колег, друзів, товаришів партнерів по бізнесу. У справах краще обходити стороною представників найбрехніших Знаків Зодіаку< /em>.

Водолій

Водолії часто живуть за принципом «порятунок потопаючих — справа рук самих потопаючих, але в червні не можна залишатися осторонь, спостерігаючи чужі проблеми. Це дуже важливо, оскільки, по-перше, це сприятливо позначиться на кармі представництв даного Знака. По-друге, це може допомогти Водоліям знайти собі нових друзів і навіть другу половинку. На тлі сприятливого фінансового розвитку у Водоліїв можуть з'явитися нові вороги. Краще користуватися оберегами від пристріту , адже багато людей мають здатність наводити псування однією лише заздрістю — без застосування будь-яких магічно ритуалів.

Риби

Риби — тіпичні меланхоліки за Знаком Зодіаку, але їм у червні вдасться побороти свій меланхолійний настрій, особливо якщо зустрічатимуться на шляху певні «подразники» в особі розчарувань та страхів, зневіри та переживань. На цих людей чекають позапланові сюрпризи, причому у всіх сферах життя. На жаль, сказати точно, коли і як ці сюрпризи дадуть себе знати, не вийде. Доведеться покладатися на шосте почуття і слідувати інстинктам. Зазначається також, що на початку місяця Риби зможуть усвідомити свої помилки, вийшовши на новий рівень духовного розвитку, ставши в рази мудрішими.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма Нечесність є як у фінансових, так і в любовних ....
Як позбутися втоми та апатії: ефективна медитація
Як позбутися втоми та апатії: ефективна медитація
Зазвичай ми ігноруємо стан «вичавлений лимон», забуваючи про те, що синдром хронічної втоми небезпечний, адже ....
Як відповідати на образи, хамство чи брехню, щоб не зруйнувати власне біополе
Як відповідати на образи, хамство чи брехню, щоб не зруйнувати власне біополе
Біополі є у кожної людини, і коли вона ослаблена, відбуваються різного роду неприємності Ослаблена енергетика ....
Золото: енергетика найкрасивішого металу
Золото: енергетика найкрасивішого металу
Споконвіку золото вважалося металом богів, королів, багатих людей Золото досі цінується в усьому світі та є тв....
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Проти енергетичного вампіризму існує багато способів захисту: це і амулети, і обереги, і візуалізації та змови....
більше матеріалів
/-0,37714314460754-/ /-pc-/
Top